σχετικά με αυτά που λέτε φίλοι να προσθέσω και εγώ κάτι , δεν ξέρω αν κάνω λάθος αλλα πιστεύω ότι είμαστε ο μοναδική χωρα στην ευρώπη που δεν μπορείς να κυνηγήσεις μπεκάτσα με συνοδεία σκύλου την εποχή που πρέπει , ( γενάρης , φλεβάρης )NIKOLAS έγραψε:ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕΝ. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΡΕΦΚΙΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑΝ ΝΑ ΦΚΑΛΟΥΝ ΠΠΑΡΑΕΣ ΠΑΣ ΤΗΝ ΡΑΣΙΗ ΜΑΣ ΤΖΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΦΚΟΥΜΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΙΘΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟJiniosEmba έγραψε:προυπολογισμος της θυρας ρε κοπελια που λαλειτε σχεδον 6μισι εκατομμυρια ευρω,,,υπολογιστε τι γινετε τζιμεσα τζιαι λαλουν εν τους κανουν τα 75ευρω η καθε κκελλε του τζινιου,,,να πα να πνιουν τα κολοπεα,,,,το θυραμα αρκεφκει τζιαι εν δειχνει αριθμους ωσπου τζιλουν οι εξορμησεις τζιαι εσσιης τους υπευθυνους της θυρας να σου λαλουν εχουμε καλο τζινι δακατο,,,,μονο η τζικλα κατα την αποψη μου εν το ανωττερο τζινι (αν ερτουν καμποσες λογο του τζιαιρου) διοτι απολαμβανεις σσιηπεθκια,εσσιης ορεξιν να τζινιισης τζιαι εεσσιη που μινισκουν ολοημερα να τζινιουν διοτι τζιαι ο τζιαιρο βοηθα τζιαι το τζινιο τζιαι το θηραμα να κινηθει αμαν εν κριαδουα τζιαι εσσιη νερα,,,![]()
![]()
ΕΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΖΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΤΑ ΦΕΤΟΣ ΕΝ ΜΑΣ ΒΡΕΧΕΙ![]()
![]()
ΚΑΤΙ ΠΠΡΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ,ΣΙΡΝΕ ΑΥΚΑ ΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...
όντως , λαμπρό να μας κάψει