ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Hunter25
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από Hunter25 »

NIKOLAS έγραψε:
JiniosEmba έγραψε:προυπολογισμος της θυρας ρε κοπελια που λαλειτε σχεδον 6μισι εκατομμυρια ευρω,,,υπολογιστε τι γινετε τζιμεσα τζιαι λαλουν εν τους κανουν τα 75ευρω η καθε κκελλε του τζινιου,,,να πα να πνιουν τα κολοπεα,,,,το θυραμα αρκεφκει τζιαι εν δειχνει αριθμους ωσπου τζιλουν οι εξορμησεις τζιαι εσσιης τους υπευθυνους της θυρας να σου λαλουν εχουμε καλο τζινι δακατο,,,,μονο η τζικλα κατα την αποψη μου εν το ανωττερο τζινι (αν ερτουν καμποσες λογο του τζιαιρου) διοτι απολαμβανεις σσιηπεθκια,εσσιης ορεξιν να τζινιισης τζιαι εεσσιη που μινισκουν ολοημερα να τζινιουν διοτι τζιαι ο τζιαιρο βοηθα τζιαι το τζινιο τζιαι το θηραμα να κινηθει αμαν εν κριαδουα τζιαι εσσιη νερα,,,
ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕΝ. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΡΕΦΚΙΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑΝ ΝΑ ΦΚΑΛΟΥΝ ΠΠΑΡΑΕΣ ΠΑΣ ΤΗΝ ΡΑΣΙΗ ΜΑΣ ΤΖΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΦΚΟΥΜΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΙΘΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ :lol: :lol:
ΕΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΖΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΤΑ ΦΕΤΟΣ ΕΝ ΜΑΣ ΒΡΕΧΕΙ :evil: :evil:
ΚΑΤΙ ΠΠΡΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ,ΣΙΡΝΕ ΑΥΚΑ ΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...
σχετικά με αυτά που λέτε φίλοι να προσθέσω και εγώ κάτι , δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλα πιστεύω ότι είμαστε ο μοναδική χωρα στην ευρώπη που δεν μπορείς να κυνηγήσεις μπεκάτσα με συνοδεία σκύλου την εποχή που πρέπει , ( γενάρης , φλεβάρης )

όντως , λαμπρό να μας κάψει
Άβαταρ μέλους
panayiotis
Full Member

Δημοσίευση από panayiotis »

Τζιαι ειμαστε τζιαι η μονη χωρα που δεν δικαιουται να κηνυγησει αποδημιτικο θηραμα τες καθημερινες και το Σαββατο
HUNTING FOR EVER
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

ειμαστε και η μοναδικη χωρα που πεζουμε 15 περτικους αντι 5 και ολα τα αλλα τα γνωστα,
αυτο με την πεκατσα εχει φαση αλλα θελη ειδικη ριθμιση η ειδικη αδεια, γιατι μπορη ο αλλος να πιαση τον γκεκα του και να πει παω για πεκατσες και να πεζη λαους, αν ειχαμε κυνηγετικη συνηδηση θα το εκαναν απο καιρο αλλα δεν......
και θελουμαι και αρκετα ψωμια να φαμε στο συγκεκριμενο θεμα
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

μπορει να μου πει κανενας φυσυγγια κυπριακα για τσιχλες?παιζει κανενας με olympia gem 30g 8....?
Άβαταρ μέλους
panayiotis
Full Member

stelios25 έγραψε:μπορει να μου πει κανενας φυσυγγια κυπριακα για τσιχλες?παιζει κανενας με olympia gem 30g 8....?
Φιλε τα olympia gem 30g εν τα παιζω αλλα εν θελεις τη γνωμη μου για κυπριακα φυσιγγια παιξε τες victory skeet 32gr, εν θανατος
HUNTING FOR EVER
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

φιλε παναγιοτη κανενα αλο κυπριακο ?ακουσα για τα σκεετ
Άβαταρ μέλους
panayiotis
Full Member

stelios25 έγραψε:φιλε παναγιοτη κανενα αλο κυπριακο ?ακουσα για τα σκεετ
Φιλουι μου κυπριακες κατα 99% μονο τουτες παιζω
Αν θελεις ομως λαλω σου για εξωτερικες
HUNTING FOR EVER
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

εχο ενα miroku mk70 sporting και φετος το επιασα γιαφτο ρωτω?
Άβαταρ μέλους
panayiotis
Full Member

Φιλουι μου τι να σου πω ???
Εν καλυτερα πιστευκω να σου απαντησει καποιος αλλος που εχει το ιδιο οπλο με εσενα και εναν πιο σιουρο
Εγω εiμαι του beretta (αν θελεις βεβαι λαλω σου και εγω την γνωμη αλλα για εξωτερικα φυσιγγια αφου κυπριακα μονο victory skeet παιζω )
HUNTING FOR EVER
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Ε… πως τα επηε η εξόρμηση? Εμείς επαρχία Λευκωσίας τρία όπλα επιασαμε 7, 5 και 1.
Μιλώντας για χαρτουτσιες εγώ δοκίμασα σε Beretta Silver Pigeon S τις RC2 28gr και RC3 caccia 32gr και ήταν Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Σ
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”