34GR ΦΥΣΙΓΚΙΑ

Απάντηση
KINIGOSS
Full Member

Re: 34GR ΦΥΣΙΓΚΙΑ

Δημοσίευση από KINIGOSS »

Φιλοι μου πια η γνωμη σας για τα victory lucky shot? ειναι 33,5 gr και γεμισμενα με Α1
μπορουν να συγκριθουν με καπια αλλα 33,5-34 gr πχ τα lambro A1 special ,luxor 34 A1 κα,επισεις αν καπιος τα δουλευει σε τι καιρο τα συστινει ,η ετερια λεει κρυο αλλα και καλοκαιρι στη φασσα :?
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

KINIGOSS έγραψε:Φιλοι μου πια η γνωμη σας για τα victory lucky shot? ειναι 33,5 gr και γεμισμενα με Α1
μπορουν να συγκριθουν με καπια αλλα 33,5-34 gr πχ τα lambro A1 special ,luxor 34 A1 κα,επισεις αν καπιος τα δουλευει σε τι καιρο τα συστινει ,η ετερια λεει κρυο αλλα και καλοκαιρι στη φασσα :?
φίλε μου τζεγώ παίζω τα λίο στο ενδημικό το πρωί που εν κρυάδα με όπλο Beretta... όσο για το καλοκαίρι εν να σε κλωτσά παραπάνω.... Εγώ για φάσσα παίζω το πρωί RC4 32gr τζε μετά που πυρώννει παίζω 28gr
Φιλικά,
Χρήστος
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

χθες μου εφεραν 2 κιβωτια φυσιγγια 34g kazam ισπανικα 10 νουμερο σκαι χρωμα μπλε και το αλλο 34g no10 πρασινο και γραφει πανω disperense αν καποιος τα χρησιμοποια να μου πει τι ωρες κανουν ευχαριστω
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΠΑΝΙΚΚΟ ΜΟΥ?
ΜΑ ΠΟΘΕ ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ?
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥΤΗ
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

ALEXIS έγραψε:ΠΑΝΙΚΚΟ ΜΟΥ?
ΜΑ ΠΟΘΕ ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ?
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥΤΗ
απο παφο μου ειπαν δεν ειναι ψευδοφυσιγγια :D
ειναι σιγουρα ισπανικα γραφει στο πακεττο.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

πανικος έγραψε:χθες μου εφεραν 2 κιβωτια φυσιγγια 34g kazam ισπανικα 10 νουμερο σκαι χρωμα μπλε και το αλλο 34g no10 πρασινο και γραφει πανω disperense αν καποιος τα χρησιμοποια να μου πει τι ωρες κανουν ευχαριστω
Φίλε Πανίκο τα φυσίγγια αυτά απο την λέξη disperense σημένει οτι αιναι φυσίγγια διασποράς οποτε οι βολές σου θα είναι μέχρι 20μετρα. Για ποιό μακρυνές βολές θα εχεις πολλά κενα και κατα συνεπεια αποτυχίες. Οσον αφορά σε τι καιρό παίζουνται...... σε αποστάσαεις μεχρι 20μετρα δεν εχεις πρόβλημα με κανένα καιρό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”