ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Δημοσίευση από Athos 1978 »

φιλε επδ πεζω αρκετα φισσιγγια απο την σιγγεκριμενη σηρα τησ ριο θελω να μ ε3ιγισεις τι ενοισ αφικεστιν με το μαγιο και πωσ και εβαλεσ το σιγγεκριμενο φισσιγγι στιν θαλαμη σου και δεν εβαλεσ και υ κανενα ευοροπα η οτι δπδ αλο κυπριακο μεσα? φιλικα

Φίλε το συγκεκριμένο φυσίγγιο rio royal 34 gr το χρησιμοποίησα την 1η & 2η κυριακή με εξαιρετικά αποτελέσματα σε χαμηλό υψόμετρο με περίπου ίδιες θερμοκρασίες με τες χθεσινές από ότι φαίνεται το ψηλό υψόμετρο της περιοχής που κυνήγησα εχθές την κυριακή επηρέασε το φυσίγγιο αρνητικά ,ναι πράγματι το υπόλοιπο της ημέρας σέρβιρα olympia minimax 28 gr 5 & europa 30 gr 5.
Τζε αφού πεζής αρκετά την σειρά της rio εν να ξέρης τζε το σλόγκαν του Πάνου για όλη την σειρά , παίζεται παντού που το πρωί ως την νύχτα χειμώνα καλοκαίρι :D
Open mind for a different view.
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

Athos 1978 έγραψε:φιλε επδ πεζω αρκετα φισσιγγια απο την σιγγεκριμενη σηρα τησ ριο θελω να μ ε3ιγισεις τι ενοισ αφικεστιν με το μαγιο και πωσ και εβαλεσ το σιγγεκριμενο φισσιγγι στιν θαλαμη σου και δεν εβαλεσ και υ κανενα ευοροπα η οτι δπδ αλο κυπριακο μεσα? φιλικα

Φίλε το συγκεκριμένο φυσίγγιο rio royal 34 gr το χρησιμοποίησα την 1η & 2η κυριακή με εξαιρετικά αποτελέσματα σε χαμηλό υψόμετρο με περίπου ίδιες θερμοκρασίες με τες χθεσινές από ότι φαίνεται το ψηλό υψόμετρο της περιοχής που κυνήγησα εχθές την κυριακή επηρέασε το φυσίγγιο αρνητικά ,ναι πράγματι το υπόλοιπο της ημέρας σέρβιρα olympia minimax 28 gr 5 & europa 30 gr 5.
Τζε αφού πεζής αρκετά την σειρά της rio εν να ξέρης τζε το σλόγκαν του Πάνου για όλη την σειρά , παίζεται παντού που το πρωί ως την νύχτα χειμώνα καλοκαίρι :D
το σλοκαν εκαματο σε πραξη παντος εγω γτ αν δεν το δοκιμαζα εθα πιστεφκα εγω επροσεξα ρε φιλε οτι στα μεγαλα γραμμαρια πραγματη εν γλιτζια η χαρτουτσα . απλος επδ αναφερες την ριο ηθελα να ακουσω την αποπση σ γιατι ενιδα πολλα ποστ για το σιγγγεκριμενο φισσιγιο
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pavlos »

Εχω δοκιμασει παλαιοτερα rio 36g , 40g σε φασσα και ενδημικο και μπορω να πω οτι δεν με εντυπωσιασαν ιδιαιτερα...τις περισσοτερες φορες επαιρνα ζωντανο θηραμα με πολυ αιμα!! Πιθανον να μην ¨καθονται¨ του οπλου μου
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑ Ι ΓΙΑΤΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΩ ΚΑΤΙ,ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΥ ΠΧ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΚΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΠΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ !!!Α ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

[quote="elcos"]ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΟΙΞΑ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑ Ι ΓΙΑΤΙ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΩ ΚΑΤΙ,ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΥ ΠΧ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΔΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΚΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΠΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ !!!Α ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ[/quo
εγω αν και δεν ειμαι δυσαρεστημενος με το οπλο μου ερχομαι για τα υπολοιπα! :D :D :D
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
fillandos
Full Member

Δημοσίευση από fillandos »

χερετω τιν παρεα αντρεας το ονομα μου καινουργιος στο φορυμ αγορασα βαικαλ με 500 ευρω καβαλλουρι πολυτσοκ με αυλους 18/4 δεν εχω παραπονο εν πολλα καλο και δεν ειναι βαρετο οπως λενε μια χαρα ειναι! το θεμα ειναι τι φυσιγγια να πεξω στον περδικο θα ιθελα μια μικρι βοιθεια αν καπιος ξερει ευχαριστω
panikkos9
Full Member

Δημοσίευση από panikkos9 »

fillandos έγραψε:χερετω τιν παρεα αντρεας το ονομα μου καινουργιος στο φορυμ αγορασα βαικαλ με 500 ευρω καβαλλουρι πολυτσοκ με αυλους 18/4 δεν εχω παραπονο εν πολλα καλο και δεν ειναι βαρετο οπως λενε μια χαρα ειναι! το θεμα ειναι τι φυσιγγια να πεξω στον περδικο θα ιθελα μια μικρι βοιθεια αν καπιος ξερει ευχαριστω
victory white 35gr proti
iliona colombo zyplas 32 gr deuteri
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΝΔΗΜΙΚΟ ΕΝΑ 34ρι ΤΤΑΠΠΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 7 ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ 32ρι ΠΙΣΤΟΝΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ. ΠΧ ΕΝΑ RC WHITE PAPER H ΕΝΑ SUPERFELT Η ΕΝΑ FELTRO LAMBRO ΚΑΙ ΕΝΑ SAGA FIELD.
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ 2 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΠΑΡΟΥΤΙΩΝ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
KILLER
Full Member

Δημοσίευση από KILLER »

Εγώ με τη σειρά μου αν είναι ζέστη πάνω κατω 30 βαθμούς παίζω την Baby тης σειράς Extra. Πρωί την Rotweiler-Tiger αν έχει υγρασία. Απόγευμα πάλε Baby.
Η άλλη επιλογή είναι αν είναι ξιλοπαούρα όσπου να ξιμερώσει Ολυμπια μινιμαξ και μετά σούπερ αν έχει υγρασία και νερά. Αν ο αέρας είναι ξηρός τότε την High velocity!
Στην τζίκλα παίζω Baby τζαι ιλιόνα σκεετ 28γρ ανεξαρτήτου τζαιρού!
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ VICTORY LACKY SHOT 33.5 GR ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ BAIKAL
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”