Ποιά πυρίτιδα προτιμάτε

Απάντηση
Hercules
Full Member

Re: Ποιά πυρίτιδα προτιμάτε

Δημοσίευση από Hercules »

Breda Pegaso έγραψε:Πιστευκω πεζει και ρολο και η πιεση και η ποστοτητα. Μπορει μια D20 ή οποιαδηποτε αλλη πυριτιδα αναλογως της πιεσης και της ποστοτητας της πυριτιδας να καμνει και σε διαφορετικους καιρους και θερμοκρασιες.
Φίλε η κυπριακή άποψη ότι η κάθε πυρίτιδα εχει τον καιρό της είναι εσφαλμένη.
Αυτο που πιστεύεις είναι σωστότατο.

Η κάθε πυρίτιδα με την ανάλογη δοσολογία στη γόμωση μπορει να δημιουργησει φυσιγγια για διάφορες καιρικες συνθηκες. Αυτο που προσεχουμε κυριως ειναι οι ταχυτητες.
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

Hercules έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:Πιστευκω πεζει και ρολο και η πιεση και η ποστοτητα. Μπορει μια D20 ή οποιαδηποτε αλλη πυριτιδα αναλογως της πιεσης και της ποστοτητας της πυριτιδας να καμνει και σε διαφορετικους καιρους και θερμοκρασιες.
Φίλε η κυπριακή άποψη ότι η κάθε πυρίτιδα εχει τον καιρό της είναι εσφαλμένη.
Αυτο που πιστεύεις είναι σωστότατο.

Η κάθε πυρίτιδα με την ανάλογη δοσολογία στη γόμωση μπορει να δημιουργησει φυσιγγια για διάφορες καιρικες συνθηκες. Αυτο που προσεχουμε κυριως ειναι οι ταχυτητες.
+1000
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Δηλαδη ενα ιδιο φυσιγγι σε καλυκα, καψουλι, πυριτιδα, σκαι , πιστονακι,ποσοτητες , δοσολογιες κλπ, αλλα που ασκηθηκε περισσοτερη πιεση στην κατασκευη του σε σχεση με το ''αδερφακι του'' , θα δωσει πιο αυξημενες ταχυτητες και θα αποδιδει καλυτερα σε διαφορετικες καιρικες συνηθηκες?

Αν ειπα τσιοφτα μεν με κρεμασετε, δεν ειναι το αντικειμενο μου το θεμα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εξαρταται και ποση διαφορα θα εχουν.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

Breda Pegaso έγραψε:Εγω θα γραψω με ποιες κυνηγω γιατι ολες μπορει και να μας βγαλουν ασπροπροσωπους καποτε αλλα και να μας απογοητευσουν

Ενδημικο
ΑΟ
Techna

Τζιηκλα
Α1
Gm3
S4
Sipe
D20

Φασσα
C7
Techna
ΣΕ ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΠΕΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΟ, ΞΗΠΟ, ΥΓΡΟ, ΚΡΥΟ, ΚΤΛ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Φιλε spidis περσυ επαιζα την Victory 35gr που ειναι γεμισμενη με ΑΟ συνεχεια απο την αρχη μεχρι το τελος της κυνηγετικης περιοδου και απο το πρωι ως τη νυχτα και σε ολους τους καιρους, με πολυ καλα αποτελεσματα σε λογικες αποστασεις.

Περισσοτερο ειναι ψυχολογικο το θεμα νομιζω.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Breda Pegaso έγραψε:Φιλε spidis περσυ επαιζα την Victory 35gr που ειναι γεμισμενη με ΑΟ συνεχεια απο την αρχη μεχρι το τελος της κυνηγετικης περιοδου και απο το πρωι ως τη νυχτα και σε ολους τους καιρους, με πολυ καλα αποτελεσματα σε λογικες αποστασεις.

όντως ρε Στεφανε περσι επαθαν ψυχολογικα τα θηραματα με τουντη χαρτουτζια :lol: :lol: :lol:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

Breda Pegaso έγραψε:Φιλε spidis περσυ επαιζα την Victory 35gr που ειναι γεμισμενη με ΑΟ συνεχεια απο την αρχη μεχρι το τελος της κυνηγετικης περιοδου και απο το πρωι ως τη νυχτα και σε ολους τους καιρους, με πολυ καλα αποτελεσματα σε λογικες αποστασεις.

ΟΚ, Η ΒΙΚΤΟΡΙ Η ΑΣΠΡΗ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΟΠΟΤΑΝ ΕΠΗΡΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ J&G CAZA 36 GR ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΓΕΜΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

spidis έγραψε:

ΟΚ, Η ΒΙΚΤΟΡΙ Η ΑΣΠΡΗ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΟΠΟΤΑΝ ΕΠΗΡΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ J&G CAZA 36 GR ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΓΕΜΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Φίλε μου εγω νομιζω οτι θέλει λιακαδα και λιγο ξηρο καιρο αλλα οχι παρα πολυ πυρα αλλα ουτε και υγρασία πολλη.Δηλαδη οι πρωτες εξορμησεις απο τις 10 το πρωι ως τις 5 το απογευμα εν ιδανικός καιρος , για εμενα τουλαχιστο. Εν πολλο κάμνει στη φασσα με 40 βαθμους αλλα ουτε κι αμαν εν πολλα ακαταστατος κρυος και υγρος καιρός
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
spidis
Full Member

Δημοσίευση από spidis »

Anthimos έγραψε:
spidis έγραψε:

Φίλε μου εγω νομιζω οτι θέλει λιακαδα και λιγο ξηρο καιρο αλλα οχι παρα πολυ πυρα αλλα ουτε και υγρασία πολλη.Δηλαδη οι πρωτες εξορμησεις απο τις 10 το πρωι ως τις 5 το απογευμα εν ιδανικός καιρος , για εμενα τουλαχιστο. Εν πολλο κάμνει στη φασσα με 40 βαθμους αλλα ουτε κι αμαν εν πολλα ακαταστατος κρυος και υγρος καιρός
ΟΚ, ΕΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΠΡΙΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΗΜΟΥΜΑΙ ΕΠΑΖΑ ΤΗΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ VOSTOCK 106 ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΖΕΣΤΕΣ ΕΞΩΡΜΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΥΡΤΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ. OTAN ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΒΑΛΑ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”