Βιντεος απο Κυνηγι

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Re: Βιντεος απο Κυνηγι

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

Aυτο το πραγμα λεγεται καθαρη λαθροθηρια. Καθαροτατη μαλιστα. Μαγκες τα σκυλια και αλλο τοσο <μαγκας> ο ιδιοκτητης.
1000 σαν τουτο 3 φορες τον χρονο = 3000 λαγοι σε εκπαιδευτικα .
τα σκυλια εκαναν αυτο που ηξεραν . Οχι ομως και μπραβο και μπραβο και μπραβο .
ΚΑΘΑΡΗ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΤΩ

http://youtu.be/-zSb9bYb0IQ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ........ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΗΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΩ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ...???....ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΤΑΝ 60-70 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ... Η ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ.......ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΛΟΥΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ....ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ... ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΗΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ....ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ!!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

solon loyka έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ........ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΗΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΩ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ...???....ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΤΑΝ 60-70 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ... Η ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ.......ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΛΟΥΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ....ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ... ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΗΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ....ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ!!!!!!
+100000000000
Omonoia99
Full Member

Δημοσίευση από Omonoia99 »

solon loyka έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ........ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΠΕΔΕΥΤΙΚΟ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΗΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΩ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ...???....ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΤΑΝ 60-70 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ... Η ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΑ ΚΥΝΗΓΙΟΥ.......ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΛΟΥΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ....ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ-ΜΠΡΑΒΟ... ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΗΡΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ....ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ!!!!!!
1000+
Άβαταρ μέλους
kostas DMK DOG FOOD
Full Member

Δημοσίευση από kostas DMK DOG FOOD »

Τα σκυλια εκαναν ακριβως αυτο που επρεπε και παρα πολυ καλα εκανε ο φιλος και τους ελεγε μπραβω........οσο αν ειναι λαθροθυρια μακαρι ολοι οι λαγοι που πιανονται παρανομα να ειναι απο τα σκυλια............
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

http://www.youtube.com/watch?v=qN4uVHK- ... re=related
ειναι αυτο που λέμε βράχωσε ο λαγός,
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
sotiris.
Full Member

Δημοσίευση από sotiris. »

diomedes
Full Member

Δημοσίευση από diomedes »

[quote="sotiris."]http://www.youtube.com/watch?v=1Yvf9uT_ ... re=related
τη εθιμο εν τουτο??[/q

Αν ερτει ο κοτσούθκιας να κάμει τα ίδια στους δικούς μας εν να τον βάλουν τζιαι τζείνον μέσα σε κανένα κλουβί να κελαηδά
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

sotiris. έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=1Yvf9uT_ ... re=related
τη εθιμο εν τουτο??
Ρε μα εν σοβαροί τωρα τουτοι? Αφου εν οικολόγοι τούτοι ας φκουν πάνω στα βουνά να στήσουν καρτέρι στους πραγματικούς λαθροθήρες που σκοτώνουν ενα κάρο λαγούς, που στηνουν αεροδίχτυα με μοναδικό σκοπό το οικονομικό κέρδος. Να πιάσουν τζίνους που εκάμαν την λαθροθηρία επάγγελμα τζιαι να αφήκουν ήσυχο το γερούι ποθ κάθεται και πιάνει πουλούθκια για να περάσει η ώρα του. Επιάν τους οι ευαισθησίες τους οικολόγους του κ.λου
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε Δημητρη τα συνκεκριμενα πουλια ακριβοπωλουνται! το γερουι φενεται σου τοσο αθωω εσενα, εχει κανει ολοκλιρη διαδικασια ζιαμε για να πιανει πουλουθκια!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”