Φυσιγγια για BERETTA S685E

Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Φυσιγγια για BERETTA S685E

Δημοσίευση από marinos.a »

kypros έγραψε: Ος το 6 αρι σε ζεστο καιρο ειναι απιστευτο
ο φίλος με το DT που λέγαμε, που έπαιξε μια κουκκίδα στον ουρανό και έπεσε φασσα
Si vis pacem, para bellum
christos mich.
Full Member

Δημοσίευση από christos mich. »

marinos.a έγραψε:
kypros έγραψε: Ος το 6 αρι σε ζεστο καιρο ειναι απιστευτο
ο φίλος με το DT που λέγαμε, που έπαιξε μια κουκκίδα στον ουρανό και έπεσε φασσα
ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ SIPE 32ΓΡ ΚΙΤΡΙΝΙ ΧΑΜΙΛΟΚΑΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΤΗ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

kypros έγραψε:Φιλε σε νουμερα πανω απο το 7,5 ειναι αλλη πυριτιδα. Ος το 6 αρι σε ζεστο καιρο ειναι απιστευτο
το θεμα για εμενα ειναι το εξης: τι το κανει τοσο ωραιο φυσιγγιο! η πυριτιδα? η βισματωση? η κατι αλλο?
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

kanaris έγραψε:
kypros έγραψε:Φιλε σε νουμερα πανω απο το 7,5 ειναι αλλη πυριτιδα. Ος το 6 αρι σε ζεστο καιρο ειναι απιστευτο
το θεμα για εμενα ειναι το εξης: τι το κανει τοσο ωραιο φυσιγγιο! η πυριτιδα? η βισματωση? η κατι αλλο?
το σωστο κοντακκι
Εκαμαμεν το μ@@τσι@ επιστημη
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

kanaris έγραψε:
Οι σωστες αναλογιες φιλε...η βλητικη ειναι κατι σαν την μαγειρικη!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ......ΟΜΩΣ........ΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ....ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ=ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΛΟΓΟ ΜΗ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ(ΜΟΝΟΒΑΣΙΚΗ Η ΔΙΒΑΣΙΚΗ) ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ(ΕΜΦΡΑΞΕΙ ΑΕΡΙΩΝ ΠΡΩΣ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΝΗΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΝΗΣ(ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ)ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!
ΦΙΛΕ ΚΑΝΑΡΗ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ NOPEL SPORT ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΟ ΠΑΤΟ(ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ)ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΕΛΕΝΧΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΛΕΝΧΟΥ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ(ΠΥΡΙΤΙΔΑ,ΑΝΤΩΧΗ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΤΕΡΙΓΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ. ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ.....Κ.Λ.Π....ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ......... ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΙΠΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΧΩΡΕΙΣ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ (ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ)ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΤΙΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΟΛΑ (ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ)ΤΑ ΤΣΟΚ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΟΥΝ....ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ....ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45Μ(ΜΑΞΙΜΟΥΜ) ΜΕ ΤΣΟΚ 4* ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 36ΓΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΣΟΚ 2* Η ΤΣΟΚ 1* ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 55Μ(ΜΑΞΙΜΟΥΜ)ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 38ΓΡ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 60Μ ΤΟ Ν5 ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΥΛ ΤΣΟΚ ΑΚΟΜΑ!! ΣΥΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ(ΟΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ)ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ <ΚΑΝΟΝΑΣ> ΑΠΛΑ ΕΠΕΞΕ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!!!!!!!!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

φιλε Κυπρο το Classica 32g το πεζεις απο τις προτες προινες ωρες ή αργοτερα οταν βραση η ωρα που λεμε?
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

φίλε το Classica είναι για όταν η μέρα 'βράσει'
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

solon loyka έγραψε:ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ......ΟΜΩΣ........ΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ....ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ=ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΛΟΓΟ ΜΗ ΣΩΣΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΥΡΙΤΙΔΑΣ(ΜΟΝΟΒΑΣΙΚΗ Η ΔΙΒΑΣΙΚΗ) ΤΟ ΠΙΣΤΟΝΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ(ΕΜΦΡΑΞΕΙ ΑΕΡΙΩΝ ΠΡΩΣ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΒΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΝΗΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΚΑΝΝΗΣ(ΜΕΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ)ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!
ΦΙΛΕ ΚΑΝΑΡΗ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΗΣ NOPEL SPORT ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΟ ΠΑΤΟ(ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ)ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΕΛΕΝΧΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΕΛΕΝΧΟΥ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ(ΠΥΡΙΤΙΔΑ,ΑΝΤΩΧΗ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΝΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΤΕΡΙΓΙΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ. ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ.....Κ.Λ.Π....ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ......... ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΙΠΩΣΗ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΧΩΡΕΙΣ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΝΙ (ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ)ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΤΙΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ(ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΟΛΑ (ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ)ΤΑ ΤΣΟΚ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΟΥΝ....ΕΓΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ....ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45Μ(ΜΑΞΙΜΟΥΜ) ΜΕ ΤΣΟΚ 4* ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 36ΓΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΣΟΚ 2* Η ΤΣΟΚ 1* ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 55Μ(ΜΑΞΙΜΟΥΜ)ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 38ΓΡ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 60Μ ΤΟ Ν5 ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΥΛ ΤΣΟΚ ΑΚΟΜΑ!! ΣΥΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ(ΟΠΩΣ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ)ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ <ΚΑΝΟΝΑΣ> ΑΠΛΑ ΕΠΕΞΕ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!!!!!!!!!!!!
Φασσα η οποια χτυπηθηκε στα 10-12 μετρα με ΝOBEL SPEED 34gr (παρομοιο φυσιγγιο με το Classica με αποσπωμενο πατο).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Φασσα η οποια χτυπηθηκε στα 10-12 μετρα με ΝOBEL SPEED 34gr (παρομοιο φυσιγγιο με το Classica με αποσπωμενο πατο)

ανοιγει τρυπες!!! :D η προσωπικη μου αποψη οτι δεν ειναι οτι καλυτερο να χρησιμοποιειται ως πρωτο φυσιγγιο, λιγο λαθος προσκοπευση και χανεις σιγουρα πουλια!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”