Beretta SV10 Perennia
- SV10Perennia
- Full Member
Beretta SV10 Perennia
Φίλοι μου γεία σας,
Αγόρασα πριν λίγες μέρες αυτό το όπλο και θα ήθελα εάν κάποιος από σας έχει το ίδιο να μου πει τη
γνώμη του και να μου συστήσει τι φυσίγγια να χρησιμοποιώ για να έχω καλύτερα αποτελέσματα.
Αγόρασα πριν λίγες μέρες αυτό το όπλο και θα ήθελα εάν κάποιος από σας έχει το ίδιο να μου πει τη
γνώμη του και να μου συστήσει τι φυσίγγια να χρησιμοποιώ για να έχω καλύτερα αποτελέσματα.
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
-
- Full Member
Re: Beretta SV10 Perennia
exw tziai egw ena beretta ultralight,,,αλλα το αγαπημενο μου μοντελο εν τουτο που εσσιης εσυ,,,φισιεκκια εν καλα tis victory epidi en pojina p pezo egio,,,victory 35 gr , mini magnum 40 gr,europa 30gr,gazal 36gr,remington long range dokimasta,,,gia tzikles iliona je victory,,victory skeet 32gr,starlight 32gr,,iliona skeet 32gr,iliona diafanes ttappa 32gr
- SV10Perennia
- Full Member
File se euxaristw gia tis plirofories tha ta dokimasw .JiniosEmba έγραψε:exw tziai egw ena beretta ultralight,,,αλλα το αγαπημενο μου μοντελο εν τουτο που εσσιης εσυ,,,φισιεκκια εν καλα tis victory epidi en pojina p pezo egio,,,victory 35 gr , mini magnum 40 gr,europa 30gr,gazal 36gr,remington long range dokimasta,,,gia tzikles iliona je victory,,victory skeet 32gr,starlight 32gr,,iliona skeet 32gr,iliona diafanes ttappa 32gr
Episis tha ithela na mou pis poia einai ta kalitera tsiokarismata gia auto to oplo an exeis ipopsin sou.
Του κουμαρτζιή του τζινιού τζαι του ψαρά το πιάτο δέκα φορές εν όφκερο τζαι μια φορά γεμάτο..
-
- Full Member
φιλε εγω εχω το 682 με optima chokes! Νομίζω το δικο σου φέρει τα optima choke HP, εν ξερω αν υπαρχει καποια ουσιώδεις διαφορα ομως.
κοκκινο / skeet
γαλάζιο / *****
κίτρινο / ****
πράσινο / ***
και μαύρο / **
Γενικά εν κλειστές οι ντουφεκιές του και συστήνω στη κατω το γαλαζιο και πανω το πρασινο για γενικό κυνήγι!
καλα κυνηγια και καλοριζικο
κοκκινο / skeet
γαλάζιο / *****
κίτρινο / ****
πράσινο / ***
και μαύρο / **
Γενικά εν κλειστές οι ντουφεκιές του και συστήνω στη κατω το γαλαζιο και πανω το πρασινο για γενικό κυνήγι!
καλα κυνηγια και καλοριζικο
- Phinix
Πολλα καλο κομματι αποτι ακουσα.
Ξερετε αν τα chokes ειναι τα ιδια με του 687 Silver Pigeon III;;;
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
- SV10Perennia
- Full Member
Phinix έγραψε:Πολλα καλο κομματι αποτι ακουσα.
Φίλε phinix
Fits only on: SV10 Perennia - SV10 Pevail - A400 Xplor, and UGB25 Sporting Please note that Optima and Optima HP tubes are not interchangeable.
Δεν είναι τα ίδια με αυτά του 687 Silver Pigeon III .
-
- Full Member
emena en mobilchoke je exw je e3wterika 4-2 ,,,
-
- Full Member
Re: Winchester Select
ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ SV10PERENNIA ΑΠΟ ΤΗ BERETTA.AN KΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΩ.....
-
- Full Member
φιλε εχει ενα για πουλημα στις αγγελιες 30" sporting. εριξε 50 φυσιγγια μονο.
-
- Full Member
WAFFEN έγραψε:φιλε εχει ενα για πουλημα στις αγγελιες 30" sporting. εριξε 50 φυσιγγια μονο.
να σε καλα φιλε αλλα παω για καινουργιο.....απλα αν ξερει καπιος να με βοηθησει...