ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Απάντηση
elcos
Full Member

ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Δημοσίευση από elcos »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ BAIKAL.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ? ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ (ΚΡΙΣΗ) ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ BERETTA ΕΣΠΑΣΑ!! ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΤΙΜΗ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: ΑΓΟΡΑ ΟΠΛΟΥ BAIKAL

Δημοσίευση από Anthimos »

elcos έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ BAIKAL.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ? ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ (ΚΡΙΣΗ) ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ BERETTA ΕΣΠΑΣΑ!! ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΤΙΜΗ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Φιλε αν δεν κάμνω λαθος στη Κυπρο φερνει τα ο πρόεδρος στο ΑΠΟΕΛ και τα γραφεια τους ειναι απο τον κυκλικο κομβο του προεδρικου προς τα φωτα του HONDA εκει που ειναι το ανθωπολειο ΜΑΡΙΝΟΣ (οχι ο marinos.a :D )
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

Anthimos έγραψε:
elcos έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ BAIKAL.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ? ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ (ΚΡΙΣΗ) ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΥ BERETTA ΕΣΠΑΣΑ!! ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΤΙΜΗ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Φιλε αν δεν κάμνω λαθος στη Κυπρο φερνει τα ο πρόεδρος στο ΑΠΟΕΛ και τα γραφεια τους ειναι απο τον κυκλικο κομβο του προεδρικου προς τα φωτα του HONDA εκει που ειναι το ανθωπολειο ΜΑΡΙΝΟΣ (οχι ο marinos.a :D )
ΦΙΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

φιλε ELCOS TI BERETTA ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ:
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

ALEXIS έγραψε:φιλε ELCOS TI BERETTA ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ:
ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟ 686 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ 1200 ΛΙΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΥΣΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

elcos έγραψε:
ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΤΟ 686 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΟΠΛΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ 1200 ΛΙΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΥΣΑ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
ε φιλε 686 εχω ζεγω!!! που ήσουν χρυσόστομε να τα πεις τον χειμώνα που φωναζα και επεριπεζαν με ούλοι πως ειμαι ιδιοτροπος και καλυκας και πως εκουτσιουν τες φασες με τα περιμετρικα σκαγια και πως οι βολες μου δεν ηταν πανω στο πουλι!
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ELCOS TO BERETTA ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ :lol: :lol:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
sotiris!129

Rai έγραψε:ΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ELCOS TO BERETTA ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ :lol: :lol:
εσυ στο κυνηγι με beretta δεν ξαναπας αλλα την πρωτη κυριακη εκαμες τες ματσα, πυραβλους εδαφους αερος που εσυρνες με το beretta σε συνδιασμο με τες kkoloubia φυσικα :D
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

sotiris!129 έγραψε:
elcos έγραψε:
ε φιλε 686 εχω ζεγω!!! που ήσουν χρυσόστομε να τα πεις τον χειμώνα που φωναζα και επεριπεζαν με ούλοι πως ειμαι ιδιοτροπος και καλυκας και πως εκουτσιουν τες φασες με τα περιμετρικα σκαγια και πως οι βολες μου δεν ηταν πανω στο πουλι!
ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΗ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΠΑ ΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑ :lol:
sotiris!129

ετσι ενει ρε φιλε αν δεν συνπαρασταθει ο ενας στον αλλο εν να παρανοισουμε στο τελος
αλλα που να εβρουμε το δικαιο μας ρε φιλε, ετο που πικα περνουμε τους και παρακαλουμε μια μερα να πετασει η χυνα :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”