ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Re: ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Δημοσίευση από kanaris »

kanaris έγραψε:
kanaris έγραψε:http://youtu.be/ofcnDLA3pFE
τουτη η καραμπινα δεν σκωτονει!!!
http://youtu.be/ofcnDLA3pFE
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

virtualgreek έγραψε:
kanaris έγραψε:φιλε Μακρη βοηθεια!
Είναι όντως κρίμα να αλλάζετε όπλο για τον άλφα ή βήτα λόγο.
Όλα τα όπλα σκοτώνουν.

Το έχω πει πάρα πολλές φορές. "Δεν φταίει το τόξο ή το βέλος. Φταίει ο Ινδιάνος που το ρίχνει!".

Μετά την συνάντηση που είχαμε στο σκοπευτήριο, και εφόσον όσοι ήταν παρόντες το είδαν και με τα μάτια τους, υπάρχει έστω και ένας από τους παρόντες που μπόρει να βάλει το χέρι στην καρδιά και να πει ότι το όπλο του ή τα φυσίγγια του δεν σκοτώνουν ? (Υπήρχαν 8 διαφορετικά όπλα και πάνω από 20 φυσίγγια).

Φίλε elcow μετά τις 16 του μήνα μπορούμε να κανονίσουμε μία συνάντηση στο σκοπευτήριο για να δούμε γιατί το όπλο σου δεν σκοτώνει.

Σ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΘΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΤΑΡΑΞΑ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε καναρι θα σου το πω απλα!
1) δε τον αθρωπο στο video πως παιζει, τουτος εν οπως τον chuck norris λαλει τους εσυ εσυ εσυ ζε εσυ σπαστε!
2)μιλουμε για καραμπινες αρα διαφορετικα οπλα εν σαμπος και εβαλες μου να δω περιστροφο της berettas και λεεις μου ετο σκοτωνουν τα beretta την ιδια εντυπωση ηταν να μου κανει οπως και τωρα!
3)εκαμαμε δοκιμες ειδαμε οτι τα κοντακια εν πανω μας ακουσαμε 43435343 συμβουλες και ευχαριστουμε αυτους που μας τις εδοσαν αλλα δυστυχως δεν εγινε κατι...
τα συμπερασματα μας εβγαλαμε τα σιγουρα δεν ειναι ολα τα μοντελα της beretta τα ιδια παρολα αυτα εγω ως πελατης εχασα την εμπιστοσύνη μου σε αυτη την εταιρεια αρα στην επομενη αγορα μου θα παω σε αλλη ετερεια!
σιγουρα καποιος που ειναι ευχαριστημενος απο το οπλο καπιας εταιρειας θα ξαναπιασει και καποιος που δεν ειναι δεν θα ξαναπιασει
τουτα τα πραματα εν ακρος συμβολικα μπορει να εδοκαμε εμεις τυχεα πανω σε ελαττωματικα προιοντα και να μην αντιπροσωπεύει σε καμια περιπτωση την πραγματικη εικονα της εταιρειας!
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

virtualgreek έγραψε:
Όλα τα όπλα σκοτώνουν.

Το έχω πει πάρα πολλές φορές. "Δεν φταίει το τόξο ή το βέλος. Φταίει ο Ινδιάνος που το ρίχνει!".

Μετά την συνάντηση που είχαμε στο σκοπευτήριο, και εφόσον όσοι ήταν παρόντες το είδαν και με τα μάτια τους, υπάρχει έστω και ένας από τους παρόντες που μπόρει να βάλει το χέρι στην καρδιά και να πει ότι το όπλο του ή τα φυσίγγια του δεν σκοτώνουν ? (Υπήρχαν 8 διαφορετικά όπλα και πάνω από 20 φυσίγγια).

Φίλε elcow μετά τις 16 του μήνα μπορούμε να κανονίσουμε μία συνάντηση στο σκοπευτήριο για να δούμε γιατί το όπλο σου δεν σκοτώνει.

Σ.
Φίλε Σάββα σε χαιρετώ , ο ινδιάνος όταν είναι έμπυρος ξέρη τι πήγε λάθος σε μια αποτυχημένη βολή ,ο υποφαινόμενος ινδιάνος στην χθεσινή του εξόρμιση με τόξο miroku και βέλος rio 34 έπαιξα μια φάσσα στα 15 μετρά η οποία έμεινε με το μαγιό της και συνέχισε κανονικά ευτυχώς προς τον σύντροφο μου ο οποίος την σιδέρωσε με βέλος europa 30 . Συμφωνώ ότι όλα τα όπλα σκοτώνουν αλλα μερικες φορες χορις το καταλυλο φυσιγγιο στην θαλαμη εισε οπος τον ινδιανο που αντι να ριχνη βελη ριχνη μολοσσες τζε γαουραγκαθα :lol: :lol: :lol: :lol:
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

sotiris!129 έγραψε:φιλε καναρι θα σου το πω απλα!
1) δε τον αθρωπο στο video πως παιζει, τουτος εν οπως τον chuck norris λαλει τους εσυ εσυ εσυ ζε εσυ σπαστε!
2)μιλουμε για καραμπινες αρα διαφορετικα οπλα εν σαμπος και εβαλες μου να δω περιστροφο της berettas και λεεις μου ετο σκοτωνουν τα beretta την ιδια εντυπωση ηταν να μου κανει οπως και τωρα!
3)εκαμαμε δοκιμες ειδαμε οτι τα κοντακια εν πανω μας ακουσαμε 43435343 συμβουλες και ευχαριστουμε αυτους που μας τις εδοσαν αλλα δυστυχως δεν εγινε κατι...
τα συμπερασματα μας εβγαλαμε τα σιγουρα δεν ειναι ολα τα μοντελα της beretta τα ιδια παρολα αυτα εγω ως πελατης εχασα την εμπιστοσύνη μου σε αυτη την εταιρεια αρα στην επομενη αγορα μου θα παω σε αλλη ετερεια!
σιγουρα καποιος που ειναι ευχαριστημενος απο το οπλο καπιας εταιρειας θα ξαναπιασει και καποιος που δεν ειναι δεν θα ξαναπιασει
τουτα τα πραματα εν ακρος συμβολικα μπορει να εδοκαμε εμεις τυχεα πανω σε ελαττωματικα προιοντα και να μην αντιπροσωπεύει σε καμια περιπτωση την πραγματικη εικονα της εταιρειας!
Ρε Σωτηρη πεζεις θηραμα! Σκεφτου να μεν επαιζες...τι θα ελαλες! Θα κινουσες αγωγη της Beretta για ψυχικη οδυνη! :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Breda Pegaso την 03 Σεπ 2012, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Οσον για το φιλο elcos εχει ενα ντελικατο οπλο και θελει να παει στο ακριβως ανιθετο...

Εγω δεν συμφωνω αλλα αν δεν μπορει να αλλαξει τη ψυχολογια του προς το Beretta ας πιασει το Baikal...Μπορει τζιαι να του φκει σε καλο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Costas_
Full Member

Δημοσίευση από Costas_ »

Μιας και το έφερε η συζήτηση, έτσι ούτε είμαι εκτός θέματος, για όσους ψάχνουν ένα φυσίγγιο παντός καιρού κτλ κτλ, να προτείνω

RC2 Competition no9.5 , no8 , no7.5

Πραγματικά έν κάμνω διαφήμιση κανενός, αλλά ρε παιδιά έν εχει έτσι πράμα.... ότι καιρό θέλεις, ότι όπλο θέλεις - εγώ προσωπικά έμεινα με το no.8 αλλά και το 9.5 και το 7.5 εν σπουδαία!

ααα.. και εν σπουδαία και η τιμή τους - κάτι πολλά σημαντικό. Για εμένα συνδιασμός τιμή - ποιότητα - αξιοπηστία βάλει τες στην πρώτη θέση με διαφορά μεγάλη που την δεύτερη
Άβαταρ μέλους
Artemis G.
Full Member

Δημοσίευση από Artemis G. »

E ΠΕΘΚΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΙΚΑL ΤΑ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ... ΤΖΙΝΑ ΠΟΥ ΕΝ 500 ΕΥΡΩ ΤΖΙΕ ΕΝ ΜΑΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.... ( βασικα εν ξερω το μοντελο τους να σας το πω )
ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΓΟ ΠΡΙΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ . ΤΖΙΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΑΦΟΥ ΕΝΑ ΠΙΑΣΩ ΟΠΛΟ ΑΣ ΠΙΑΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ... ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΙΑΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΙΑΣΕΝ ΤΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.... ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΑΜΕΝ ΜΑΖΙ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑΝ ΣΧΙΠΕΘΚΙΑΝ ΠΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΑΣ.... ΟΥΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΖΙΕ ΑΓΙΑ.... ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΙΑΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΕΝ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΤΟΥ .... ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΚΑΝΝΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ.... ΕΦΙΕΝ ΤΟ ΤΣΙΟΚ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΞΙΑ . ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΝΕΠΑΘΕΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕ.... ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΛΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΜΑΘΑΜΕΝ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕΝ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΠΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΜΕΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΓΙΛΕΚΑ ΚΤΛ... ΕΙΠΕΝ ΜΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΖΙΑΜΕ ΟΤΙ ΤΖΙΝΑ ΤΑ ΟΠΛΑ , Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΗΡΤΕΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΣΙΟΚ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΠΡΕΟΙ "ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ" ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ , ΕΓΙΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΜΝΑΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΣΙΟΚ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΚΕΙ ΤΖΙΕ Η ΤΙΜΗ ΠΑΝΩ ΤΖΙΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.... ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΟΣΟ ΤΟΙΣ % ΣΤΕΚΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΝ ΞΕΡΩ.... Α ΤΖΙΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΞΕΝ ΤΖΙΕ ΜΙΑΝ ΦΙΣΙΑ. ( να προσπαθησω να εβρω φωτογραφια να την βαλω )
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

Athos 1978 έγραψε:
virtualgreek έγραψε:
Όλα τα όπλα σκοτώνουν.

Σ.
Φίλε Σάββα σε χαιρετώ , ο ινδιάνος όταν είναι έμπυρος ξέρη τι πήγε λάθος σε μια αποτυχημένη βολή ,ο υποφαινόμενος ινδιάνος στην χθεσινή του εξόρμιση με τόξο miroku και βέλος rio 34 έπαιξα μια φάσσα στα 15 μετρά η οποία έμεινε με το μαγιό της και συνέχισε κανονικά ευτυχώς προς τον σύντροφο μου ο οποίος την σιδέρωσε με βέλος europa 30 . Συμφωνώ ότι όλα τα όπλα σκοτώνουν αλλα μερικες φορες χορις το καταλυλο φυσιγγιο στην θαλαμη εισε οπος τον ινδιανο που αντι να ριχνη βελη ριχνη μολοσσες τζε γαουραγκαθα :lol: :lol: :lol: :lol:
φιλε επδ πεζω αρκετα φισσιγγια απο την σιγγεκριμενη σηρα τησ ριο θελω να μ ε3ιγισεις τι ενοισ αφικεστιν με το μαγιο :lol: :lol: :lol: και πωσ και εβαλεσ το σιγγεκριμενο φισσιγγι στιν θαλαμη σου και δεν εβαλεσ και υ κανενα ευοροπα η οτι δπδ αλο κυπριακο μεσα? φιλικα
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Breda Pegaso έγραψε: Ρε Σωτηρη πεζεις θηραμα! Σκεφτου να μεν επαιζες...τι θα ελαλες! Θα κινουσες αγωγη της Beretta για ψυχικη οδυνη! :lol: :lol:
ε φιλε νομιζω εν κουραστικο να ανοιξουμε ξανα τουτι την κουβεντα, απλα οπως λαλει και ο elcos μια φαση σπαζεις ποσο καιρο να βουρας κουτσοφτερα μες τα ορμανια!
δεν εχω τιποτε εναντια στην beretta ουτε οπλα πουλω ουτε κερδος φκαλω που καμιαν εταιρεια και ειμαι 100%σιουρος οτι η εταιρεια τουτι φκαλει πολλα καλα οπλα για ναν τοσα χρονια μες το παζαρι και να εχει ετσι μεγαλο ονομα ! +οτι για να το κρατω ακομα μετα που 5-6 χρονια εχει και τα θετικα του που εμενα βολεφκουν πχ οτι σαν οπλο εκατσεν 100% πανω μου η τα κιλα του εν πολλα βολικα για μενα και τον τροπο που κυνηγω απλα ειναι να μεν το πιασει η ιδιοτροπια του το συνκεκριμενο οπλο !
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”