682 GOLD E έγραψε:Φασσα η οποια χτυπηθηκε στα 10-12 μετρα με ΝOBEL SPEED 34gr (παρομοιο φυσιγγιο με το Classica με αποσπωμενο πατο)
ανοιγει τρυπες!!! η προσωπικη μου αποψη οτι δεν ειναι οτι καλυτερο να χρησιμοποιειται ως πρωτο φυσιγγιο, λιγο λαθος προσκοπευση και χανεις σιγουρα πουλια!!!
εξαρτάται και από το τσοκ φαντάζομαι ...
εγώ θέλω και τρίτη κάννη
αμάν ....πάω για επωμίσεις έρχεται ο Σάββας ....
682 GOLD E έγραψε:Φασσα η οποια χτυπηθηκε στα 10-12 μετρα με ΝOBEL SPEED 34gr (παρομοιο φυσιγγιο με το Classica με αποσπωμενο πατο)
ανοιγει τρυπες!!! η προσωπικη μου αποψη οτι δεν ειναι οτι καλυτερο να χρησιμοποιειται ως πρωτο φυσιγγιο, λιγο λαθος προσκοπευση και χανεις σιγουρα πουλια!!!
H NOBEL SPEED ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7.30-8.00 ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΙΕΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΤΖΑΙ ΝΑ ΣΕ. ΤΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΨΗΛΑ ΥΠΣΩΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΤΡΟΟΔΟΣ ΔΕΝ ΚΑΜΝΕΙ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ RC2 CACCIA TEMPERATO 34GR ΤΖΑΙ ΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ.
εαν ειναι αυτη
nobel speed.jpg
τη χρησημοποιησα στο λαγο μια φορα και ειπα δεν θα ξαναβαλω αυτο το φυσιγγιο στο οπλο.Στα 15 μετρα εβγαλε στο πλευρο του λαγου μια τρυπα περιπου οπως στη φασσα που εδειξε ο φιλος Breda Pegaso με τσοκ 3* με το 4* εγελασεν μου στην αρχη.Δεν λεω καλο το φυσιγγιο και γρηγορο αλλα πιστευω σε διπλασιες + αποστασεις θα δρασει καλυτερα πιστευω και ειδικα στη φασα για αποστασεις 30-35 μετρων θα ειναι πολυ καλο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
τουτη ειναι!! πραγματι εν πολλα συγκεντρωτικη και γενικα οι nobel sport με πιστονι αποσπωμενου πατου και ειδικα με κλειστα τσιοκ παει οπως τη σφαιρα η ντουφεκια! τη χρησιμοποιουμε σε 5* και 4* με πολυ καλα αποτελεσματα και σε μακρινες βολες!