Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012
- Rai
- Full Member
Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012
ΧΤΕΣ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΙΝΟΥ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Rais Team
-
- Full Member
Περιοχή κοντά στα ντεπόζιτα ή μεταξύ Αγ. θεοδώρου???
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
Είμαι Πισσούρι περιοχή όποιος θέλει παρέα για Κυριακή
Δεν ξέρω περιοχές εδώ
Δεν ξέρω περιοχές εδώ
ε Rai μεν λαλεις τους μπεκατσοτοπους μας που παμεν το χειμονα, εν βλεπεις η μπεκατσες εν σπανιες και εσυ λαλεις τους τοπους που σικονουνται χωρις σκυλοRai έγραψε:ΧΤΕΣ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΙΝΟΥ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

- marios10
- Full Member
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΜ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ....ΤΗΝ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΟΥΝ ΑΣΠΡΟΓΙΑ ΛΙΓΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΙΑ ΦΑΣΣΑ....ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΙΛΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΕΡΘΕΙ.......

Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
Λυτρώσου, λοιπόν και 'συ κι ακολούθησε το μονοπάτι που τόσοι πριν από σένα ακολουθησαν
- Captain theodoros
sotiris!129 έγραψε:ε Rai μεν λαλεις τους μπεκατσοτοπους μας που παμεν το χειμονα, εν βλεπεις η μπεκατσες εν σπανιες και εσυ λαλεις τους τοπους που σικονουνται χωρις σκυλοRai έγραψε:ΧΤΕΣ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΙΝΟΥ ΕΙΔΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
Μπράβο σωτηρακο έκαμες πλήρη περιγραφή του θέματος

θελω φωτω στο f/b με πουλια , να εισαι καλα φιλε μου

<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- APOLLON_1
ατε αυριο να δουμε την τυχη μας ελπιζω αυριο να τους γελασω εγω αντι εκεινες 

EPANIEL POWER
- cynergy
- Full Member
+10000000000APOLLON_1 έγραψε:ατε αυριο να δουμε την τυχη μας ελπιζω αυριο να τους γελασω εγω αντι εκεινες
dont shoot fast...shoot good
- marios10
- Full Member
ΚΑΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣΣ ΑΥΡΙΟΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑΑ...
Τούτη τη λύτρωση ζει εκείνος που ζώνεται τα 'σιδερικά' και σέρνοντας πίσω του ένα σκύλο, ανηφορίζει για τα κυνηγοτόπια. Το κρέας τι το κάνει μπρος σε τούτη τη λύτρωση;
- beretta682
- Full Member
Άτε ρε παιθκιά, δώστε τους να καταλάβουν
καλές επιτυχίες

καλές επιτυχίες
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος