ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
-
- Full Member
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Σας χερετω
θα ηθελα να μαθω πως μπορουμε να στηλουμε τις δικες μασ φωτογραφιες στο περιοδικο η στην ιστοσελιδα σας ?
θα ηθελα να μαθω πως μπορουμε να στηλουμε τις δικες μασ φωτογραφιες στο περιοδικο η στην ιστοσελιδα σας ?
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Αν θέλετε να βάλετε φώτο στο φόρουμ μπορείτε εύκολα να το κάνετε πατώντας στο Προσθήκη συνημμένου και προσθέτοντας το file. όλες οι φωτογραφίες οι οποίες μπαίνουν στο περιοδικό απο αναγνώστες μπαίνουν κατόποιν και στην ιστοσελίδα. Μπορείτε να στέλνετε ότι υλικό θέλετε μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση info@dacor.com.cy ή info@cyprushuntingmagazine.com
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
φιλε admin με αφορμή τις φωτοφραφίες που έχετε βάλει από τι περσινή χρονια ,έχω κάποιες ωραίες φωτογραφίες από τα τις τελευταίες 10 μέρες της "τζικλας" , αν ηταν εύκολο μπορείς να εξηγήσεις πος μπορώ να βρω το εικονίδιο (Προσθήκη συνημμένου ) για να προσθέσω φωτογραφίες στο site.
Φιλικα Ροδος
Φιλικα Ροδος
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Όταν πατήσεις δημιουργεία απάντησης κάτω αριστερά θα δείς δύο επιλογέ (Επιλογές /Προσθήκη συνημμένου) Πάτα το Προσθήκη συνημμένου και κάνε Browse για να βρείς τις φώτο που θέλεις και να τις ανεβάσεις. Οι φώτο δέν πρέπει να είναι πολύ μεγάλες καλύτερα σε small web size Κάπως έτσι ασ πούμε
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
Φίλε Ρόδο καλοσώρισες στην οικογένεια του HUNT&SHOOT. by the way πολύ ωραίο το πόστο σου.ελπίζω να σε αντάμειψε καλά.
-
- Full Member
Φιλε ADMIN ευχάριστο πολυ για τι βοήθεια σου .Και όσο για το πόστο ειλικρινά με αντάμειψε και με το "παραπνο" 100+ πουλια σε μια μέρα δεν είναι και λίγα .Τώρα θα προσπαθήσω να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες στο site, αλλα τη φωτογραφιες απο εκινη την ε3ορμιση εχι 2 ο Αντωνης ,τις ιπολιπες τισ χασαμε αφου μας εκλεψαν τη φωτογραφικη .
Φιλικά Ρόδος
Φιλικά Ρόδος
-
- Full Member
Έτσι είναι φίλε Ρόδο,
Τόσο κακό, τόση ταλαιπωρία και καταφέρατε να χάσετε την φωτογραφική!!! Ευτυχώς έχω και εγώ κάποιες φώτο από άλλες εξορμήσεις, σύντομα θα τις ανεβάσω!
Τόσο κακό, τόση ταλαιπωρία και καταφέρατε να χάσετε την φωτογραφική!!! Ευτυχώς έχω και εγώ κάποιες φώτο από άλλες εξορμήσεις, σύντομα θα τις ανεβάσω!
-
- Full Member
Φιλε Kώστα μεν πεζεις με το πόνου m ,εμπιστευτήκαμε τι φωτογραφική του Ραφαελου μια φορα και έχασεν την ,"επειαν" όλες η ωραίες στιγμές του ενδημικού, με πέρδικες, λαγούς, "πικατσες","τζικλες" , και τις πρώτες 2 e3ormsiis στον Ακάμα που θα μου μείνουν αξέχαστες για παντα.Μακαρι να ειναι ολες οι χρονιεσ σαν την φετινη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αφκάλετε το μάτι του ανθρώπου ρεΝαι ναι ειδικά την φάση που εσχιπεθκιάσαν τον κινηματογραφιστή τον Δημήτρη τσαι εκάτσε τε τους τις φωνές. Πρώτη φορά είδα τσινιούς να απομακρύνονται με τόση ταχύτητα
Ειδικά με τον παπά σου έκαμα πολύ γέλιο
Πάντος΄πράγματι ήταν ωραία εμπειρία. όσο για τις φωτογραφίες μέν αγχώνεσαι θα έχεις το dvd να τα θυμάσαι 

- Laurona
Μονο εγω μπορω να καταλαβω το Ροδο.......εχασαμεν την φωτογραφικη ακριβψς πριν τεσσερα χρονια......και ηταν ισως ι πιο πετυχημενη μας πρωτη Κυριακη πανω.......εξεχασεν την πανω στο αυτοκινητο ο ενας ο παρεας και εππεσεν.......οταν στραφηκαμεν ηταν αφαντη.......
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting