ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
panayiotis
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2010 - 2011

Δημοσίευση από panayiotis »

sotiris!129 έγραψε:καλα που ειδετε ζικλες ζε εκαμετε τοοσο θεμα? επεια σχεδον στι μιση ελεφθερη κυπρο τις τελεφτεες 2 βδομαδες και παραπανο που 3-4 ζικλες δεν ειδα σε καθε περιοχη. εν πιο εφκολο ν εβρεις λαο παρα ζικλα :lol:
Ρε φιλε εγω που παω τες τελευταιες 2 Κυριακαες (επειδη Τεταρτες εν παω λογω δουλειας) ειδα παρα πολλα πουλια
Τζιαι τζινιοι που ειδα και εκαθουνταν στες τζικλες εκρατουσαν που 10 - 15 πουλια ο καθενας
Εξαρταται βεβαια σε ποιες περιοχες επιες
HUNTING FOR EVER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

panayiotis έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:καλα που ειδετε ζικλες ζε εκαμετε τοοσο θεμα? επεια σχεδον στι μιση ελεφθερη κυπρο τις τελεφτεες 2 βδομαδες και παραπανο που 3-4 ζικλες δεν ειδα σε καθε περιοχη. εν πιο εφκολο ν εβρεις λαο παρα ζικλα :lol:
Ρε φιλε εγω που παω τες τελευταιες 2 Κυριακαες (επειδη Τεταρτες εν παω λογω δουλειας) ειδα παρα πολλα πουλια
Τζιαι τζινιοι που ειδα και εκαθουνταν στες τζικλες εκρατουσαν που 10 - 15 πουλια ο καθενας

3 ΤΟΠΟΥΣ ΕΠΕΞΑΝ ΟΣ ΤΟΡΑ ΠΟΥ 10-15 ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΟΝΑ , ΑΓΡΟΣ , ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΙΤΑΝ ΑΠΟ 1 ΦΟΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ :) ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΡΑ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ ΔΙΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΙ ΦΕΦΚΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
panayiotis
Full Member

Δημοσίευση από panayiotis »

APOLLON_1 έγραψε:
panayiotis έγραψε:

3 ΤΟΠΟΥΣ ΕΠΕΞΑΝ ΟΣ ΤΟΡΑ ΠΟΥ 10-15 ΠΟΥΛΙΑ ΑΛΟΝΑ , ΑΓΡΟΣ , ΚΥΠΕΡΟΥΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΙΤΑΝ ΑΠΟ 1 ΦΟΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΤΟΠΟΣ :) ΕΤΣΙ ΚΑΙΡΟ ΕΠΙΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΥΟΝΟΤΣΙΚΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΡΑ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΠΤ ΑΚΟΜΑ ΔΙΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΙ ΦΕΦΚΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ
Ρε φιλε μου εγω ειμαι που τον Πολυστυπο
HUNTING FOR EVER
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΙΣΤΙΠΟ ΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΞΕΡΟ ΣΙΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΟΥΣΜΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΑΔΙΣΙ ΚΑΙ ΕΓΟ ΠΙΣΤΕΥΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥΛΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΣΠΟΥ ΑΡΓΙ ΦΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΠΡΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΦΚΟΥΝ ΣΙΝΕΧΕΙΑ :(
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Kυπερουντα άκουσα τζιαι γω...τζιαι για τζιηταστρον. Τωρα δεν ξερω κατα πόσο είναι αληθεια.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Breda Pegaso έγραψε:Kυπερουντα άκουσα τζιαι γω...τζιαι για τζιηταστρον. Τωρα δεν ξερω κατα πόσο είναι αληθεια.
ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΙ ΤΟ ΠΡΟΙ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

παιδια μπορει να μου πει κανενας κυπριακα φυσυγγια για τραχηλα?
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

κοπελια κυριακη επαιχτικαν λια πουλια πανω ψηλα(περα-πεδι και πανω)δυστυχως εγω ειπα να παω αλλου και εχτος που τισ σχιστες το πρωι 7 8 πουλια εν ειδα τπτ αλλο..υποψη πηγα σε παραδοσιακο τζικλοτοπο που κυνηγω εχει 4 5 χρονια...που τις 6΄30 και μετα εν εσυρα σχιεπεθκια...επηα και την τεταρτη καπου που ακουσα πως επαιξαν αλλα λια πραματα εν ειχε ουτε τζινιους και κακα τα ψεματα αν δεν εχεις μηχανουι εν μπορεις να παιξεις τπτ..επερασε ο καιρος που εκαθεσουν σταμα κ επαιζες πουλια..τωρα πρεπει να τισ βουρας που πισω..ισως τελικα το μηχανουι εν πρεπει να απαγορευτει με ετσι καιρους που εφτασαμε εχτος και αν δεν εχουν προβλημα η Θηρα και τα υπουργεια να μεν ανανεωσει κανενας την αδεια του αφου γενικα θηραμα δεν υπαρχει..ασ καμουν κατι ασ καμουν ελεγχομενο κυνηγι πχ σε τελιασμενα να ποσκολιουμαστε για να μεν καταντησουμε να παντουμε μουγιες..που ηδη ετσι καμνουμε τις πιο πολλες φορες...
JiniosEmba
Full Member

Δημοσίευση από JiniosEmba »

προυπολογισμος της θυρας ρε κοπελια που λαλειτε σχεδον 6μισι εκατομμυρια ευρω,,,υπολογιστε τι γινετε τζιμεσα τζιαι λαλουν εν τους κανουν τα 75ευρω η καθε κκελλε του τζινιου,,,να πα να πνιουν τα κολοπεα,,,,το θυραμα αρκεφκει τζιαι εν δειχνει αριθμους ωσπου τζιλουν οι εξορμησεις τζιαι εσσιης τους υπευθυνους της θυρας να σου λαλουν εχουμε καλο τζινι δακατο,,,,μονο η τζικλα κατα την αποψη μου εν το ανωττερο τζινι (αν ερτουν καμποσες λογο του τζιαιρου) διοτι απολαμβανεις σσιηπεθκια,εσσιης ορεξιν να τζινιισης τζιαι εεσσιη που μινισκουν ολοημερα να τζινιουν διοτι τζιαι ο τζιαιρο βοηθα τζιαι το τζινιο τζιαι το θηραμα να κινηθει αμαν εν κριαδουα τζιαι εσσιη νερα,,,
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

JiniosEmba έγραψε:προυπολογισμος της θυρας ρε κοπελια που λαλειτε σχεδον 6μισι εκατομμυρια ευρω,,,υπολογιστε τι γινετε τζιμεσα τζιαι λαλουν εν τους κανουν τα 75ευρω η καθε κκελλε του τζινιου,,,να πα να πνιουν τα κολοπεα,,,,το θυραμα αρκεφκει τζιαι εν δειχνει αριθμους ωσπου τζιλουν οι εξορμησεις τζιαι εσσιης τους υπευθυνους της θυρας να σου λαλουν εχουμε καλο τζινι δακατο,,,,μονο η τζικλα κατα την αποψη μου εν το ανωττερο τζινι (αν ερτουν καμποσες λογο του τζιαιρου) διοτι απολαμβανεις σσιηπεθκια,εσσιης ορεξιν να τζινιισης τζιαι εεσσιη που μινισκουν ολοημερα να τζινιουν διοτι τζιαι ο τζιαιρο βοηθα τζιαι το τζινιο τζιαι το θηραμα να κινηθει αμαν εν κριαδουα τζιαι εσσιη νερα,,,
ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕΝ. ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΡΕΦΚΙΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑΝ ΝΑ ΦΚΑΛΟΥΝ ΠΠΑΡΑΕΣ ΠΑΣ ΤΗΝ ΡΑΣΙΗ ΜΑΣ ΤΖΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΦΚΟΥΜΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΙΘΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ :lol: :lol:
ΕΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΖΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΤΑ ΦΕΤΟΣ ΕΝ ΜΑΣ ΒΡΕΧΕΙ :evil: :evil:
ΚΑΤΙ ΠΠΡΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ,ΣΙΡΝΕ ΑΥΚΑ ΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”