browning citori
-
- Full Member
browning citori
παιδεια καλησπέρα σας.έχω στην κατοχή μου ενα browning citori white lighting (ευρωπαική έκδοση).Προχθές το είχα βγάλει μετά από καιρό από τη θήκη για συντήρηση πριν από την εναρξη της φάσσας και παρατήρεισα πως όταν κουνώ το κοντάκι κάτι ακούγεται να κουνιέται μέσα,οι βέλονες πάντως λειτουργουν κανονικα!γνωρίζει καποιος αν μπορει να υπάρχει κάποιο προβλημα μηχανικό ή οτιδηποτε αλλό?
- Athos 1978
- Full Member
Re: browning citori
Ετσι ειναι ρε φιλε δεν εχει προβλημα .CYPRUSHUNTER έγραψε:παιδεια καλησπέρα σας.έχω στην κατοχή μου ενα browning citori white lighting (ευρωπαική έκδοση).Προχθές το είχα βγάλει μετά από καιρό από τη θήκη για συντήρηση πριν από την εναρξη της φάσσας και παρατήρεισα πως όταν κουνώ το κοντάκι κάτι ακούγεται να κουνιέται μέσα,οι βέλονες πάντως λειτουργουν κανονικα!γνωρίζει καποιος αν μπορει να υπάρχει κάποιο προβλημα μηχανικό ή οτιδηποτε αλλό?
Open mind for a different view.
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΜΕ SPEEDFIX ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕCYPRUSHUNTER έγραψε:παιδεια καλησπέρα σας.έχω στην κατοχή μου ενα browning citori white lighting (ευρωπαική έκδοση).Προχθές το είχα βγάλει μετά από καιρό από τη θήκη για συντήρηση πριν από την εναρξη της φάσσας και παρατήρεισα πως όταν κουνώ το κοντάκι κάτι ακούγεται να κουνιέται μέσα,οι βέλονες πάντως λειτουργουν κανονικα!γνωρίζει καποιος αν μπορει να υπάρχει κάποιο προβλημα μηχανικό ή οτιδηποτε αλλό?

ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
φίλε αθω είσαι σίγουρος ότι δεν ειναι κάποιο πρόβλημα?
-
- Full Member
Επιβεβαιώνω και εγώ...έτσι είναι!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein