34GR ΦΥΣΙΓΚΙΑ

RODOSTHENIS
Full Member

Re: 34GR ΦΥΣΙΓΚΙΑ

Δημοσίευση από RODOSTHENIS »

Φιλε Pant ευχαριστω πολυ για τη συμβουλι σου και χερομαι πορα πολυ για την βελτιωση του φιλου μου Κπυρου , ειωαι κριμα να ασχολειται τοσα χρονια με το σκοπευτηριο και να μην γινει καλος σκοπευτης,αλλα εγω απο αστειω εγραψα στο πιο πανω post οτι χριαζωμαστε καπιο να μας δηξει .Επαθαμεν τι παρημια που λαλει ((Ελα παπου να δου διξω τα αμπελια σου ),Προπονησις παραδιδω εγω εδο και πολλα χρονια. Ενα μαθει ο μαθητης το δακσαλο γραματα??????? ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φιλικα
ΡΟΔΟΣ
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Eiναι μεγαλη αρετη να μπορεις να αναγνωριζεις την αξια σου. Μεγαλυτερη αρετη ειναι ομως να μπορεις να εκτιμας και να αναγνωριζεις τις ικανοτητες των γυρω σου.

Ειχα την τιμη να σιναντιθω και να προπονηθω τελευταια απο ενα αθλητη που ειναι για πολλα χρονια μελος της εθνικης και προεθνικης μας ομαδας στο σκεετ. Σε 2-3 συναντησεις εχω μαθει πολλα αλλα πανω απο ολα εχω εμπεδωσει οτι ο σκοπευτης οφειλει να σεβεται το καθε συναθλητη σαν να ειναι προταθλητης κοσμου.

Φιλε Ροδο δεν θυμαμαι ποτε ησουν δαδκαλος και εγω μαθητης απλα να σου πω για να ξερεις οτι εγω οποτε ετιχε να με ρωτησει καποιος για το Ροδο παντα μιλουσα με τα καλυτερα λογια και παντα σε συγκατελιγα στους 3-4 κοριφαιους κυνηγιετικης σκοποβολης που εχω γνωρισει.

Μονο οταν καταφερει καπιος να δει τους γιρο του με καθαρο μυαλο μπορει να γινει και ο ιδιος καλυτερος. Ο καθε σιναθλητης μας, ακομα και ο πιο απειρος εχει κατι να μασ διδακσει που εμεις δεν το ξερουμε. Οφειλουμε να εχουμε ψιλους στοχους οι οποιοι μπορουν να επιτευθουν μονο με μετριοφροσηνη και σεβασμο προς τους παντες.

Και κατι τελευταιο...οι ικανοτητες του καθενος ειναι για το εαυτο του. Το τι ξερεις το αφινεις για σενα και το τι ξερει ο αλλος ειναι δικη του υποθεση. Καπιοι ξερου 8 και θεωρουν τους εαυτους τους καθηγητες. Καποιοι αλλοι ξερουν 9μισι και "λιουν μεσ τα σκοπευτιρια" γιατι απετουν απο το εαυτο τους να παει στο 10. Και οταν τους μιλας σε ακουνε και περιεργαζονται την καθε σου κουβεντα, οπιος και αν εισαι, γιατι τα λογια σου μπορει να κριβουν κατι που θα βοιθηση την πορεια τους απο το 9μισι στο 10. Μετα σου λενε ευχαριστω.

Παντελη μου εχο ακομα πολλα ψωμια να φαω οσπου να γινο προπονητης! Εσι μαλλον εισαι πιο καταλληλος!!
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
RODOSTHENIS
Full Member

Φιλε μου , εγω ποτε δεν ειπα κατι κακο για σενα , και οπος με σεβεσαι σε σεβομαι , και ποτε δεν ειπα εγω οτι εισουν εσει ο μαθητης και εγω ο δασκαλος (αυτο το οιπα για αστιο ), και οπος εσει βρεθεις με καπιους και ρωτουμαι για τον Κυπρο , εγω δεν λεω οτι ειναι μονο καλος σκοπευτης ,αλλα παρα πολυ καλος ανθροπως.Εγω σε νιοθο σαν αδερφο μου , και ουτε θελο να δημιουργηθει καποιοια παρεξηγηση.Εγω δεν πενευομαι οτι κατεχω απο οπλα και τλπ ,μεχρι ος κτες ζητησα του Χριστου να σε ρωτισει κατι που εχει σχεσει με οπλα.Εγω απλος ειπα μπραβω που βελτιοθηκες ,και ηταν κριμα να μεν βελτιονοσουν αφου εχεισ την ευχερια να πηγενης συνχα στο σκοπευτηριο .Αυτα απο μενα αδερφακι . ;)
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Εαν σε παρεξηγησα λαθος μου απλα θεωρησα το ποστ σου αμεσα συνδεδεμενο με το προηγουμενο του παντ.

Οπως και να χει εγω κακια δεν κρατω απλα θελω να σου πω να μην αναζητας την αναγνωριση και την επιβεβεωση των αλλων. Εισαι πολυ καλος σκοπευτης και ειναι κριμα μεσα σου να υπαρχει η αναγκη της αναγνωρισης. Να σου το πω ετσι ομα πρεπει να λες και να νιωθεις " Χεστικα για την αποπση των αλλων".

Γυρω μας υπαρχουν και καλιτεροι μας και χειροτεροι μας. Σημασια εχει οτι στη πραγματικοτητα ο μονος σου αντιπαλος ειμαι ο ιδιος σου ο εαυτος. Αυτος ειναι και ο μονος που μπορει να σε παρει πισο και μονο αυτον πρεπει σινεχως να νικας....

Αν θελις οτιδιποτε που μπορω να απαντησω ρωτα με anytime. Δεν υπαρχει λογος να με ροτας μεσα απο το Χριστο.
RODOSTHENIS
Full Member

Ακριβος οπος το ειπες ειμαι ειδει κανο πιπι μου για το τι λενε οι αλλοι για μενα ,δεν χριαζομαι να αποδιξο σε κανενα τιποτε απολυτος , Αυτοι που με γνωριζουν ξερουν και πιο ειμαι και τι ειμαι.Τορα για το Χριστο προσφερθικεν να σου στιλει msg ,γιατι το ρωτισα κατι για chokes , και μου ειπεν να ρωτησο το Κυπρο .
Οσο για το post ρε αδερφιν απολος πιγα να καμο ενα αστιο , απλος εγω ειπα απο αστιο οτι γιρευα καπιο να μου κανει προπονηση, και ο φιλοσ Pant ,αναφερθηκε σε εσενα , και αγω απλος το εγραψα με αστιο τροπο οτι εχει καιρο που κανο μαθηματα .Αυτα απο μενα αδερφιν προς θεου ;)
pant
Full Member

Δημοσίευση από pant »

Γειά σας παιδιά,

Κύπρο, οφείλω να πω ότι απλά αστειευόμουν όταν αναφέρθηκα σε εσένα και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να προκαλέσω κάποιο πρόβλημα μεταξύ σας.

Μακάρι όλοι οι νέοι να είχαν το ήθος και την αξιοπρέπεια που έχεις εσύ. Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα να διαβάζω τις απόξεις σου και θα έλεγα ότι κατά το πλέιστον συμβαδίζουν με τις δικές μου.

Ελπίζω να μην με έχεις παρεξηγήσει.

Χαιρετώ,
pant
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Παντελη μου απο που κι ος που να σε παρεξηγισω. Καθε αλλο εχω μαθει πολλα απο σενα και ακουο τις αποψεις σου παντα με πολυ προσοχη. Και μην ανυσηχεις δεν εχεις δημιουργισει κανενα προβλημα. Ολες οι συζητησεις ειναι δημιουργικες και βοηθανε ολους μας.
giannos-hunter
Full Member

Δημοσίευση από giannos-hunter »

φιλε Νικόλα,τι οπλο εχεις;
MaRiOs Pa
Full Member

Δημοσίευση από MaRiOs Pa »

Γεια σας,
μου ειχε δωσει σημερα ενας γνωστος μου κατι φυσιγγια .Τα φυσιγγια ονομαζονται LUXOR BS34 34GR
Μηπως γνωριζει κανεις τίποτε για αυτα τα φυσιγγια. :? :? :?
Άβαταρ μέλους
thanos1981k
Full Member

Δημοσίευση από thanos1981k »

lambro feltro

lambro A1speciale

πυρκαλ artemis
:D :D :D :D :D :D
Εικόνα
ΙΔΙΟΓΟΜΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Απάντηση