σε κανενα μηνα που να μεαλοσουν καλα τα μιτσια καρτερω σε, οσπου εν ωρα ζε καμος !
να παμε στα αμπελοχωραφα του Ανθημου πρην παρει τον Μαρινο ζε φαν μας την αποκλιστηκοτιτα!

sotiris!129 έγραψε:Κ.Μιχαλη εν εσυ που αρκεις οπου νασε φεφκω και ακομα να φερεις κανενα Brack κατω να φκαλουμε κανενα video
σε κανενα μηνα που να μεαλοσουν καλα τα μιτσια καρτερω σε, οσπου εν ωρα ζε καμος !
να παμε στα αμπελοχωραφα του Ανθημου πρην παρει τον Μαρινο ζε φαν μας την αποκλιστηκοτιτα!![]()
Απίστευτο πουλί. Και να το βλέπεις και να το κυνηγάςAU-79 έγραψε:Για τους ρομαντικους και τους λατρεις του ειδους!! Η βιντεοληψη εγινη απο την βεραντα μου σε αποσταση 100-120 μετρα γιαυτο επηδει εζουμαρα ηταν δυσκολο να καμω τελια την ληψη.
http://youtu.be/1A0XQ4-pzic
ΣΩΤΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ.ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.sotiris!129 έγραψε:Κ.Μιχαλη εν εσυ που αρκεις οπου νασε φεφκω και ακομα να φερεις κανενα Brack κατω να φκαλουμε κανενα video
να παμε στα αμπελοχωραφα του Ανθημου πρην παρει τον Μαρινο ζε φαν μας την αποκλιστηκοτιτα!![]()