browning citori

Απάντηση
CYPRUSHUNTER
Full Member

browning citori

Δημοσίευση από CYPRUSHUNTER »

παιδεια καλησπέρα σας.έχω στην κατοχή μου ενα browning citori white lighting (ευρωπαική έκδοση).Προχθές το είχα βγάλει μετά από καιρό από τη θήκη για συντήρηση πριν από την εναρξη της φάσσας και παρατήρεισα πως όταν κουνώ το κοντάκι κάτι ακούγεται να κουνιέται μέσα,οι βέλονες πάντως λειτουργουν κανονικα!γνωρίζει καποιος αν μπορει να υπάρχει κάποιο προβλημα μηχανικό ή οτιδηποτε αλλό?
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Re: browning citori

Δημοσίευση από Athos 1978 »

CYPRUSHUNTER έγραψε:παιδεια καλησπέρα σας.έχω στην κατοχή μου ενα browning citori white lighting (ευρωπαική έκδοση).Προχθές το είχα βγάλει μετά από καιρό από τη θήκη για συντήρηση πριν από την εναρξη της φάσσας και παρατήρεισα πως όταν κουνώ το κοντάκι κάτι ακούγεται να κουνιέται μέσα,οι βέλονες πάντως λειτουργουν κανονικα!γνωρίζει καποιος αν μπορει να υπάρχει κάποιο προβλημα μηχανικό ή οτιδηποτε αλλό?
Ετσι ειναι ρε φιλε δεν εχει προβλημα .
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

CYPRUSHUNTER έγραψε:παιδεια καλησπέρα σας.έχω στην κατοχή μου ενα browning citori white lighting (ευρωπαική έκδοση).Προχθές το είχα βγάλει μετά από καιρό από τη θήκη για συντήρηση πριν από την εναρξη της φάσσας και παρατήρεισα πως όταν κουνώ το κοντάκι κάτι ακούγεται να κουνιέται μέσα,οι βέλονες πάντως λειτουργουν κανονικα!γνωρίζει καποιος αν μπορει να υπάρχει κάποιο προβλημα μηχανικό ή οτιδηποτε αλλό?
ΚΟΛΛΑ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΜΕ SPEEDFIX ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΟΚΙΜΑΣΕ ;) ΣΟΒΑΡΟΜΙΛΩ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
CYPRUSHUNTER
Full Member

Δημοσίευση από CYPRUSHUNTER »

φίλε αθω είσαι σίγουρος ότι δεν ειναι κάποιο πρόβλημα?
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Επιβεβαιώνω και εγώ...έτσι είναι!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ”