perazzi
-
- Full Member
Re: perazzi
ρε marino είσαι λεμασιανος τζαι πεζής skeet?
-
- Full Member
ναι φιλεandreas96 έγραψε:ρε marino είσαι λεμασιανος τζαι πεζής skeet?
-
- Full Member
εν να πκιασις άλλο όπλο η εν να σταματσις? (ρε φιλε ξέρω σε επαίζαμε tze σε μια ρούλα μαζί)marinos mx8 έγραψε:ναι φιλεandreas96 έγραψε:ρε marino είσαι λεμασιανος τζαι πεζής skeet?
-
- Full Member
οι ρε φιλε εν έχει περίπτωση να σταματήσω απλά λόγο στρατού είμαι κάπως πίσωandreas96 έγραψε:εν να πκιασις άλλο όπλο η εν να σταματσις? (ρε φιλε ξέρω σε επαίζαμε tze σε μια ρούλα μαζί)marinos mx8 έγραψε:ναι φιλεandreas96 έγραψε:ρε marino είσαι λεμασιανος τζαι πεζής skeet?
απλά αλλαγή όπλου
-
- Full Member
ΟΚ φιλουι μου εν να μιλήσουμε.. εν να παίξεις το σαββατοκύριακο?
-
- Full Member
ένα δοκό το γύρο μου το σάββατο αλλα μάλλον στο σκοπευτήριο τις λάρνακας φιλεandreas96 έγραψε:ΟΚ φιλουι μου εν να μιλήσουμε.. εν να παίξεις το σαββατοκύριακο?
-
- Full Member
βάσανα με τον σωτήρη...πολλά καλός προπονητής δώστου σηερετισματα που τον ανδρέα του δώρου.. εκαμνε μου προπόνηση παλιά!marinos mx8 έγραψε:ένα δοκό το γύρο μου το σάββατο αλλα μάλλον στο σκοπευτήριο τις λάρνακας φιλεandreas96 έγραψε:ΟΚ φιλουι μου εν να μιλήσουμε.. εν να παίξεις το σαββατοκύριακο?
-
- Full Member
να του δοκό φιλε μουandreas96 έγραψε:βάσανα με τον σωτήρη...πολλά καλός προπονητής δώστου σηερετισματα που τον ανδρέα του δώρου.. εκαμνε μου προπόνηση παλιά!marinos mx8 έγραψε:ένα δοκό το γύρο μου το σάββατο αλλα μάλλον στο σκοπευτήριο τις λάρνακας φιλεandreas96 έγραψε:ΟΚ φιλουι μου εν να μιλήσουμε.. εν να παίξεις το σαββατοκύριακο?