Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Re: Κυνήγι Φάσας, Τρυγονιού και Ορτυκιού 2012

Δημοσίευση από Hlias »

635marios έγραψε:πολλεσ φασσεσ σημερα λινου φλασου .δεν νομιζω να τισ κρατισει ειναι παρα πολλεσ και τα θερισμενα πολυ λιγα .μεχρι τισ 18 νομιζω εν να χαθουν οι ποιο πολλεσ
Φιλε μαριε αυτες οι φασσες στη φλασου ειναι χρονιο φαινομενο :lol: εκατονταδες πουλια ολομερις κ μια μερα πριν το κυνηγι χανονται. αν ενδιαφερεσται καμνουν και πολλα δυνατο περασμα πανω απο το φλασιανα και απο το παρατηρητηριο του δασονομειου ;) αλλα κοσμος πολλις. κ παιδια, προς θεου μην δουμε φετος τσιαντηρια παλε 3 μερες πριν το κυνηγι στα ποστα. λυπιθητε μας :cry: ;)
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

Hlias έγραψε:
635marios έγραψε:πολλεσ φασσεσ σημερα λινου φλασου .δεν νομιζω να τισ κρατισει ειναι παρα πολλεσ και τα θερισμενα πολυ λιγα .μεχρι τισ 18 νομιζω εν να χαθουν οι ποιο πολλεσ
Φιλε μαριε αυτες οι φασσες στη φλασου ειναι χρονιο φαινομενο :lol: εκατονταδες πουλια ολομερις κ μια μερα πριν το κυνηγι χανονται. αν ενδιαφερεσται καμνουν και πολλα δυνατο περασμα πανω απο το φλασιανα και απο το παρατηρητηριο του δασονομειου ;) αλλα κοσμος πολλις. κ παιδια, προς θεου μην δουμε φετος τσιαντηρια παλε 3 μερες πριν το κυνηγι στα ποστα. λυπιθητε μας :cry: ;)
Ερωτημα!
Απαντηση!
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Είμουν και εγώ το Σάββατο στην Φλάσου, αλλά μπορώ να πω ότι συγκριτικά με άλλες χρονιές φέτος τα πουλιά που έιδαμε για τέτοια εποχή ήταν λιγότερα.

Αντιθέτος φέτος υπάρχουν και λίγα τρυγωνάκια.
sotiris!129

master έγραψε:Είμουν και εγώ το Σάββατο στην Φλάσου, αλλά μπορώ να πω ότι συγκριτικά με άλλες χρονιές φέτος τα πουλιά που έιδαμε για τέτοια εποχή ήταν λιγότερα.

Αντιθέτος φέτος υπάρχουν και λίγα τρυγωνάκια.
κοντεψε στην Σκουριωτησα εχει παντα υπερβολικα πολλες φασες που βγενουν απο τα κατεχωμενα αλλα λογο τον κατασκηνωτον ποτε δεν βγενουν εξω την μερα του κυνηγιου ενο τες προηγουμενες μερες κινουνται στην περιοχη...(εχω σπιτι ζιαμε βλεπω τες καθε χρονο το ιδιο και το ιδιο, και παλε οι ιδιοι και οι ιδιοι κανουν το ιδιο λαθος και παιζουν μονο που 1-2 φασοπουλια :lol: ) ευτηχως δεν παω ποτε εκει κυνηγι :D
master
Full Member

Δημοσίευση από master »

Εχω και εγώ ένα θείο που έχει σπίτι εκεί ακριβώς απέναντι από την Σκουριώτισσα, πάω συχνά και τις βλέπουμε ολόχρονα.
Συμφωνώ, λίγες θα παιχτούν τον Αύγουστο, άκουσα ανοίγει μια περιοχή κοντά στον Πυρκόλοφο?
sotiris!129

εν ξερω ρε φιλε να σου πω την αληθεια, ποτε δεν πηγα εκει κυνηγι για φασσα και ουτε θα παω ποτε αρα δεν ασχολουμε με το τι ανοιγει και τι οχι!
1-2 φορες που ετυχε να ειμαι πανω το Σαββατο πρην το κυνηγι και επιδη οποτε παω περνω και τον σκυλο και παω περπατημα ειδα τους ειναι τραγικη η κατασταση εως γελια!!!
το γεφιρουι πουκατω που το στρατοπεδο τον UN στην Σκουριωτησα (ζιαμε που εν του Παγκρατιου για ζινους που ξερουν ) πιανουν το που 2-3 μερες πρην :lol:
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

File master an den kamno la8os o pirkolofos anikse pou persi. Sotiraki m etixe pote na paeis stin perioxi "mantres" piso pou ta gocarts ston atsa?? :lol: tsiatirou8kia kokkina prasina kitrina :lol: k den pao kinigi oute flasou oute mantres file mu. Apla vlepo k ksero ;). Sorry gia ta english ine apo kinito 8-)
sotiris!129

ε φιλε το κυνηγι στην κυπρο ειναι δυσκολο λογω ελλειψης θηραματος, λαθροθηριας ,καιρικον συνθικον και πολλα αλλα, δεν μας φτανουν αυτα καποιοι φροντιζουν να μας το καμουν ακομα πιο δυσκολο, αλλοι με τα ταισματα τους αλλοι με την συμπεριφορά τους και αλλοι με τις πράξεις τους σαν αυτες με τα τσιατηρiα η τες επαναλμβανομενες και απροσεχτες παρατηρησεις τους στους βιοτοπους που θα κυνηγήσουν, με αποτελεσμα να σκορπουν πανικο στην περιοχη!
εγω προσωπικα επειδη την προηγουμενη του κυνηγιου δεν μπορω να κλεισω ματι κατα τες 12-1 παω στο βουνο και το θεωρω υπερβολη... απορω πως σκεφτονται αυτοι :lol:
εγω φετος 1 αναγνωριση εχω κανει αν θεωρειτε αναγνωριση γιατι ειχα παει για τον σκυλο!
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

sotiris!129 έγραψε:ε φιλε το κυνηγι στην κυπρο ειναι δυσκολο λογω ελλειψης θηραματος, λαθροθηριας ,καιρικον συνθικον και πολλα αλλα, δεν μας φτανουν αυτα καποιοι φροντιζουν να μας το καμουν ακομα πιο δυσκολο, αλλοι με τα ταισματα τους αλλοι με την συμπεριφορά τους και αλλοι με τις πράξεις τους σαν αυτες με τα τσιατηρiα η τες επαναλμβανομενες και απροσεχτες παρατηρησεις τους στους βιοτοπους που θα κυνηγήσουν, με αποτελεσμα να σκορπουν πανικο στην περιοχη!
εγω προσωπικα επειδη την προηγουμενη του κυνηγιου δεν μπορω να κλεισω ματι κατα τες 12-1 παω στο βουνο και το θεωρω υπερβολη... απορω πως σκεφτονται αυτοι :lol:
εγω φετος 1 αναγνωριση εχω κανει αν θεωρειτε αναγνωριση γιατι ειχα παει για τον σκυλο!
ΜΕΝ ΚΑΜΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑΝ ΡΕ ΣΩΤΟ.
ΕΙΠΑΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΒΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 5000 ΠΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ.
ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑΝ ΑΛΗΘΚΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑΜΕΝ ΣΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑΝ.....
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Άβαταρ μέλους
Hlias
Full Member

Δημοσίευση από Hlias »

εγω φιλε εκαμα 2 προινες και 2 απογευματινες αναγνορισεις. το vitarui 1 χιλιομετρο απο το ποστο κ εγο χοσμενος μεστα πεφκα με καπελα, κιαλια σαν τον κομαντο :lol: αστειο για καπιους, ορθο για μενα. ερκετε και ενας κυριος, παρκαρει ακριβος πανο στο περασμα, με το ραδιο στο full, και απορουσε μετα γιατι τα πουλια ερεξαν 400 μετρα πιο αριστερα αποτι συνυθως :lol: ελπιζο να το δκιαβαζεις αγνοστε φιλε μου κ να καταλαβεις πως τα πουλια ενεν παλαβα οπως εμας :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”