Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012

Απάντηση
sotiris!129

Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012

Δημοσίευση από sotiris!129 »

πρεπει να εν καλο ταισμα ζιαμε :lol:
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

cynergy έγραψε:Συμφονα απο διασταυρομενες πληροφοριες εχουν πιασει τα καλιτερα ποστα στι Παφο γρηγορα βουρατε στα ποστα......
καμια προστινη εχει?
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Έννε στα Κυπριακά τα πόστα ρε τούτες...ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
cynergy
Full Member

Δημοσίευση από cynergy »

vti-chris έγραψε:Έννε στα Κυπριακά τα πόστα ρε τούτες...ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Η καραμπινα ινε photoshop hahaha
dont shoot fast...shoot good
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

κοπέλια προσεκτικά τι βάζουμε μέσα μπαίνουν και ανήλικοι :!: :!:
Προσέχουμε...για να έχουμε
sotiris!129

σε 5:30 ωρες θα παω να πω καλημερα στες μπλε κοπελιες, ελπιζω να ειναι η τελευτεα φορα αυτη αφου τες προιγουμενες φορες δεν κατορθωσαμε να βγαλουμε ακριβες συμπερασματα για το τοπο που περνανε τα πουλια ετσι ωστε να στήσουμε τα ποστα μας στην καλυτερη θεση για μας...
ας ελπισουμε οτι τα λιγοστα πουλια που εντοπισαμε θα περασουν και την κυριακη οπως περνανε μεχρι τωρα γιατι η μια απο την καμια δεν εχει και μεγαλη διαφορα :mrgreen: !
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

sotiris!129 έγραψε:σε 5:30 ωρες θα παω να πω καλημερα στες μπλε κοπελιες, ελπιζω να ειναι η τελευτεα φορα αυτη αφου τες προιγουμενες φορες δεν κατορθωσαμε να βγαλουμε ακριβες συμπερασματα για το τοπο που περνανε τα πουλια ετσι ωστε να στήσουμε τα ποστα μας στην καλυτερη θεση για μας...
ας ελπισουμε οτι τα λιγοστα πουλια που εντοπισαμε θα περασουν και την κυριακη οπως περνανε μεχρι τωρα γιατι η μια απο την καμια δεν εχει και μεγαλη διαφορα :mrgreen: !
Ε μας ιπες καλημερισες αρκετετες κοπελες η οχι? Παντος εγω εχτες εκτος που τες κοπελες καλημερισα αρκετους τσσατιρομενους που ιχαν μολις ξυπνιση και με μερικους αλλους καμποσες ξυτιμασιες .
Περιοχες Αστρομεριτη.
Open mind for a different view.
sotiris!129

μα εν ειδα κανενα εγω σημερα μοναξιες :lol:
το ποστο μου ηβρα το τωρα να δουμε αν δεν μου το πιασει κανενας 4 εν να παω ζιαμε,
μια φαση εποσιεπασε μια αλλο λιο να δοκει πανω μου, ειχα την δει που ερκετουν ζε ειμουν ακινητος ουτε εκαταλαβε πως επερασε γλιφτα που πλασμα :lol: :lol: :lol:
οκ γενικα λια πραματα τωρα να δουμεν τι εν να γινει ζινη την μερα
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

sotiris!129 έγραψε:μα εν ειδα κανενα εγω σημερα μοναξιες :lol:
το ποστο μου ηβρα το τωρα να δουμε αν δεν μου το πιασει κανενας 4 εν να παω ζιαμε,
μια φαση εποσιεπασε μια αλλο λιο να δοκει πανω μου, ειχα την δει που ερκετουν ζε ειμουν ακινητος ουτε εκαταλαβε πως επερασε γλιφτα που πλασμα :lol: :lol: :lol:
οκ γενικα λια πραματα τωρα να δουμεν τι εν να γινει ζινη την μερα
Τζε εγω παντα λαλω η ωρα 4 θα παω αλλα παντα παω που τες 12 οπος των πελλον μες τα βουνα :D
Open mind for a different view.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”