ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΡΙΝ 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΝΟ 71/2 ΣΕ REMINGTON EXPRESS(LONG RANGE)ΟΠΟΥ ΜΕ 413 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ( ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟ7)....ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΝΝΗ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΟΥΜΕ ΑΦΟΒΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40-45ΜΕΤΡΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ......ΣΤΑ 36Μ ΜΕ 5*ΤΣΟΚ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΣΕ 76ΕΚ ΚΥΚΛΟ ΜΕ ΔΥΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ...1)169ΣΚ...ΚΑΙ...2)164ΣΚ...ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ 166ΣΚ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 40%....ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΦΑΣΣΑ(ΛΟΓΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ) ΠΕΡΙΠΟΥ 130-140ΣΚ...Η ΔΕ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 45Μ ΜΕ ΔΥΟ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΤΙΣ 130 ΣΕΛΙΔΕΣ....ΜΕ ΝΟ6 Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ 169 ΣΕΛΙΔΕΣ...ΚΑΙ ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟ7....ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΟΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 60Μ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟ6 ΜΕ 125 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ SUPER CACCIA ME NO5 122 ΣΕΛΙΔΕΣ....(ΣΗΜΕΙΩΣΗ=ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΡΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ(ΕΒΡΑΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ) ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΩΝ ΦΙΛΟ ΛΕΥΚΙΟ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΤΕ(ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΙΟΥ) ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟ7 ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΝΝΗ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ...ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΜΕ 4*ΤΣΟΚ ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 40-45Μ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΝΟ7 ΑΠΟ ΤΟ ΝΟ6 ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΚΑΓΙΑ....Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REMIGTON ΝΟ6 ΕΙΝΑΙ 120ΣΚ....ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Κάτι ξέρουμε και εμείς και ψάχνουμε/αμε καλό 7αρούι επινικελλωμένο!!!
Τωρά θα το φτιάχνουμε μόνοι μας!!!
Σόλο δοκίμασες και άλλα 7άρια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vti-chris την 24 Ιούλ 2012, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

vti-chris έγραψε:Λεύκιε είσαι ο φάκτορας της βλητικής!!! ;) ;) ;)
ΚΡΙΣ ΑΤΕ ΕΦΕΞΕ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΦΤΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ....ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ...ΜΕ ΚΑΛΟ ΦΥΣΙΓΓΙ.. ΟΧΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΚΡΙΣ ΚΑΝΕ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΕΛ....( ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ)ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΑ 45Μ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ...ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

RC4 RED SHOT
The best there is
vti-chris
Full Member

Δεν είναι αρκετά γρήγορο αλλά έχει πολύ καλές κατανομές.
Σε διάτρηση είναι περίπου ίδιο με άλλα σκοπευτικά.

Σε συζητήσεις σε άλλες σελίδες του εξωτερικού...οι καταλόγοι δεν δίνουν ξεκάθαρο αποτέλεσμα για τις διαφορές των επιμεταλλωμένων και μη σκαγιών.
Στην πράξη λένε ότι οι διαφορές στην διάτρηση των θηραμάτων είναι αρκετά μεγάλες με τα επινικελλωμένα να έρχονται στην πρώτη θέση σε σχέση με τα επιχαλκωμένα και μη σκάγια. :?: :?: :?:
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

387m/s η ταχυτητα του... Ειναι πολυ γρηγορο σε σχεση με αλλα σκοπευτικα ... Βασικα ηταν το πιο γρηγορο που βρηκα με δευτερο τη SAGA τη μπλε 385m/s ενω στους καταλογους της, την δινει 420m/s...
The best there is
vti-chris
Full Member

γνωρίζεις και για τις challenger 28gr τι ταχύτητες δίνουν??
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Oxi
The best there is
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

vti-chris έγραψε:γνωρίζεις και για τις challenger 28gr τι ταχύτητες δίνουν??
ΚΡΙΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΙΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ....ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΕ...ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ (Α) ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ Η ΤΟΥ( Β) ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ, ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ.... ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ!!!!!ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΣ, ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΣΟΥ(ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ)ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΣΙΓΙΑ ΣΤΑ 25Μ(ΜΕ ΜΙΑ Α ΤΑΧΥΤΗΤΑ) ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 45Μ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ....ΘΑ ΑΝΕΡΟΥΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ....ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ....Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΟΧΙ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΧ.400Μ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ)ΑΥΛΟΣ ΟΠΛΟΥ....ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ....ΤΣΟΚ....ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ Κ.Λ.Π...ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”