Φυσιγγια για BERETTA S685E

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
g13marcos
Full Member

Φυσιγγια για BERETTA S685E

Δημοσίευση από g13marcos »

Filoi mou geia sas

Tha ithela na parakaleso an kapios apo sas exei xrisimopoiisei to Beretta 685 i kserei kati gia auto na mou protinei merika fisiggia, eidika gia tin fassa. An gia logous ithikous den mporeite na mou protinete marka stilte mou prosopiko minima

Oi avloi tou einai 18.4 ke exei stathera chok 4-2

Sas Euxaristo
Marcos
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: Φυσιγγια για BERETTA S685E

Δημοσίευση από admin »

Φίλε για το συγκεκριμένο όπλο ΄'ενας φίλος χρησιμοποιεί πολύ την σειρά της RC τώρα για ποιά συγκεκριμένα φυσίγγια δέν γνωρίζω κάποτε τον είδα να κρατάει κάτι μαύρα electrosible νομίζω έγραφαν επάνω τα οποία χρησιμοποιούσε το πρωί αργότερα έπαιζε και τα Olympia τα πορτοκαλία 28 γρ. Επίσης θα ήθελα να σε παρακαλέσω να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
marios10
Full Member

Δημοσίευση από marios10 »

g13marcos έγραψε:Filoi mou geia sas

Tha ithela na parakaleso an kapios apo sas exei xrisimopoiisei to Beretta 685 i kserei kati gia auto na mou protinei merika fisiggia, eidika gia tin fassa. An gia logous ithikous den mporeite na mou protinete marka stilte mou prosopiko minima

Oi avloi tou einai 18.4 ke exei stathera chok 4-2

Sas Euxaristo
Marcos
ΦΙΛΕ ΜΜ ΜΑΡΚΟ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟ ΟΠΛΟ Σ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΒΕRETTA ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ...Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΦΟΥΣΕΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....ΤΟ ΦΥΣΣΙΓΙ ΠΟΥ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Μ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ H OLYMPIA OI SCATTER 31gr ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΜΟΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΝΩ.... αν θελεις περρισοτερες πληροφοριες στειλε μ pm
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Φιλε Μαρκο μου πρότειναν και δοκίμασα ενα φυσίγγιο για την φασσα που το βρήκα φοβερό στο όπλο μου που είναι ενα bereta 686 και στο οπλο ενος φιλου μου DT10.

είναι το Nobelsport classica 32gr 6 το πορτοκαλί

είδα δυο βολές και από τα δυο όπλα που θα επίθαν και τον ποιο δύσκολο
Si vis pacem, para bellum
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μου εγω ειμαι ο πιο ιδιοτροπος πελατης που απεχτισε η beretta
χθες ομως δοκιμασα την victory 28 gr 7.5no trap ε φιλε εν εχει ετσι χαρτουτσια εμεινε στον νουν μου!
εγινουνταν τα φιλικουτουνια μια ματσα που κρεας που οτι αποσταση και αν ηταν!!!
Άβαταρ μέλους
g13marcos
Full Member

Δημοσίευση από g13marcos »

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

marinos.a έγραψε:Φιλε Μαρκο μου πρότειναν και δοκίμασα ενα φυσίγγιο για την φασσα που το βρήκα φοβερό στο όπλο μου που είναι ενα bereta 686 και στο οπλο ενος φιλου μου DT10.

φιλε μαρινο Α! σε χαιρετω! το συγκεκριμενο φυσιγγιο το παιζω απο το 2005 στα οπλα μου σαν δευτερο στη φασσα και περτικο. ουτε που σκεφτηκα ποτε να το αλλαξω! μου ετυχαν βολες απιστευτες με διαφορα οπλα. απλα στη φασσα παιζω 5αρι ενω στον περτικο 6αρι. το επαιξα και σε 9αρι-10αρι στην τζικλα φετος αλλα δεν μου αρεσε.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Φιλε σε νουμερα πανω απο το 7,5 ειναι αλλη πυριτιδα. Ος το 6 αρι σε ζεστο καιρο ειναι απιστευτο
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

8 πουλια την πρώτη κυριακή και τα 8 με αυτό το φυσίγγιο όπου πορτοκαλι και τρόμος:) στο λαό ειδικά το 1 μηνα ένθα fki που την 2ri μου. κύπρο ενέ πεια τι κυριακή ήμουν δουλειά φιλε . αλλα ήταν νεκρά παντού
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

kanaris έγραψε:
marinos.a έγραψε:Φιλε Μαρκο μου πρότειναν και δοκίμασα ενα φυσίγγιο για την φασσα που το βρήκα φοβερό στο όπλο μου που είναι ενα bereta 686 και στο οπλο ενος φιλου μου DT10.

φιλε μαρινο Α! σε χαιρετω! το συγκεκριμενο φυσιγγιο το παιζω απο το 2005 στα οπλα μου σαν δευτερο στη φασσα και περτικο. ουτε που σκεφτηκα ποτε να το αλλαξω! μου ετυχαν βολες απιστευτες με διαφορα οπλα. απλα στη φασσα παιζω 5αρι ενω στον περτικο 6αρι. το επαιξα και σε 9αρι-10αρι στην τζικλα φετος αλλα δεν μου αρεσε.

Εννοείτε οτι απο φέτος στον περτικο θα παίρνω δυο φυσίγγια.
Victory 35 άσπρη και την Classica
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”