ΕΙΠΑΜΕΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΕ ΘΕΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ. ΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΣΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΑΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΝΝΕΝ ΟΠΑΔΟΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΑΝΝΑ ΤΖΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΑΠΑΤΗΛΟ.JiniosEmba έγραψε:toyota hilux vigo 30dti,,,ψηλωμενο,ριμς πλατυ off road,λαστιχο bfgoodrich mud,φτερα πλαινα για τους τροχους τζιαι πανω απ ολα κασσια των σσιηλλων.
Καταλληλότερο αυτοκίνητο για κυνήγι
- Fabarm
- Full Member
Re: Καταλληλότερο αυτοκίνητο για κυνήγι
- panayiotis
- Full Member
Ρε φιλε εισαι ο καλυτεροςJiniosEmba έγραψε:toyota hilux vigo 30dti,,,ψηλωμενο,ριμς πλατυ off road,λαστιχο bfgoodrich mud,φτερα πλαινα για τους τροχους τζιαι πανω απ ολα κασσια των σσιηλλων.
Τζιαι να το λαλω τζιαι εγω της γενεκας και να μου λαλει να μεν τολμησω να καμω ετσι πραμα !!!

HUNTING FOR EVER
- marinos.a
- Site Admin
Ο καθένας θα πει σίγουρα τα δικά του και τα θέλω του.
Subaru Forester Turbo…
Τι άξια έχει να παεις στο βουνό και να μην έχεις τουλάχιστον 250 άλογα να παίξεις?
χαχαχαχαχ
Πέρα από το αστείο το forester είναι ένα πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο με απίστευτους χώρους, φοβερές επιδόσεις αλλά ψηλή κατανάλωση.
Για ανθρώπους που ο τρόπος ζωής δεν τραβά διπλοκαμπινο είναι μια καλή επιλογή. Μπορεί να παεις και στο γραφείο και έξω και κυρίως να φορτώσεις την οικογένεια με τα συμπράγκαλα και να ισιώσεις για όπου θέλεις.
Άμα γουστάρεις και πελλαρουδες πιάνεις την turbo έκδοση και χορταίνεις δύναμη
Subaru Forester Turbo…
Τι άξια έχει να παεις στο βουνό και να μην έχεις τουλάχιστον 250 άλογα να παίξεις?

χαχαχαχαχ

Πέρα από το αστείο το forester είναι ένα πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο με απίστευτους χώρους, φοβερές επιδόσεις αλλά ψηλή κατανάλωση.
Για ανθρώπους που ο τρόπος ζωής δεν τραβά διπλοκαμπινο είναι μια καλή επιλογή. Μπορεί να παεις και στο γραφείο και έξω και κυρίως να φορτώσεις την οικογένεια με τα συμπράγκαλα και να ισιώσεις για όπου θέλεις.
Άμα γουστάρεις και πελλαρουδες πιάνεις την turbo έκδοση και χορταίνεις δύναμη
Si vis pacem, para bellum
- tracker686
- Full Member
Αλλο το οικογενοιακο και αλλο το προσωπικο,εμενα το διπλοκαμπινο ειναι για τα χομπυ μου,ενω τα οικογενοιακα δεν τα περνω στα βουνα με τιποτε....
- panayiotis
- Full Member
Εξαρταται ομως και για το σκοπο που το θελεις
Εγω παντως εν μπορω να φανταστω να παω στο τζινι μου και να μεν παρω την διπλοκαμπινια μου
Και ειδικα εν νομιζω να εβολεφκουμουν με αλλο αυτικινητο εχτος που διπλοκαμπινο αμαν ενα παεις με ακομα 2 - 3 ατομα και ενα παρεις τους σιηπεττους, τες χαρτουτσιες σου και πισω τους σιηλλους
Εγω παντως εν μπορω να φανταστω να παω στο τζινι μου και να μεν παρω την διπλοκαμπινια μου
Και ειδικα εν νομιζω να εβολεφκουμουν με αλλο αυτικινητο εχτος που διπλοκαμπινο αμαν ενα παεις με ακομα 2 - 3 ατομα και ενα παρεις τους σιηπεττους, τες χαρτουτσιες σου και πισω τους σιηλλους
HUNTING FOR EVER
-
- Full Member
ΝΙΣΣΑΝ ΝΑVARA KAI ANTE ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!!!!!!! 

- giorgos-zabala
- Full Member
το navara εχει air lok??
- cynergy
- Full Member
ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΑΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΟΤΗΣΟΥΝ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΛΟΥΜΕ 

dont shoot fast...shoot good
- andros
- Full Member
+ 10000000000000000000000000cynergy έγραψε:ΔΙΠΛΟΚΑΜΠΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ,ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΜΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΑΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΛΕΜΕΣΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ![]()
![]()
ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΡΟΤΗΣΟΥΝ ΠΟΣΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΜΙΛΟΥΜΕ
εχω μιαν απορια και σιουρα καποιος που δαμεσα εν να μπορεσει να την λυσει..η απορια ειναι τα τρολευ εχουν δικη τους αδεια κυκλοφοριας η εν πας την ασφαλεια που γραφεται?και ποια η τιμη τους ή γενικα πως παει η χρεωση?και τα τρολευ ποθεν πρεπει να περασουν για να ειναι νομιμο να κυκλοφορουν?