ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ
έχουν dvd και τα δύο τεύχοι που θα κυκλοφορήσουν Αύγουστο και Οκτώβρη
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
πολλα ωρεα φιλε μου
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
admin ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΣ 4 ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ... ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ(ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑΛΑΙΣΙΑ) ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ......Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΧΩΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΦΑΣΣΕΣ....ΦΑΣΣΕΣ.....ΦΑΣΣΕΣ....ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΛΕΕΙ ΜΑ .......ΕΙΣΑΙ ΔΑΜΕΕΕΕΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ....ΟΞΑ ΛΙΠΕΙΣ!!!!!!!!!!!!admin έγραψε:Καλημέρα, το περιοδικό κυκλοφορεί αρχές Αυγούστου μόλις πάρουμε τον χάρτη απο την υπηρεσία θήρας , δυστηχώς παιδιά τέτοιες εποχές που ζούμε όπου ο καθένας προσπαθεί να κόψει απο τα έξοδα του (οι διαφημίσεις έρχονται με το σταγονόμετρο και αξίζει μπράβο σε εκείνους πο διαφημίζουν γιατί διατηρούν όλο τον κύκλο του αγαπημένου μας αθλήματος) ο κόσμος αγοράζει δύσκολα περιοδικά και γενικά δέν υπάρχουν έσοδα για να καλυφτούν τα έξοδα μιας ΚΑΛΗΣ έκδοσης. Προσπαθούμε τουλάχιστο να καλύπτουμε σωστά τις τρίς κυνηγετικές σεζόν στην χώρα μας . Αν η οικονομία ήταν σε άλλη φάση ίσως αυτή την στιγμή να υπήρχε και τηλεοπτική εκπομπή, και περισσότερα events αλλά τι να κάνουμε οικονομική κρίση
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
έζαιτε ρε φίλε για 4 του μήνα γιατί τον χάρτι θα μας τον δώσουν 2 του μήνα δέν ξέρω εάν προλάβουμε να τα τυπώσουμε και να τα κυκλοφορήσουμε
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
ευτιχος ..παντος το περιοδικο σας εν χανει σοβαραα εν πολλα ωραιοadmin έγραψε:έχουν dvd και τα δύο τεύχοι που θα κυκλοφορήσουν Αύγουστο και Οκτώβρη
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
-
- Full Member
απαναγια μου μολις εμπικα ζε ειδα το ανοιξεν η καρκια μου φυλα φυλα

- peanut5020
- Full Member
Ε ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ;
Ώτα έχει όνου, μύστακα γαλής, εριφίου νώτα, πόδας ασφαλείς.
-
- Full Member
ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΕΓΡΑΨΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ....
-
- Full Member
το περιμενουμεeditor έγραψε:ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ.ΕΓΡΑΨΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ....