Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012
Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012
φιλε Σαββα
εισαι απο τα ατομα που εκτος του φορουμ φροντισαν αλλοι να σε καμουν φοινιζια και στα δικα μου ματια και γι αυτο χωρις να σε ξερω χερεις και της δικιας μου εκτιμησης
παρολα αυτα σε αυτο ειμαι λιγο αντηθετος, το να δειξει καποιος την καρποση του δεν ειναι παντα κακοπροερετα , αν αρκομασταν ολοι στο οκ κατι εκαμαμε και δεν εβαζαμε καμια φωτογραφιουα η καμιαν ιστοριουαν τοτε το site θα ειχε κλεισει!
σιγουρα αλλοι αυτο το κανουν κακοπροερετα , αλλοι μεσο πικας, αλλοι απλα για να μοιραστούν την χαρα μιας καλης κυνηγετικης εξορμησης και αλλοι απλα για να δοσουν ελπιδα σε αυτους που συνηθως ερχονται παπαγαλοι σπιτι πως ναι κατι εχει εκει εξω και ο μονος που φτει γιαυτο δεν ειναι αλλος απο τον εαυτο τους!
εγω ποσες και ποσες φορες κοιτούσα φωτογραφιες αλλον μελον του φορουμ απλα για να περαση η ωρα μου την νεκρα περιοδο του κυνηγιου!
τωρα σε ενα αλλο ποστ υπαρχει μια διαφωνια στο αν τα στατιστικα του ταμειου θηρας ειναι σωστα η οχι!
αν ολοι αρκουμασταν στο "οκ επερασαμε προχθες" τοτε σιγουρα και εγω θα διαφωνουσα με τα αποτελεσματα του ταμειου θηρας,
ενω τωρα που βλεπω με τα ματια μου φωτογραφιες αλλον ειμαι υπερ αυτον τον αποτελεσματον που ανακοινοσε το ταμειο θηρας
εισαι απο τα ατομα που εκτος του φορουμ φροντισαν αλλοι να σε καμουν φοινιζια και στα δικα μου ματια και γι αυτο χωρις να σε ξερω χερεις και της δικιας μου εκτιμησης
παρολα αυτα σε αυτο ειμαι λιγο αντηθετος, το να δειξει καποιος την καρποση του δεν ειναι παντα κακοπροερετα , αν αρκομασταν ολοι στο οκ κατι εκαμαμε και δεν εβαζαμε καμια φωτογραφιουα η καμιαν ιστοριουαν τοτε το site θα ειχε κλεισει!
σιγουρα αλλοι αυτο το κανουν κακοπροερετα , αλλοι μεσο πικας, αλλοι απλα για να μοιραστούν την χαρα μιας καλης κυνηγετικης εξορμησης και αλλοι απλα για να δοσουν ελπιδα σε αυτους που συνηθως ερχονται παπαγαλοι σπιτι πως ναι κατι εχει εκει εξω και ο μονος που φτει γιαυτο δεν ειναι αλλος απο τον εαυτο τους!
εγω ποσες και ποσες φορες κοιτούσα φωτογραφιες αλλον μελον του φορουμ απλα για να περαση η ωρα μου την νεκρα περιοδο του κυνηγιου!
τωρα σε ενα αλλο ποστ υπαρχει μια διαφωνια στο αν τα στατιστικα του ταμειου θηρας ειναι σωστα η οχι!
αν ολοι αρκουμασταν στο "οκ επερασαμε προχθες" τοτε σιγουρα και εγω θα διαφωνουσα με τα αποτελεσματα του ταμειου θηρας,
ενω τωρα που βλεπω με τα ματια μου φωτογραφιες αλλον ειμαι υπερ αυτον τον αποτελεσματον που ανακοινοσε το ταμειο θηρας
-
- Full Member
Επέρασε ευτυχώς χωρίς σοβαρά ατυχήματα η πρώτη εξωρμηση της φασας και αυτό εχει μέγάλη σημασία. Μετά απο πολύ κόπο και ταλαιπορεία κατάφερα να πάρω τρείς φάσες. Τρείς με δυο πήραν οι αλλοι δυο της παρέας. Μετά το καθάρισμα έκανα την νενωμισμένη νεκροψία
(ηντα σαρέσκει ρε Σωτηρη τουτη η νεκροψία)
Η μία φάσα πέκτηκε με βασιλικη βολη σε υψος 30μ περίπου με 4 σκάγια στο στήθος με διαμπερές έξοδο απο την ράχη. Η δεύτερη κτυπήθηκε στα 35μ περίπου με πλευρινή βολή. 3 σκάγια στην κοιλιακή χώρα και ενα στο πόδι πάνω ψηλά. Οταν επήγα να την πάρω ηταν ζωντανή και γεμάτη αίματα και είπα τουτη η χαρτούτσια δεν ηταν η ωρα της. Οταν ομως την καθαρισα μετα στο σπίτι διαπίστωσα οτι τα 3 σκάγια ηταν διαμπερες ,εισοδος απο κοιλία και εξοδο απο πλευτό της ραχης. Τα αιματα που είπα προηγουμένος ηταν απο την βαση του ποδιού ,κόπηκε μάλλον η κεντρική αρτηρία εξού και τα αίματα. Η τρίτη φάσσα πέκτηκε σε μακρινή απόσταση 45μ περιπου με δύο σκάγια στο πλευρό και έξοδο απο το αλλο πλευρο. Ολα με Νο 6 σκάγια.

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
φιλε εμελετησα και τις 2 καμερες και απο σχολεια πολλων αλλων φιλων παντος την go pro την βρισκουν πολυ πιο καλη..τωρα τι να σου πω το μειονεκτημα ειναι το σχημα της σε αντιθεση με την κοντουρ που εφαρμοζει πιο καλα σε κεφαλι και οπλοenglish setter έγραψε:για σου Νίκο , είσαι καλά ρε φιλε ? Ναι στο κεφάλι είναι η κάμεραNikos έγραψε:Ωραιο το βιντεάκι φίλε Πανίκο και καλή και η κάμερα, στο κεφάλι την είχες;;
φιλε η κάμερα είναι CONTOUR GPS 1080P HD , είναι η ίδια που χρησιμοποίησα στο video με τις φραγκολινες μαζί με το Σωτήρη . http://www.youtube.com/watch?v=g6NGw03_ ... e=youtu.bedangerous έγραψε: φιλε πανικο πια καμερα χρησιμοποιας τν go pro??
φιλε αν το εκράτουν λίγο παραπάνω σε 2 περιπτώσεις ήταν να χριαζετουν να βάλω το γνωστό πι......Omonoia99 έγραψε:Ωραιο videoui...γιατι εν το κρατησες λιο παραπανω?
- Athos 1978
- Full Member
Open mind for a different view.
- Athos 1978
- Full Member
Mε εκφράζει απολυτά.Athos 1978 έγραψε:http://youtu.be/55llwZodtWU
Open mind for a different view.
εκαμα και εγω νεκροψια μεν αχονεσεLEFKIOS έγραψε:Επέρασε ευτυχώς χωρίς σοβαρά ατυχήματα η πρώτη εξωρμηση της φασας και αυτό εχει μέγάλη σημασία. Μετά απο πολύ κόπο και ταλαιπορεία κατάφερα να πάρω τρείς φάσες. Τρείς με δυο πήραν οι αλλοι δυο της παρέας. Μετά το καθάρισμα έκανα την νενωμισμένη νεκροψία![]()
(ηντα σαρέσκει ρε Σωτηρη τουτη η νεκροψία)
![]()
![]()
Η μία φάσα πέκτηκε με βασιλικη βολη σε υψος 30μ περίπου με 4 σκάγια στο στήθος με διαμπερές έξοδο απο την ράχη. Η δεύτερη κτυπήθηκε στα 35μ περίπου με πλευρινή βολή. 3 σκάγια στην κοιλιακή χώρα και ενα στο πόδι πάνω ψηλά. Οταν επήγα να την πάρω ηταν ζωντανή και γεμάτη αίματα και είπα τουτη η χαρτούτσια δεν ηταν η ωρα της. Οταν ομως την καθαρισα μετα στο σπίτι διαπίστωσα οτι τα 3 σκάγια ηταν διαμπερες ,εισοδος απο κοιλία και εξοδο απο πλευτό της ραχης. Τα αιματα που είπα προηγουμένος ηταν απο την βαση του ποδιού ,κόπηκε μάλλον η κεντρική αρτηρία εξού και τα αίματα. Η τρίτη φάσσα πέκτηκε σε μακρινή απόσταση 45μ περιπου με δύο σκάγια στο πλευρό και έξοδο απο το αλλο πλευρο. Ολα με Νο 6 σκάγια.

-
- Full Member
Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012
Ρε λεβέντες τι αποστάσεις ήταν και τι φυσίγγια/γραμμάρια/νούμερο.
με 2* και 35γρ/6άρια το μέγιστο που βρήκα σε οριακές αποστάσεις ήταν 4...μήπως ήταν και κτυπημένες από αλλού???

με 2* και 35γρ/6άρια το μέγιστο που βρήκα σε οριακές αποστάσεις ήταν 4...μήπως ήταν και κτυπημένες από αλλού???

-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
εστω και καθυστεριμενα ο δικος μου απολογισμος...οφτο κλεφτικο μπιρουα ΚΕΟ εννοειται μια παγωνιερα αναψυχτικα καφεδες νερα και 3 σαντουιτς με υπογραφη Α.Α!!!α επιασα κ χρωμα!!!πολυ η καταδρομη αν δεν ηταν και το ονειρο που επαιξα 1 φασσα 2 τρυωνια ηταν να απογοητευτω..επερασαμε ωραια παντως!σχιεπεθκιες εσυρα κατα τες 2 και κεινες οριακα εχτος βολης εν με ηθελε με τπτ..το γελιο της υποθεσης...καποιοι πισω μου παπας με γιο..παιζει ο μιτσης μια σιεπεθκια και παει στο παπα του..παπα τι πουλλι εν τουτο?εν φασσα ρε που την ηβρες?γιατι η φασσα εχει ασπρο πας τον λαιμο....???
μετα που λιο ακουεις τον μιτση 2 μπιχτες παπα παπα πανω σου τρυωνια..κοιταζω να δω περκει ερτουν πανω μου βλεπω σχιελιονια!!!ημαρτοοοοννννν

εν εισουν πανω τους φιλε μουvti-chris έγραψε:Ρε λεβέντες τι αποστάσεις ήταν και τι φυσίγγια/γραμμάρια/νούμερο.
με 2* και 35γρ/6άρια το μέγιστο που βρήκα σε οριακές αποστάσεις ήταν 4...μήπως ήταν και κτυπημένες από αλλού???![]()
![]()

μια φωτογραφια απο τα παραλια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.