Βιντεος απο Κυνηγι

Απάντηση
sotiris.
Full Member

Re: Βιντεος απο Κυνηγι

Δημοσίευση από sotiris. »

sotiris!129 έγραψε:φιλε Δημητρη τα συνκεκριμενα πουλια ακριβοπωλουνται! το γερουι φενεται σου τοσο αθωω εσενα, εχει κανει ολοκλιρη διαδικασια ζιαμε για να πιανει πουλουθκια!
+1000 απο εμενα γιατι κατι εν καλοκολα δαμε ...επειδη λαλι εσει ζε περσινα ζε φετινα
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Ρε πιθκια για ονομα του Θεου, εγώ δεν λέω ότι είναι σωστό αυτό που κάνει ο γέρος αλλά μερικοί βλέπουν το δέντρο αντί το δάσος. Αν είναι δυνατόν ο γέρος που την Σαντορίνη να κάμνει εξαγωγές και φορτοεκφορτώσεις πουλιών με μια τσακρα που έχει για να πιάνει σγαρτήλια. Κύριε ελέησον πιον.

"φιλε Δημητρη τα συνκεκριμενα πουλια ακριβοπωλουνται! το γερουι φενεται σου τοσο αθωω εσενα, εχει κανει ολοκλιρη διαδικασια ζιαμε για να πιανει πουλουθκια!

+1000 απο εμενα γιατι κατι εν καλοκολα δαμε ...επειδη λαλι εσει ζε περσινα ζε φετινα"

Ναι εμένα φαίνεται μου αθώος, άνθρωπος συνταξιούχος αθκιασερός, πάει στο χωραφουι του με τις ώρες στη φύση και κάμνει το χόμπυ του. Τούτο βλέπω εγώ. Πόσο ακριβά πωλούνται τζίνα τα πουλούθκια? Εν σγαρτηλια και λουλουδάες που πιάνει εν τζιαι παπαγάλους macao.

Συμφωνώ ότι κάτι εν καλοκολά δαμέ.... εσσιει και περσινά και τριών χρόνων είπε, άρα ενισχύεται το γεγονός ότι κάμνει το χόμπυ του, πιανει πουλούθκια για να τα ταΐζει και να του κελαηδούν, ούτε εμπορία βλέπω ούτε τίποτε
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε Δημητρη για να κοπει ενα δασος εν κοφκετε μπαμ ζε κατω κοφκετε δεντρο δεντρο!
τα συνκεκριμενα πουλια παν αν δεν καμω λαθος 5+ ευρο εκαστος ζωντανα για το κελαιδιμα τους και μονο!
παρολαυτα ομως το μεγαλητερο εγκλημα που γινεται για μενα δεν ειναι τα λεφτα που μπορει καπιος να κερδισει απο αυτο αλλα το οτι ενα αγριο πτηνο/ζωω που εμαθε να ζει σε απεραντες εκτασης γης εξαναγκαζεται να ζησει το υπολιπο της ζωης του σε ενα κλουβι 10χ10cm

πρην αρκετα χρονια μου ειχαν φερει μια φασα που ειχε γενηθει σε εχμαλοσια, το συνκεκριμενο πουλι ηταν πιο ημερο απο ενα κοινο περιστερι του γουμα, εμπενα μεσα στο τεραστιο κλουβι που την ειχα και ερχοταν και καθοταν επανω μου για να την ταισο μαρουλι,καθε μεσημερι επεστρεφα απο το σχολειο και παντα την ιδια ωρα αρχιζε να γουργουριζι για να παω κατω να τις βαλω μαρουλι... οταν χαλασα το κλουβι και αφου θα πηγενα στρατο εδωσα την φασα παρακατω σε κατι γνωστους που ειχαν τεραστιο κλουβι και μετα απο λιγο καιρο απο γερατια αποτι φενεται το πουλι πε8ανε
περσυ ο αδερφος μου ο μικρος σε μια ποδηλασια που ειχε στο παρκο Αθαλασας βρικε ενα φασοπουλι που δεν μπορουσε να πεταξει αν και ηταν αρκετα μεγαλογια να το κανει, στον δρομο και το εφερε σπιτι...αυτο το πουλι δεν ειχε πεταξει ποτε του δεν ειχε δει τον κοσμο παρολα αυτα γενηθικε ελευθερο και οταν πλησιαζα το κλουβι για να το ταισω αυτο χτυπουσε με δηναμη στα καγκελα με αποτελεσμα μια μερα 3-4 μερες κατακριβια να παιθανει!
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Φίλε Σωτήρη, όπως είπα και πιο πάνω, είμαι εναντίον σε τέτοιες πράξεις αλλά το κακο πρέπει να το κόψεις από την ρίζα , να γίνουν ριζικές αλλαγές στην προστασία της πανίδας και της χλωρίδας και όχι μιλλοσφοντζίσματα. Δεν γουστάρω να βλέπω τους θηροφύλακες να κάμνουν τους καμπόσους σε ένα γερούι και όταν τους πιάνεις τηλέφωνο για σοβαρή λαθροθηρία να σε γράφουν ή να έρχουνται για μια περιπολία και μετά να σου λαλούν επατάξαμεν την. Ο κίνδυνος για την πανίδα δεν είναι ένα γερούι που πιάνει πουλούθκια, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω διαφορετικά. Κίνδυνος για την πανίδα είναι οι λαγοπαγίδες, οι λαθροθήρες που κινούνται την νύχτα με τα αυτοκίνητα και τις γουρούνες, οι "κυνηγοί" με τα ταϊσματα τους τα οποία έχουν ως συνέπεια την κρεατοσυλλογή. Κίνδυνος είναι τα αεροδίχτυα στα οποία πιάνονται χιλιάδες πουλιά όλων των ειδών, συμπεριλαμβανομένων και πουλιών που κινδυνεύουν με εξαφάνιση, κίνδυνος είναι να αφήνουν τα κορακοειδή να αυξάνονται και να πληθύνονται και οι οικολόγοι να μας απαγορεύουν το κυνήγι τους και άλλα πολλά....
Ελπίζω φίλε μου να κατάλαβες πιο είναι το point μου.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

συντομα θα σας βαλω φωτογραφια απο αρχαιο κυπριακο ψηφιδωτο που δειχνει αυτο τον σκυλο να κυνηγα! πραγματικα η ιστορια επαναλαμβανεται!!!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
chrys
Full Member

Δημοσίευση από chrys »

KILLER
Full Member

Δημοσίευση από KILLER »

Μια μέρα όπως την φαντάζομαι στο Μ1 αλλά δυστηχώς είναι μόνο στην φαντασία μου! καλά μας κυνήγια τζαι με το νού μας άμμαν τσιλλούμεν την σκαντάλην! http://www.youtube.com/watch?v=KRCGKeZr ... re=related
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Κοπελια καθε νεκρη περιοδο κυνιγιου που διανιουμε αλλο που να βλεπω βιτεο & dvd που κυνηγι δεν καμνω τζε επιδη εβαρεθικα, 1 να τρεχουν τα σαλια μου να θορω τους αλλους τζε να μεν ιμε εγω τζε 2 θελω να θορω τζε κανενενα καλιτζι μεσα μεσα :D ,ιβρα την λυση :idea:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athos 1978 την 15 Αύγ 2012, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
mariosk
Full Member

Βιντεος απο Κυνηγι

Δημοσίευση από mariosk »

Καλά κυνήγια σε όλους, ασφαλισμένα και μακρυά από καβγάδες. http://http://m.youtube.com/#/watch?v=SesmF98UKoI
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”