Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012

Δημοσίευση από Hlias »

Rai έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ε φιλε το κυνηγι στην κυπρο ειναι δυσκολο λογω ελλειψης θηραματος, λαθροθηριας ,καιρικον συνθικον και πολλα αλλα, δεν μας φτανουν αυτα καποιοι φροντιζουν να μας το καμουν ακομα πιο δυσκολο, αλλοι με τα ταισματα τους αλλοι με την συμπεριφορά τους και αλλοι με τις πράξεις τους σαν αυτες με τα τσιατηρiα η τες επαναλμβανομενες και απροσεχτες παρατηρησεις τους στους βιοτοπους που θα κυνηγήσουν, με αποτελεσμα να σκορπουν πανικο στην περιοχη!
εγω προσωπικα επειδη την προηγουμενη του κυνηγιου δεν μπορω να κλεισω ματι κατα τες 12-1 παω στο βουνο και το θεωρω υπερβολη... απορω πως σκεφτονται αυτοι :lol:
εγω φετος 1 αναγνωριση εχω κανει αν θεωρειτε αναγνωριση γιατι ειχα παει για τον σκυλο!
ΜΕΝ ΚΑΜΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑΝ ΡΕ ΣΩΤΟ.
ΕΙΠΑΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 5000 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ.
ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑΝ ΑΛΗΘΚΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΜΕΝ ΣΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑΝ.....
:o !!!! whats up sotiris?? :shock:
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε Ηλια ο τιπος που γραφει την πρωτη Κυριακη εν να στο διπλανο ποστο που μενα πανω στην μουτιν μιου βουνου, γραφει για να σπιλοσει, αμαβροσει, και κατακρεουργισει το ονομα μου με ψεβδει παραστασεις και δηλωσεις :lol: :lol: :lol: :lol: αμαν διεβασεις παλεοτερα ποστ εν να καταλαβεις οτι εν μαζι που κυνηγουμε και κανει χαβαλε :D
οσο για το ταισμα εταξε μου ζινος να με παρει να το δουμε , για να δουμε αν εχει καπιο συνκεκριμενο αεροδιαδρομο που κυνουντε τα πουλια προς το ταισμα για να τα κοψουμε και να τα αναχετισουμε με τα beretta μας πρην απο αυτο :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

ipa kai ego ;) epiastikame adiavastoi :lol:
Hunting Maniac
Full Member

Δημοσίευση από Hunting Maniac »

Συνάδελφοι σας χαιρετώ. Από ότι άκουσα, φέτος θα ανοίξει για πρώτη φορά για την φάσσα η περιοχή Καμηλαρκές, που είναι η περιοχή με τον σκουπιδότοπο μετά την Κορωνιά. Ως τώρα ήταν ανοικτή μόνο για τον λαγό, αλλά φαίνεται κάποιοι πίεσαν να ανοίξει και για την φάσσα φέτος επειδή είναι γεμάτη θερισμένα και πιάνει πολλά πουλιά. Αν πήγε κανένας για αναγνώριση στην περιοχή ας μας ενημερώσει.
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

sotiris!129 έγραψε:ε Ηλια ο τιπος που γραφει την πρωτη Κυριακη εν να στο διπλανο ποστο που μενα πανω στην μουτιν μιου βουνου, γραφει για να σπιλοσει, αμαβροσει, και κατακρεουργισει το ονομα μου με ψεβδει παραστασεις και δηλωσεις :lol: :lol: :lol: :lol: αμαν διεβασεις παλεοτερα ποστ εν να καταλαβεις οτι εν μαζι που κυνηγουμε και κανει χαβαλε :D
οσο για το ταισμα εταξε μου ζινος να με παρει να το δουμε , για να δουμε αν εχει καπιο συνκεκριμενο αεροδιαδρομο που κυνουντε τα πουλια προς το ταισμα για να τα κοψουμε και να τα αναχετισουμε με τα beretta μας πρην απο αυτο :lol: :lol: :lol:
Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΕΙΠΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΟΥΛΛΑ.
2 ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΟΤΣΑΚΟΤΗΡΚΑ ΠΑΡΑΛΑΓΗΣ ΤΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΡΕ...?
ΕΝ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙΣ ΡΟΥΧΑ?
ΠΕΣ ΤΗ ΑΛΗΘΚΕΙΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΥΡΩΘΚΙΑΝ ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΑΚΚΑ ΜΕΣ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ....
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
sotiris!129

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: εν να απλοσω τα κλατσον της γεναικας που εφορουν τον καιρο της ζικλας να στεχνοσουν γιατι τωρα τα εφκαλα που την τσαντα που ανοιξα να συσταρισω τα πραματα του κυνηγιου :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

Hunting Maniac έγραψε:Συνάδελφοι σας χαιρετώ. Από ότι άκουσα, φέτος θα ανοίξει για πρώτη φορά για την φάσσα η περιοχή Καμηλαρκές, που είναι η περιοχή με τον σκουπιδότοπο μετά την Κορωνιά. Ως τώρα ήταν ανοικτή μόνο για τον λαγό, αλλά φαίνεται κάποιοι πίεσαν να ανοίξει και για την φάσσα φέτος επειδή είναι γεμάτη θερισμένα και πιάνει πολλά πουλιά. Αν πήγε κανένας για αναγνώριση στην περιοχή ας μας ενημερώσει.
τσιακκο μου χερετε. ωραια περιοχη που βγενουν πουλια και πανε προς "μαντρες" που λεγαμε πριν και "μουττι του Δκια". αποψη μου?? μακρια... πουλια που ηδη ψηλοπετουν, ποσο μαλλον την πρωτη κυριακη. και ειναι και χαμηλοματα εκι. και πολις κοσμος. πουλια δεν ειναι χιλιαδες. επισεις πολλα απο αυτα τα πουλια φακκουν πανω απο το παρατηρητηριο Ατσα και πανε Χαλκοκολυμπο αν κσερεις, για νερουι. αλλα μακρια :D επικυνδινοι τοποι. ελπιζο να σε βοηθησα
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

ΑΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ.....
ΤΣΙΑΚΚΑΡΕ ΤΖΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ......
ΜΑΛΛΟΝ ΕΝ TRAP :shock:
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
sotiris!129

παω ζιαμε στο time off να παιξω καμια πιλοτα, ταρασε ελα να σου ζερασω ενα shark! 1 ωρα να ποσπασω τους μιτσιους ζε να παμε στους σκυλους γιατι αν συνεχισεις να γραφεις δαμεσα εν να παν 500ατομα σταβροβουνι και να γιρεφκουν πουταληθκεια 5000 φασες :lol:
Hunting Maniac
Full Member

Δημοσίευση από Hunting Maniac »

Καθαρό το μήνυμα φίλε! Νάσαι καλά. Απλά μου φάνηκε παράξενο που άνοιξαν αυτή την περιοχή και υπολόγισα αυτοί που την άνοιξαν όλο και κανένα τάϊσμα θα κανόνισαν :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”