34GR ΦΥΣΙΓΚΙΑ

Απάντηση
NIKOLAS
Full Member

34GR ΦΥΣΙΓΚΙΑ

Δημοσίευση από NIKOLAS »

ΧΕΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ

ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΜΕ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΑΥΛΟΥΣ ΣΙΝΗΘΩΣ

ΠΧ 3.150KG KAI 18,4 ΑΥΛΟ

ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΑΠΟ 28 ΜΕΧΡΙ 34 GR ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ -ΛΙΓΟ ΚΛΟΤΣΗΜΑ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΟΝΟΥΝΤΕ ΤΑ ΚΛΗΔΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΟΠΛΟ

ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΙΑ ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΠΟΙΟΤΗΚΑ ΣΤΑ 34 GR ΕΙΤΕ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΕΙΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ

Ο ΛΟΓΟς ΠΟΥ ΡΟΤΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΣΥΝΗΘΣ Η ΓΟΜΩΣΗ 33,-34 ΒΓΕΝΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ...ΕΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΕΞΟΤΕΡΙΚΑ 34 ΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕς ΩΡΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΣΚΑΓΙ ΠΧ ΦΑΣΣΑ ΜΕ ΝΟ 5

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΦΥΣΙΓΚΙΩΝ.....
Paris87
Full Member

Re: 34GR ΦΥΣΙΓΚΙΑ

Δημοσίευση από Paris87 »

Σχερετουμεν, ρε κουμπαρε για μενα στο Λαο το καλυτερο Κυπριακο εν το VICTORY ασπρο 35(αν τζε τα τελευτεα 2 χρονια καμνει λαθκιες).
εν τζε τουτα καλα ομως
VICTORY 31 lila
ROTWEILL 36 mayri tappa
LEBRE 3no

Για τζικλα πεζω
Extra baby 28misi
Olympia super skeet 32 portokalli
Challenger 28
Μιαν μπλε VICTORY 31 εν θυμουμε ονομα εν που τες καλλυτερες μου παντος
24 TRAP OLYMPIA
KILLER 32/12no
RC πρασινη 31
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

φιλε Νικολα σε χαιρετω

να σου πω και γω με την σειρα μου 2-3 ειδη για τα οποια μπορω να εκφερω αποψη
το stringer tis victory το εχω σε αρκετη εκτιμηση μου ελεγαν να το δοκιμασω σε αστατες καιρικες συνθηκες και οντως ετυχε να παιξω ενα περδικι σε παρα πολυ δυνατο αερα και οντος επεσε σεκκο χωρις το παραμικρο..ομος προσφατα κουβεντιαζοντας με ενα φιλο μου ειχε πει οτι το δοκιμασε το καλοκαιρι στις φασσες και εμεινε αρκετα ευχαριστημενος..

lambro 33gr kafe ακουσα παρα πολλα λογια γιαυτο το φυσιγγι πολυ καλο να το παιζεις μεστο νοεμβρη αλλα και στις φασσες το καλοκαιρι το προτειναν αρκετοι βασικα ειναι παντος καιρο οχι ομως οταν κανει καλο κρυο...

lambro 34gr mple πολυ καλο φυσιγγι θεέλει ομως κρυο δυνατο ξυλοπαουρα που λεμε υστεερει ομως οταν εχει αερα

αυτα μου ερχοντε κατα νου τωρα ελπιζω να σε βοηθησα λιγο
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΙΣΕΙΣ ΣΑΣ .ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΥ ΔΟΣΑΤΕ ΟΡΕΕΣ ΙΔΕΣΣ ΓΙΑ ΦΟΥΣΙΕΚΚΙΑ

ΕΓΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ 34ΑΡΙΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΕΣ ΜΕ VICTORY COOPER 34GR ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΛΟΥΝ 10 ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΕΝ ΜΑΣΚΑΡΑΛΛΙΚΙΑ ΓΤ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΓΟΡΑΖΕΙΣ 25 ΦΟΥΣΙΕΚΚΙΑ ΠΧ LUCKY SHOT 33,5 ΠΟΥ ΠΑΛΕ ΑΜΑΝ ΚΟΥΤΣΙΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ (ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΙΕΚΚΙΝ ΠΟΥ ΕΝ ΟΠΟΣ ΤΟΝ S 300 ΤΟΝ ΠΗΡΑΒΛΟ) :lol:

ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΥΣΙΓΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EXTRA EXPRESS 33,5 KAI ROYAL 33,5 ΝΜΖ ΕΝ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΓΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΑ ΞΗΡΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ!! ΠΑΛΕ ΟΜΟΣ ΕΝ ΤΟ ΘΕΜΑΝ ΟΤΙ ΕΝ 10 ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΝΟΥΝ 25 ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ....ΓΤ ΕΝ ΦΟΥΣΙΕΚΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΟΣ ΒΑΣΙΚΑ ΔΗΛ ΜΕ 2 ΕΙΔΗ ΦΚΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΤΗ ΑΤΛΑΣ 33,5 ΕΚΙΝΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ :lol: ΤΟ ΤΙ ΒΟΛΕΣ ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΟ ΠΕΡΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΗΛΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΕ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ? ΗΤΑΝ 6Ε
pant
Full Member

Δημοσίευση από pant »

Χαιρετώ την παρέα,

Κοπέλια το καλοκαίρι στην φάσσα, σε τόσο δύσκολες συνθήκες, κακά τα ψέματα, τα πράγματα με τα φυσίγγια είναι δύσκολα. Ειδικότερα το μεσημέρι προς απόγευμα τα φυσίγγια δοκιμάζονται σε δύσκολες και ιδιάζουσες συνθήκες. 40+ βαθμούς θερμοκρασία, αέρα και παράλληλα πολλή υγρασία.
Παλαιότερα ήμουν και εγώ φανατικός της Royal 33,5 του φίλου Πανίκκου Σολομωνίδη και της Express 33. Είδικά με την Express κίτρινη είχα εξαιρετικά αποτελέσματα σε ακραίες βολές. Όμως άποψη μου είναι ότι τα φυσίγγια αυτά δεν είναι σταθερά.
Προσωπικά τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ με μεγάλη επιτυχία την RC3 35gr κίτρινη. Σαν την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Φιλικά,
pant
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

φιλε pant σε χερετω

μπορεις να μας πεις σε τι τιμη ειναι το φυσιγκιο rc 35 που μας σιστηνεις ?

σε τι νουμερο σκαι για φασσα?

και επισεις αν το δουλευεις για ολη τη μερα η εχει καπια φαση του καιρου που το δουλευεις?(το ριχνεις και φθηνοπορο-χειμωνα?)
RODOSTHENIS
Full Member

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Φιλε Pant σε χερετω, θα ηθελα να μας πεις επισεις με τι οπλο κυνιγας αυτα τα φυσιγγια γιατι απο οπλο σε οπλο διαφεουν τα φυσσιγια .Καλην νυχτα σε ολους παιδες ;)
pant
Full Member

Δημοσίευση από pant »

Για σας παιδιά,

Το φυσίγγι αυτό το χρησιμοποιώ το καλοκαίρι και τον Νιόβρη μετά τις 7.30-8.00 μόλις η θερμοκρασία ανεβεί και στεγνώσει η υγρασία και για όλο το υπόλοιπο της ημέρας. Η τιμή είναι λογική, 10 ευρώ το κουτί των 25.

Κυνηγώ με Winchester made in Japan 18.6 αυλό, με σκάι Νο 6 για φάσσα και 7 για περδίκι.
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

παντελη μου σε χαιρετω

οφειλω να ομολογησω οτι το white paper που μας ειχες προτεινει ανεπιφυλακτα και τοτε εκανε μπαμ δεν καταλαβει τιποτε ωραιο φυσιγγ....
μακαρι να μπορουσα να σε ακουσω και τωρα για αυτο το φυσιγγι για το καλοκαιρι και το νοεμβρι αλλα το express32gr
δεν με αφηνει ;) :)
pant
Full Member

Δημοσίευση από pant »

Χρίστο λεβέντη,

Επειδή οπως πολύ καλά γνωρίζεις στο κυνήγι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία και από την στιγμή που είσαι τόσο πολύ θετικός και σίγουρος με την χατρούτσια σου, η εισήγηση μου είναι "μην διανοηθείς να την αλλάξεις".

Χαιρετώ,
pant
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”