Laurona έγραψε:αν ομως μπαινει το Συμφερον της φυλης πανω απο ολα και υστερα ολα τα αλλα, τα πραγματα απλοποιουνται πολυ
Φιλε Στακη...δεν σε ξερω και δεν με ξερεις, αν και εγω υποψιαζομαι ποιος μπορει να εισαι απο τα λεγομενα σου και την συμβολη σου στον ομιλο σας.
ΑΛΛΑ........ η κουβεντα σου που με την ευκαρια τονιζω ποιο πανω - ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ - ειναι η μεγαλη διαφορα μεταξυ των ομιλων κουρτσχααρ και ντρατχααρ.
Φιλε LAURONA ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΣΑΝ ΟΜΙΛΟΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ. ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΜΩς Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΚΟΠΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ.
MELINAKOS έγραψε:Παρακολουθώ εδώ και 2 μέρες τη συζήτηση σας και μου θυμίζει λίγο την κυπριακή παροιμία ο κάττος την κάττα τζιε η κάττα τα καττούθκια. Ακριβώς η στάση ορισμένων αντικατοπτρίζει το τρόπο σκέψης μας, την κουλτούρα μας. Υπάρχει κάτι κύριοι το οποίο δυστυχώς δεν το έχουμε. Αυτό το κάτι λέγεται ευθιξία. Κάποιος κύριος, πολύ σωστά διερωτήθηκε για κάτι, έθεσε ένά θέμα το οποίο έπεσε στην αντίληψη του. Μπήκαν στη συζήτηση γραμματείς και φαρισσαίοι και το μόνο που κατάφεραν ήταν να αυξήσουν τα ερωτηματικά και τις αμφιβολίες των αναγνωστών του site. Ο ένας μας είπε ότι μίλησε με τον Πρόεδρο του Κυνολογικού και όσοι θέλουν να τον πάρουν τηλέφωνο, κάποιος άλλος μας είπε ότι το θέμα εξαντληθηκε στη Γενική Συνέλευση, τελικά ο απλός αναγνώστης, ο απλός κυνηγός, ο απλός κυνόφιλος ποιος θα του λύσει την απορία για το τι έγινε; Μήπως κάποιοι ντρέπονται για τα γεγονότα, ή δεν τολμούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους; Σε τέτοιες περιπτώσεις τα πράγματα είναι απλά κύριοι. Κάποιος αναλαμβάνει και λέει τα πράγματα με το όνομα τους, κάποιος αναλαμβάνει την ευθύνη.... Το ότι έγιναν, γίνονται και θα γίνονται λάθη είναι σίγουρο. Και τα λάθη γίνονται από άτομα που δουλεύουν για κάποιο...σκοπό. Το θέμα είναι να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Το να παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να απομακρύνουμε κόσμο τον οποίο εμείς απογοητεύουμε με τις ενέργειες μας........ Το ερώτημα παραμένει, τι πραγματικά έγινε κύριοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Φιλε MELINAKO ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΔΩΘΗΚΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ Η ΟΧΙ. Ο ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 24 ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΑΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΕΚΤΗΚΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΣ ΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΚΥΝΟΦΙΛΟΥΣ ΚΛΠ. ΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΜΟΜΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΩΜΑ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΜΦΗ, Η ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ? ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ? ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΠΩς ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΠΡΟΥΝΟ ΓΙΟΥΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ (ΚΥΝΟΦΙΛΟΙ & ΚΥΝΗΓΟΙ) ΤΙ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΟΥΡΤΣΧΑΑΡ? ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΩ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΟΥ.
καταρχας συγχαρητηρια στους διοργανωτες(σε οσους πραγματικα δουλεψαν) οσους χαιρετησαν αυτο τον αγωνα ειδικα οσους συμμετηχαν γιατι χωρις συμμετοχες δεν υπαρχει συνεχεια...
οσο για το αλλο θεμα που ειδα να γραφετε και να σχολιαζετε...οντως υπαρχουν πολλα ζητηματα που προβληματιζουν..οπως αναφερε ο φιλος χρυσανθος ειναι ο λογος που τον κρατα μακρυα απο τον ομιλο κλπ..πιστεψε με χρυσανθε δεν ειναι μονο εσενα ειναι και αλλους κ ειναι κ καποιοι που μπορει να ειναι στον ομιλο και να το σκεφτονται να μην ασχοληθουν ξανα...μεσα σε τουτο το φορουμ με ψευδωνυμα επειδη οι πληστοι γνωριστηκαμε ξερουμε ποιος ειναι ποιος δεν διεκδικουμε το απροσωπο της γνωμης και της αποψης μας..γιαυτο το λογο δεν θα υπαρξη ξεκαθαρη απαντηση στα οποια ερωτηματα περα απο καποιες δυφορουμενες κ με πολιτικη στοχευση απαντησεις..επειδη το θεμα εχει να κανει με τον προεδρο του ομιλου λογω συμφεροντων ΚΑΝΕΝΑΣ εν θα ρισκαρει να απαντησει..ο λογος..???μα εν να με γ@@@ησει μετα εν εχω συμφερων εν κριτης σε αγωνες εν να μου καμει ετσι κ διαφορα αλλα παρομοια...για τουτους τους λογους ειμαι κ γω ενας που σκεφτεται οπως τον χρυσανθο..ναι μεν ειμαι μεσα στον ομιλο ναι μεν συμμετεχω στους αγωνες εστω και ανεργος και με στερησεις εστω αν δεν με κοφτει να εχω προσωπικη ζωη αρκει τα ζωα μου να εχουν να φαν την Α τροφη και να πηαινουν βουνο και αγωνες...αλλα εν εχω καμια διαθεση να βλεπω και να στερουμε εγω τα σκυλια μου και η φυλη που υποτιθεται οσοι συμμετεχουν αγαπουν τα οσα συμβαινουν...ο φιλος ακης σωστα ειπε επισης πως υπαρχουν 2 τασεις στον συγκεκριμενο ομιλο...υπαρχουν και δεν μπορει κανενας να τις αγνοησει..θελεις τον κοσμο σου κοντα σου λαβε τους υποψη..προσωπικα δεν με ενδιαφερει καμια κοντρα που εχει ο ταδε με τον ταδε ουτε εμαθα να γλυφω και τους μεν και τους δε για προσωπικο συμφερων ή οφελως...αλλα κυριοι μου ή θα δειτε τον κοσμο σας και την φυλη σας ή στο τελος της ημερας μεινετε μονοι σας σχιλλοφαειθειτε οπως τες ορνιθες και μεις θεατες στο θεατρο του παραλογου..θεατες ομως οχι κομπαρσοι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
Φιλε ΑΚΙ σε συγχαιρω για την ομαδικοτητα και την φιλια που δημιουργησες στον ομιλο .Βαλατε γυαλια σε αλλους που εδω και 20 χρονια διοικουν ομιλους και ακομη δεν μας εχουν δειξει τιποτε ουτε σαν εκτροφεις αλλα ουτε και την εξελιξεις βελτιωση της φυλης που εκπροσωπουν.Για αυτο εσεις θα κανετε ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ ενω η αλλη θα ψαχνουν ακομα για μεταγραφες
RESPECT έγραψε:Φιλε ΑΚΙ σε συγχαιρω για την ομαδικοτητα και την φιλια που δημιουργησες στον ομιλο .Βαλατε γυαλια σε αλλους που εδω και 20 χρονια διοικουν ομιλους και ακομη δεν μας εχουν δειξει τιποτε ουτε σαν εκτροφεις αλλα ουτε και την εξελιξεις βελτιωση της φυλης που εκπροσωπουν.Για αυτο εσεις θα κανετε ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ ενω η αλλη θα ψαχνουν ακομα για μεταγραφες
+1
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Δαμέ μια επίσημη απάντηση εζητήθηκε και εξελίχθηκε σε προσωπικές διαμάχες και διαφορές όπως φαίνεται. Ούτε εκ του κυνολογικού αποδόθηκαν προσωπικές- ατομικές ευθύνες αλλά ούτε και εκ του ομίλου κούτσχααρ. Ο έννας σίρνει την μάππα αλλού. Κοπέλια μπορείται να λύσετε τις διαφορές σας εκτός φόρουμ. Καμιά επίσημη ανακοίνωση πότε θα κάμετε; οξά πρέπει να περάσει και τούτο που γραφειοκρατεία, τηλέφωνα και φάξ; Πάντως σε εμάς του απο έξω ή έστω μελλοντικά "μέλη", εδόθηκε η χειρότερη εντύπωση και απο τους 2 που αντιπροσωπείτε...
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....