ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΤΙ ΦΥΣΣΙΓΓΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ...ΚΑΙ ΕΠΙΣΙΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ Μ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 1972 ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ
ΜΑΡΙΟΣ
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
marinos.a έγραψε:Μάριε το όπλο είχα το εγώ για καμιά διετία.
τα δυο φυσίγγια μου θυμάμαι να του αρεσκουν είναι το olympia Scatter 31 και Killer 32
εγώ έπιασα το 750 και έδωσα το μέσα τα ίδια
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΝΟ ΤΗΝ Scatter ΠΑΙΖΟ ΤΗΝ ΣΕ ΟΛΑ Μ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ Μ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ 2.500 ΜΕ 3.000 ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΝΟ...
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
τα δυο φυσίγγια μου θυμάμαι να του αρεσκουν είναι το olympia Scatter 31 και Killer 32
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΝΟ ΤΗΝ Scatter ΠΑΙΖΟ ΤΗΝ ΣΕ ΟΛΑ Μ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑΑ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ Μ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ 2.500 ΜΕ 3.000 ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΑ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΝΟ...
Πήγαινε βρες τον παντογνώστη οπλουργό και κάνε καμιά πράξη μαζί του. Δώστο μέσα και πάρε κάτι άλλο στα λεφτά που σου είπε.
Η εταιρία Manufrance με έδρα την πόλη Saint Etienne κυκλοφόρησε το μοντέλο Falcor το 1984-85 σε εκδόσεις Τραπ, Σκητ και κυνηγετικό 27.5 ιντζών. Παράλληλα κυκλοφορούσαν τα γνωστά μοντέλα Robust και Robust Deluxe τα οποία επισκίαζαν την σειρά Falcor. Όλα τα μοντέλα της Manufrance ήταν στοιβαρά και ανθεκτικά. Δυστηχώς όμως το εργοστάσιο έκλεισε και η εξεύρεση εξαρτημάτων είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Η αξία του σήμερα κυμαίνεται απο 500-700 ευρώ αναλόγως της κατάστασης του.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Ειναι πολλα τα λεφτα που σου λεει ο οπλουργος Μαριε , εγω θα ελεγα να του δωσεις αμεσως .
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΑΛΕΙ
ΕΑΝ Ο ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ ΦΟΥΑΡΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΘΕΛΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΨΙΛΗ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΧΑΝΝΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ.
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΟΤΣΑΝΑ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΨΙΛΗ ΤΙΜΗ
ΔΟΚΙΜΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΟΠΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΜΑΣΙΑ
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ
ΦΙΛΙΚΑ
ΑΛΕΞΗΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΗΗ....ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ Η ΝΑ ΤΟ ΔΩΚΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΤΑΤΑ ΜΜ...ΑΠΛΟΣ ΕΠΑΡΑΞΕΝΕΦΤΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΛΙΣ Μ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΙΜΗ Ο ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑ ΕΝ ΤΟΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ...
Έχουμε και εμείς το ίδιο όπλο τσοκ 3/2 φαντάζομαι????????????
Δώρο από τον παππού!
Για 3/2 πάντως πολύ συγκεντρωτικό...το κοντάκι λίγο ιδιότροπο, τουλάχιτσο σε σύγκριση με τις κοινές διαστάσεις των περισσοτέρων κοντακιών στην αγορά σήμερα.
Για φυσίγγια...δεν είναι ιδιότροπο όπλο απλά λίγο συγκεντρωτικό.
Η scatter θα είναι καλή επιλογή ή και τάππα.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
Το ίδιο όπλο έχει και ένας θείος μου...έχω δει τις πιο μακρινές και απίστευτες βολές από αυτά τα όπλα.
Έριχνε παλιά τις Winchester standard 32gr 6άρια ή τις Extra, ποιά από τη σειρά όμως δεν θυμάμαι.
Ότι έχει κτυπήσει είναι από τα 25μ και πάνω...πιο κάτω συνήθως εν καλλίτζι!!!!!!!!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein