Φυσιγγια για BERETTA S685E

Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Φυσιγγια για BERETTA S685E

Δημοσίευση από Anthimos »

682 GOLD E έγραψε:Φασσα η οποια χτυπηθηκε στα 10-12 μετρα με ΝOBEL SPEED 34gr (παρομοιο φυσιγγιο με το Classica με αποσπωμενο πατο)

ανοιγει τρυπες!!! :D η προσωπικη μου αποψη οτι δεν ειναι οτι καλυτερο να χρησιμοποιειται ως πρωτο φυσιγγιο, λιγο λαθος προσκοπευση και χανεις σιγουρα πουλια!!!

Καλαν ρε τι φυσιγγιο με το 3 ή με το 2 τσοκ εν ανοιγει τρυπες στα 10 με 12 μετρα???? :?
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

καλα ρε παιδες...φυσιγγιο για το καλοκαιρι ή το ζεστο καιρο βρηκαμε....για τα πρωινα του Νιοβρη για φασσες τι φυσιγγιο συστηννεται?
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

tsitsios έγραψε:καλα ρε παιδες...φυσιγγιο για το καλοκαιρι ή το ζεστο καιρο βρηκαμε....για τα πρωινα του Νιοβρη για φασσες τι φυσιγγιο συστηννεται?
RC2 WHITE PAPER FIBRE ΓΙΑ ΝΙΟΒΡΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΡΥΑΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

marinos.a έγραψε:φίλε το Classica είναι για όταν η μέρα 'βράσει'
η victory 35gr η ασπρουα ας πουμε για ποτε ειναι?
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

kanaris έγραψε:

Φιλε εγω τουτη εχω την για όλο το ενδημικο ορεινες και ημιηορεινες περιοχες ( οχι Τροοδος) όποτε την πιασει το χερι μου εν εχει λαθος φτανει να μαι πανω στο θηραμα
λιγα καμωματα καμνει αμα εν υγρος και ανακατωμενος καιρος, υγρασιες - βορκαδες κτλ αλλα εκει εχει supercaccia και PM 40 :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

kanaris έγραψε:
24/7 :D
Si vis pacem, para bellum
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

GiorgosT έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Η ντουφεκια ηταν απο το 5 τσιοκ και 7 νουμερο σκαι. Οντως μονο για 2η ντουφεκια.
2η για σενα για μενα και τον louiII 4η
Μπράβο Γιώργο περιπαιζεις τον φίλο σου :lol:

Έλα να πιάσεις τα extra gaters τζαι εμείναν δαμέ 8-)
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

spidis έγραψε:
tsitsios έγραψε:καλα ρε παιδες...φυσιγγιο για το καλοκαιρι ή το ζεστο καιρο βρηκαμε....για τα πρωινα του Νιοβρη για φασσες τι φυσιγγιο συστηννεται?
RC2 WHITE PAPER FIBRE ΓΙΑ ΝΙΟΒΡΗ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΡΥΑΔΕΣ
+1
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Καλαν ρε τι φυσιγγιο με το 3 ή με το 2 τσοκ εν ανοιγει τρυπες στα 10 με 12 μετρα???? :?[/quote]

φιλε Ανθιμε ετσι κοντα ουλλα φκαλλουν τρυπες, τουτο εν 5*
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

682 GOLD E έγραψε:Φασσα η οποια χτυπηθηκε στα 10-12 μετρα με ΝOBEL SPEED 34gr (παρομοιο φυσιγγιο με το Classica με αποσπωμενο πατο)

ανοιγει τρυπες!!! :D η προσωπικη μου αποψη οτι δεν ειναι οτι καλυτερο να χρησιμοποιειται ως πρωτο φυσιγγιο, λιγο λαθος προσκοπευση και χανεις σιγουρα πουλια!!!
Σχετικά με το φυσίγγιο NSI NOBEL speed 34GR σας δίδω τις ποιο κάτω πληροφορίες μετα από δοκιμή που έκανα πρόσφατα, 22/7/2012, για το κυνήγι βασικά της φάσας του Αυγούστου. Πάντως η δοκιμή δεν μου έδωσε την εικόνα ενός συγκεντρωτικού φυσιγγίου, αλλά ένα φυσίγγιο με τα ίδια χαρακτηριστικά συνηθισμένων φυσιγγίων με κανονικό πιστονάκι. Η απόσταση δοκιμής ήταν 50μ με φουλ τσοκ και το νο σκαγιών ηταν 5. Στο κύκλο έδωσε 73 σκαγια (αλλο φυσίγιο 32γρ νο 6 ομως σκαγια έδωσε στο κύκλο 92 σκάγια στην ίδια δοκιμή). Ελέχθητε και η διατριτικότητα της και έδωσε πλήρη διάτρηση σε 150 φύλλα και σε κεντρικά αλλά και σε περιφερειακά σκάγια. Η δοκιμή έγινε η ώρα 07:30 το πρωί με αρκετή υγρασία 70-75%, νότιος αέρας 5km και θερμοκρασία 29°C. Ο μόνος ενδιασμός μου είναι η πολύ υγρασία, αν δηλαδή επηρέασε βαλλιστικά το φυσίγγιο. Ο λόγος που το τονίζω αυτό είναι διότι μερικοί φίλοι που το χρησιμοποιούν αναφέρουν για καλύτερα αποτελέσματα μετά το πρωινό που ψηλώνει η θερμοκρασία και λογικά υποχωρεί και η υγρασία αρα μιλούμε περισσότερο για ξηρασία παρά για υγρασία. Με πρώτη ευκαιρεία θα το δοκιμάσω και σε ξηρό καιρό και θα σας ενημέρώσω. Η φωτογραφία που επισυνάπτεται είναι από την δοκιμή
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”