ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΚΥΡΟΝ Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ.....ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.....ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΔΟΚΙΜΩΝ!!!!!ΧΡΗΣΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ....ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΔΩ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ.....ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..... ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

solon loyka έγραψε:ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΚΥΡΟΝ Η ΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ.....ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.....ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΠΗΓΗ ΔΟΚΙΜΩΝ!!!!!ΧΡΗΣΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΑ....ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΔΩ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ.....ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..... ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!!
Να'σαι καλά Σόλων. Μπορεί και να τα πούμε. Φευγω πάνω στο καλήτερο, τώρα που οι δοκιμές και οι συζητήσεις έχουν πάρει τα πάνω τους :) Όμως σίγουρα θα στήλω ανταποκρίσεις από κει που πάω. :!:
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Φίλε Καλαμαρά-Χρίστο Ζερβος- μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε προχθές και που μου ανακοίνωσες ότι τελικά θα φύγεις οριστικά για Νεα Ζηλανδία στις αρχές Αυγούστου , πραγματικά στεναχωρήθηκα :cry: :cry: , όχι τόσο για εμένα που σε γνώρισα προσωπικά στις δοκιμές που κάναμε μαζι, αλλά για το ότι το site αυτό θα χάσει έναν πραγματικό φίλο , χαμηλών τόνων, με ηθος, αλλα πανω από όλα ένα άτομο με αρκετές γνώσεις γύρο από το κυνήγι. Τέτια άτομα είναι που χρειάζεται το site και σίγουρα η απουσία σου θα είναι πέραν από εμφανης. Περαν από αυτά όμως, η ζωή μας παίζει παιχνίδια και έτσι αναγκάζεσαι φιλε Χρίστο να πεξης το παιχνίδι της ξενιτιάς για ένα καλύερο μέλλον. Σου εύχομαι λοιπον φίλε κάθε καλό στην νεα σου ζωή στη Ζηλανδία και καπου καπου να σε ακουμε και στο site.Θα προσπαθήσω να έρθω στην Πάφο να τα πούμε από κοντά πριν φύγεις.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Καλό ταξίδι Χρήστο και ελπίζω να μας επισκέπτεσε απο την Ζηλανδία , άκουσα εκεί έχει και κυνήγι και ψάρεμα άφθονο , να μας βάζεις και καμιά φωτο να πορονόμαστε .
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Καλό ταξίδι φιλε, καλή τύχη.

Ελπίζω να εισαι ανταποκριτής μας στον μακρινό τούτο τοπο και να μας στείλεις καμιά φωτογραφία να ξεστραβωθούμε.

υγ: με το μαλακό στις προβατίνες στα κάρβουνα ;)
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

Να'στε καλά. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.
Οπωσδήποτε θα κάνω κάποιες ανταποκρίσεις από κει μόλις έχω ευκαιρία.Ευχομαι σε όλους .. ζεστές κάνες και καλή πρόοδο στα θέματα κυνηγιού, σκοποβολής, βλητικής και όχι μόνο. Μετά από λίγα χρόνια που θα ξανάρθω από δω ελπίζω να δω το κυνήγι στα καλήτερά του :!: (Όχι ότι τώρα δεν είναι καλό, αλλά όλο και κάποια βελτίωση θα πέρνει :) ) και αν είναι δυνατόν να έχουν λυθεί όλες οι απορίες σχετικά με τα φυσίγγια που τόσο μας βασανίζουνε.. :)
Χρήστος Ζ
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

christos mich. έγραψε:Οτι φυσιγγια θελετε μπορω να σας γεμισω με καταλλιλεσ πιεσις κ δοκιμασμενεσ κατανομεσς απο 24 γρ μεχρι 42 γρ (φυσικα παντα με τις πυριτιδεσ τισ κυπριακης αγορας) αν καποιος ομως μπορει να εχει πχ. (S4 που δεν βρισκεις στιν κυπρο) παλε εχω ολες τις δοσολογιες με τι καταλληλεσ πιεσεις τοσο για καλοκαιρινες δοσολογιες με υψιλα ποσοστα υγρασιασ οσο και για χειμερινες δοσολογιες! Εκανα αρκετεσ δοκιμες με τα φισιγγια που φτιαχνω κ μια δοκιμη θα σας πησει για το ποσο σταθερα και αξιολογα ειναι! Δεν εχω σκοπο να κερδοσκοπισω απλα να προωθησω τα φισιγγια μου γιαυτο μπορειτε να βρειτε σε πολυ προσιτες τιμες, τιμες κοστους μου με πολυ μικρο ποσοστο κερδους για τον κοπο μου εφχαριστω! για περισσοτερες πληρ. μπορειτε να επικοινονησετε στο 99889964 χριστος απο λευκωσια!
8-)
ΦΙΛΕ ΧΡΙΣΤΟ
ΤΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ 30-32 GR ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΦΑΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ?
ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
margeo1976
Full Member

Δημοσίευση από margeo1976 »

Athos 1978 έγραψε:Ειπαρχει κανεις που κανει φυσιγγια κατα παραγελεια αν του παρω μερικα και δη βαρη πιριτιδεσ σκαι κτλ μιας και δεν το βρισκο στην αγορα .
Η ακομα αν το δοκιμασε κανενας και βρικε αντιστιχο με αυτο.
ΠΕΥΚΟΣ 33,5 GR ZYPLAST
ρε φιλε οι χαρτουτσιες ΠΕΥΚΟΣ υπάρχουν στο κατάστημα του Ψημολοφίτη στο Στρόβολο. Ενιξερω για τουτη την συγκεγκριμένη αλλα εγώ παίζω πολλά την ΠΕΥΚΟΣ 29γρ στην τζίκλα και στην φάσσα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”