Αν ειχες τα απαραιτητα εφοδια (α@@@@@α)θα ελεγες και το ονομα σου φανερα.
Αυτα που γραφεις εδω με αυτα που συμβαινουν στην πραγματικοτητα εκ μερους σου δεν εχουν καμία σχεση.
Τα χαρτια καθαροαιμιας σου ξαναλεω τα εχω για προσαναμμα οχι κυνηγετικων ικανοτητων, αλλα διαβαζοντας καποιος καταλαβαινει οτι που σου νεφκω που παεις. Να μην ξεκινησω να λεω για μαφιες με επιβασεις κτλ.Μην με προκαλεις. γι αυτο διαβασε εδω αν και ειμαι σιγουρος οτι το ερκανες. δεν ειναι τυχαιο που εγραψα αυτο http://www.istrianhounds.blogspot.com/2 ... chive.html και ο λογος που δεν λες το ονομα σου ειναι προφανες, για να μην ακουστει το ονομα σου εν σχεσει με τις γεννες που καμνεις. Και τα σκυλια σου δεν ειανι 2 να σημειωσουμε.
Έλα να σου δειξω απογονους του σκυλου που δεν ειναι γραμμενος στον κοκ και σου εκακοφανηκε να δεις πως κυνηγουν χρονιαρικα σκυλια. Δικοι σκυλοι δικος μου λοαρκασμος, οχι καποιου που κρεμεται που το φουστανι της και προσπαθει να οικονομησει οτι γινεται απο ανυποψιαστους.
αν εχεις τις μ@@@@ς κανονισε να δουμε τα ζωα σου στο βουνο. αν και ειμαι σιγουρος για το τι κατασταση θα δω απλα θα διασκεδαζα με τις δικαιολογιες που θα βρισκεις για την συμπεριφορα τους.
και για να πω για τα λεφτα που ξοδεψα ειναι χιλιαδες και ξερεις γιατι? επειδη υπαρχουν πολλοι κοπριτες τους οποιους χαριζα ΟΧΙ ΠΩΛΟΥΣΑ και το πιο σημαντικο δεν εκανα γεννες με κοπριτες οπως εσυ.και ειμαι περηφανος για αυτο. οσο το συνεχιζεις καμνεις μου διαφημιση και δυσφημιζεις τα ήδη κοπροσκυλλα σου που αντι να τα πεταξεις καμνεις γεννες να φκαλεις τα σπασμενα.
απλα συστηνω προσοχη σε ολους τους ανυποψιαστους γιατι σε αυτη τη ρατσα κυκλοφορει πολλη σαβουρα. Με τα χαρτια καθαροαιμιας δεν κυνηγα ο σκυλλος, στο κατω κατω οταν εβρει μαλί θα φκαλει τα χαρτια εξω να του τα δειξει του λαου να μεινει παλλουτζιν? Α ρε Αραβωευρωπαιε

Να πω απλα οταν εγω κυνηγουσα με ιστριας εσυ δεν ηξερες να αλλαξεις λαδι του αυτοκινητου αρα κατι παραπανω ειδα ή ξερω

Αρεσε μου τουτη η διευκρινηση σου!!!!!!!!!!
Εφοσον εγω αναφερα χαρτια καθαροαιμιας και αγωνες πρακτικου κυνιγιου εσυ λεβεντη μου γιατι ετσουνιαστηκες αφου εχεις ηχνηλατες;;;;;;; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ άγνοια που επικρατει