ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΙΕΙΣΩ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ!!!!ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΨHΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ(ΦΑΣΣΑ).ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 15-25 ΚΕΛΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΜΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΝΑΙ===REMINGTON(EXPRESS LONG RANGE)35,5GR-------SAGA(HIGH SPEED)36GR-------RIO(PICHON-larga distancia)36GR-----FOP(U.H.V ΕΠΙΧΑΛΚΟΜΕΝΑ 35GR-------PERCORSO CACCIA(NSI)36GR-------RC(CAMOUFLAGEE)37GR ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
vti-chris
Full Member

Re: ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ

Δημοσίευση από vti-chris »

Μπορώ να βοηθήσω στις μετρήσεις αν χρειάζεσαι βοήθεια.

Για φυσίγγια...δεν χρειάζονται πολλά της ίδιας εταιρείας...αλλά καλύτερα διαφορετικών εταιρειών, φτάνει μόνο τα σκάγια να έχουν την ίδια διάμετρο ή τουλάχιστο να γνωρίζουμε την διάμετρό τους (την πραγματική και όχι αναγραφόμενη).
+δοκιμή επιμεταλλωμένων σκαγιών και μη για να μου φύγει η απορία.

Victory white!!!
B&P 36γρ nickel
B&P 36gr κανονικό σκάϊ
RC serie oro
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Φιλε Solon δοκιμασε και μια olympia minimax no 5 κατα προτιμιση αν εχεις.
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ενα φυσιγγι που θα ηθελα να δω ειναι το NSI Super Caccia 38gr

Το θεωρω πολυ δυνατο με πιεση και πολυ συγκεντρωτικο

Ισως το κορυφαιο για μακρινες αποστασεις
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Stelios K.
Full Member

Δημοσίευση από Stelios K. »

Condor 36g 6no
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

Φιλε σολον πως θα σε βοηθησει ενα τεστ διατρησης??? η αποψη μου ειναι οτι ο παραγωντας διατρηση δεν ειναι απαρετητα ενδηκτικος της καλης βλητικης ενος φυσιγγιου, ισως το αντιθετο καποτε.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΓΓΙΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΜΩΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ!ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 6 ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ Ν6 ΕΙΝΑΙ 2,7ΜΜ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ 2,75ΜΜ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ.Π.Χ Η PERCORSO CACCIA N6 EXEI 316ΣΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η RΙΟ(LARGA DISTANCIA) 310ΣΚ ΚΑΙ FOB(ΕΠΙΧΑΛΚΩΜΕΝΟ)320ΣΚ ΕΝΩ H SAGA 281ΣΚ H REMINGTON 283ΣΚ ROTTWEIL HV 285ΣΚ KAI ΠΑΕΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ(ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ)....ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ....ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SOLON-FAIR ΤΕΑΜ την 06 Ιουν 2012, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

kypros έγραψε:Φιλε σολον πως θα σε βοηθησει ενα τεστ διατρησης??? η αποψη μου ειναι οτι ο παραγωντας διατρηση δεν ειναι απαρετητα ενδηκτικος της καλης βλητικης ενος φυσιγγιου, ισως το αντιθετο καποτε.
ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΜΕ Κ'ΑΠ'ΑΥΤΟ....ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΩ ΜΟΝΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΔΟΚΙΜΗ.
Άβαταρ μέλους
Athos 1978
Full Member

Δημοσίευση από Athos 1978 »

Φιλε Solon με τη οπλο θα κανεις το test ?
Open mind for a different view.
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

solon loyka έγραψε: ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΜΕ Κ'ΑΠ'ΑΥΤΟ....ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΩ ΜΟΝΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΔΟΚΙΜΗ.
Φιλε σε παρακολουθω απο καιρο και για μενα εισαι σε πολυ ψηλο επιπεδο γνωσεων.
Δεν ηθελα να ´αδειασώ´ την ιδεα σου απλα να δωσω τροφη για σκεψη:

Πιστευω οτι υπαρχει ενα ιδανικο σημειο στο οποιο η διατρηση ( η οποια ειναι αποτελεσμα της ταχυτητας, του ογκου και του υλικου του σκαγιου) δινει την μεγιστη δυνατη φονικοτητα.

Εξου και αρκετες φορες πολυ γρηγορα φυσιγγια μου εχουν δοσει overkill se κοντινες αποστασεις. Τα ιδια φυσιγγια ηταν πολυ καλα σε μετριες και μακρινες αποστασεις γιατι εκει η ταχυτητα και η διατρηση μειονοταν σε σημειο ιδανικομγια καταβολη του στοχου.

Επισης προσφεροντας περισσοτερη τροφη για σκεψη να πουμε οτι οι παλιοι ( κατα την αποψη μου λανθασμενα) ελεγαν οτι το λεπτο σκαγι ειναι πιο διατρητικο απο το χοντρο. Αυτο δεν ξερω πως το συμπεραναν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kypros την 06 Ιουν 2012, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”