Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
'petros'

Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012

Δημοσίευση από 'petros' »

μια χαρα την βγαλαμε φετος αναλογως των περιστασεων στη περιοχη που πηγα ημασταν εμεις και ο γερος
Τελικος απολογισμος 4 φασσες ,1 τριγονι ,1 πεζουνι ,2 κορονους 2 καλλιτζια γερα και 1 φασσα που δεν την ηβρα λογο της δυσβατης περιοχης

Κατα τις 11 ηρτεν και 1 γερουι που ηταν 1 χιλιομετρο πιο κατω και οταν ακουσε τις σιπεθκιες αφου μας εψαχνε για ωρες να εβρει που ημασταν ηρθε καθησε διπλα μου με την καρεκλουα του σαν να τον ηξερα 1000 χρονια και αρχισε να μου λεει την ιστορια της ζωης του.
Σαν εκαθετουν περνα απο πισω μας ενα τριγονι που μες τα πευκα χαμηλα αντελοσιαζετε πεζει την μια πριν να επομισει και την αλλη στο γαμο του καρακιοζη. Εμενα το οπλο μου χαμε και ανοικτο
Αμαν λαλω που μεσα μου ενα μας πεξει τουτος σημερα.Του λεω μαστρε μου πηγαινε λιγω πιο πανω η πιο κατω τζιε ενα πεχτουμε.Τιποτα το γερουι τζιαμε κολλητος διπλα μου στα 50 εκατοστα και να συνεχιζει να μου λαλει τα δικα του.Στελνω μυνημα του παρεα αναχωριση η ωρα 12 και ξανα η ωρα 4 ως τις 7 το απογευμα αλλα αλλαξα τοπο γιατι εκαθετουν εκει ακομα δεν ηρθε μουγια το απογευμα
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

master έγραψε:H χθεσινή εξόρμηση ήταν κατά τα φαινόμενα η χειρότερη μέρα όσο αφορά κάρπωση φασσών στην ευρύτερη περιοχή της Πάφου.
Από Κρήτου Τέρρα - Χρυσοχού - Προδρόμι - Στενή - Ευρέτου - Πελαθούσα - Αναδιού - Σουσκιού. Παιχτήκαν λίγα πουλιά στην Σίμου, μιλούμε για 4-5 ο καθένας αυτοί που κρατούσαν τα πόστα πάνω στον δρόμο και κοιμούνταν εκεί μια εβδομάδα πριν.
Ακριβώς έτσι όπως τα λες φιλε master... Τα πουλιά δεν βγηκαν και απο την άλλη τα πουλιά δεν ειναι παλαβά... αφοθ σε όλες τις περιοχές νόμιζες οτι είχε rave party....χαμός στα βουνά, μουσικές, σουβλες ,φωνες.....ε κανει ολάν!κανενας σεβασμος προς την φυση... σκουπίδια παντού...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

english setter έγραψε:καλημέρα φίλοι μου
με λίγη τύχη θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τι χθεσινή εξόρμηση , όταν κτύπησα την πρώτη και την έψαχνα πέρασαν 3 - 4 ις ακριβώς πάνω από το πόστο μου με την ησυχία τους , αυτό επαναλήφθηκε και στη δεύτερη που έψαχνα
τελικό αποτέλεσμα έπιασα 2 , εκαλικοσα 2 και έχασα 1

οι 2 που έπιασα και τα 2 καλικοματα είναι γραμμένα σε video που θα ανεβάσω σύντομα
Ατε φίλε Πανικο περιμενουμε να τα δουμε !!! :)
spyros bettinsoli
Full Member

Δημοσίευση από spyros bettinsoli »

1 φασσα σχεδον επισοδιακη δηθεν τιν επεχα σαν επεφτε με ββ ριο αν σας πω 2 εφκαλιπτους εν τζε λοοι (υψος) αλα εκαθαρισατην και ενιχε τπτ σκαλια αλου πανου μονο μια τριπα στο στιθος.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

εκαθαρισα τα πουλια τωρα
το τρυγωνι που ηταν το κουτσοφτερο πουλι που επιασα ειχε 2 σκαγια στη μια φτερουγα, 1 στην αλλη και 1 στο ποδι, και καθαρισμενο δεν ειναι μεγαλιτερο ενα στρουφο ακαθαριστον
οι φασες ολες σεκες αλλα δεν επεφταν απο την πρωτη τουφεκια και ειχαν ολες απο 4-7 σκαγια
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

Επερασαμε ομορφα
5 ατομα παρεα
επιασαμε που ενα πουλλι ο καθενας
2 φασσες
2 φασσοπουλλια
1 αρκοπεζουνο

μεχρι τες 11 σπιτι

το πιο παραξενο event στη μερα ηταν ενα κοπελλι πανω κατω με τη τετρατροχη
ηνταλος ηταν να παιξουμε τζιε κανενα πουλλι
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
Vasils-TOZ34E
Full Member

Δημοσίευση από Vasils-TOZ34E »

Φίλε English Setter μπορείς να μας δώσεις τον τίτλο του video επειδή δεν μου το ανοίγει το Link.

Εγώ παιδιά ούτε που τον κάπνισα χτες. Είχε φυσικά λίγα πουλιά εκεί που ήμουν αλλά δεν μου έδωσαν χέρι.

Ούτε ο θείος μου που ήταν μαζί μου κατάφεραν να πιάσει κάτι παρόλο που μπορούσε να πιάσει 2-3 φάσες.

Βασίλης
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Ωραιο το βιντεάκι φίλε Πανίκο και καλή και η κάμερα, στο κεφάλι την είχες;;
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

english setter έγραψε:δοκίμασε εδώ φιλε

http://www.youtube.com/watch?v=Nh_yKQhN ... e=youtu.be
φιλε πανικο πια καμερα χρησιμοποιας τν go pro??
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

english setter έγραψε:δοκίμασε εδώ φιλε

http://www.youtube.com/watch?v=Nh_yKQhN ... e=youtu.be
Ωραιο videoui...γιατι εν το κρατησες λιο παραπανω? ;)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”