Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012
-
- Full Member
Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012
μακαρι να παιξουμε μια τζαι εν καλα
αφου ετσι οπωσ εγινηκαν τα πραματα μια να παιξω και θα ειμαι happy!
αφου ετσι οπωσ εγινηκαν τα πραματα μια να παιξω και θα ειμαι happy!
-
- Full Member
ατε καληνυχτα σασ!
καλη επιτιχια σε ολουσ σασ και καλεσ βολες!
καλη επιτιχια σε ολουσ σασ και καλεσ βολες!
- cynergy
- Full Member
Σχολασαμε για σημερα περιοχη πραστιο ουτε τουφεκια
dont shoot fast...shoot good
- Artemis G.
- Full Member
ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΙΝΙΘΗΚΑΝ 5 ΜΕ 10 ΠΟΥΛΙΑ.... ΑΛΛΑ ΠΑΛΕ ΤΙΠΟΤΕ.... ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΥΝΗΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Η ΕΜΕΙΝΑΝ ΛΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.... ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΛΩ ΤΟΥΤΟ... ? ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΕΒΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΜΕ 3 ΜΑΛΑΚΕΣ.... ( συγνωμη παιθκια για την εκφραση αλλα εν η μονη που τους χαρακτηριζει ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ.... ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ... ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ....
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ....

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ....
Εξορία ονομάζεται η απομάκρυνση, εν είδει ποινής, κάποιου από την περιοχή ή το κράτος στο οποίο μένει, χωρίς να επιτρέπεται να επιστρέψει... Εξορισμός στους ΤΑΛΙΜΠΑΝ
- πανικος
σημερα οι 2 πρωτες φασσεσ για φετος.δυο ηρθαν και τις πηρα 

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
επειδή ούτε εγω πηγα για αναγνωριση και δεν ήξερα αν εμειναν καθολου πουλια και αυτα που εμειναν απο που περνουσαν η αποτυχια ηταν δεδομενη ΓIAYTO εκανα και Πλαν B
ευτυχως δηλαδη γιατι ειχεν παραπανω κυνηγους που την πρωτη κυριακη που μας εβλεπαν που αλλου και αποφασισαν να ερτουν ζιαμε!! Ως τες 7:10 δεν ειδα πουλιν επερασαν 3-4 πουλια που πολΛα μεγαλες αποστασεις απλα τες ειδα... ετσι το Plan B μπηκε σε εφαρμογή ... Αλλαγη τοπου επεια στο περβολι μας, ειχε κατι φιλικουτουνια που εδω και καιρο βρισκουν δωρεαν φαγητο απο τα πεζουνια μας επαιξα 8 εκαμα και 2 χρυσα καλιζια και ηρτα σπιτι happy

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- APOLLON_1
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΟ 2 ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΕΠΑΙΞΑ 4 Ι 1 ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΕΜΟ
EPANIEL POWER
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Έκανα και εγώ την πρώτη μου εξόρμηση φέτος ήρθαν πάνω μου δύο φάσσες πήρα την μία καλλίκωσα την άλλη μιά χαρά. Ο τόπος που πήγα ήταν νερό και κινόντουσαν λίγα πουλιά ήθλε υπομονή και ώρα αλλά λόγω υποχρεώσεων έπρεπε να φύγω νωρίς. Σήμερα κυνήγι πήγα με ένα φίλο που δουλεύει στο ταμείο θήρας Λεμεσού. Απο τις 5 το πρωί που συναντηθήκαμε μέχρι της 10 που τον άφησα θα τον πήραν για 30 διαφορετικές καταγγελείες. Απο ντουφεκιές με όπλα καιι προβολής σε λαγό, καψαλίσματα, πολλοί σε απαγορευμένες κ.τ.λ Ανταποκριθηκαν τα 3 οχήματα της υπηρεσίας σε περισσότερα απο 20 περιστατικά. Έπιασαν 6 άτομα σε απαγορευμένες , ένα που καψάλιζε, ένα αυτοκίνητο στο λαγό, ένα με μηχανούα φάσσας και πολλά εξώδικα. Δυστηχώς αρκετοί συνάδελφοι κυνηγοί δέν ήταν πολύ κατατοπιστικοί στις πληροφορίες τους και ήταν δ΄θσκολος ο εντοπισμός των λαθροθήρων.Πραγματικά ο βαθμός ασυνειδησίας του κύπριου `κυνηγού` είναι μεγάλος
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Μιας και το αναφέρεις...υπάρχει πιθανότητα(και αν ναι, κατά πόσο μπορεί να ελεγχθεί?) κάποιοι λαθρομαλ*κες να πιάνουν τη θήρα για παραπλάνηση και να την στέλλουν αλλού???????????????????????????????

-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-
Ειχε κατι τις και για εμας...
εγελασαμεν θεμας...να θορεις 3 τρυωνια να ερκουντε που το μιλι πανω σου και την ωρα που παεις να επωμισεις να ακουσεις τουτο το πραμα που 2 αγνωστους...
-Μαστρε??
-Πε μου...
-Γ@μ...σε
φυρνεσε ο3α εν φυρνεσε???
ιντα αθροποι υπαρχουν ...
εγελασαμεν θεμας...να θορεις 3 τρυωνια να ερκουντε που το μιλι πανω σου και την ωρα που παεις να επωμισεις να ακουσεις τουτο το πραμα που 2 αγνωστους...
-Μαστρε??
-Πε μου...
-Γ@μ...σε
φυρνεσε ο3α εν φυρνεσε???
ιντα αθροποι υπαρχουν ...
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
που καμνουν μαντορινια