ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ

Απάντηση
nature
Full Member

Re: ΣΚΥΛΟΙ ΦΕΡΜΑΣ

Δημοσίευση από nature »

Παιδιά, έλεος κανεί μ******ς, αν μη τι άλλο λυπηθείτε τους σκύλους. Ανοίξτε και κανένα βιβλίο αφού τόσο ενδιαφέρεστε για τους σκύλους σας.
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

nature έγραψε:Παιδιά, έλεος κανεί μ******ς, αν μη τι άλλο λυπηθείτε τους σκύλους. Ανοίξτε και κανένα βιβλίο αφού τόσο ενδιαφέρεστε για τους σκύλους σας.
αυτα δεν τα γραφει σε κανενα βιβλιο φιλε,ανοιγουμε βιβλια και προσπαθουμε να ενημερωνωμαστε καθε λιγο...απλα ειναι παραδωσεις που εγω προσωπικα μου αρεσει να τις μοιραζομε με το σκυλλο μου...απο εκει και περα δεν πιεζουμε κανενα να κανει αυτα που λεμε,ο καθενας κανει οτι γουσταρει......
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

πιοι κατα τι γνομι σασ ειναι οι καλιτεροι σκιλι φερμασ για το κλιμα τισ κυπρου?
EPANIEL POWER
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

APOLLON_1 έγραψε:πιοι κατα τι γνομι σασ ειναι οι καλιτεροι σκιλι φερμασ για το κλιμα τισ κυπρου?
φιλε εμενα μου αρεσει το kurzhaar για γεννικη χριση και στον λαγο ,και μου αρεσουν και τα επανιελακια ειδικα στα φτεροτα θηραματα.
ολα τα σκυλια φερμας και μη εχουν δικη τους χαρη δεν υποτιμω καμια φιλη αλλα τα 2 πιο πανω που σου ειπα μου αρεσουν περισσοτερο. γιατι εξυπηρετουν και το στηλ ,τα εδαφη και τα ειδη που κυνηγω.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

εγω ειχα διαφορες φιλες ολες φερμα αλλα καταλιξα τελιοτικα στο επανιελ και δεν τον αλλαζο. πιστευο οτι ολες οι φιλες εχουν καλους σκιλους αλλα ειπαρχουν ρατσες που δεν κανουν για το κλιμα μας δισκολευοντε. εγω ειμαι μονο με φερμα δεν μπορω τους ιχνιλατες για διαφορουν λογους.
EPANIEL POWER
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

APOLLON_1 έγραψε:εγω ειχα διαφορες φιλες ολες φερμα αλλα καταλιξα τελιοτικα στο επανιελ και δεν τον αλλαζο. πιστευο οτι ολες οι φιλες εχουν καλους σκιλους αλλα ειπαρχουν ρατσες που δεν κανουν για το κλιμα μας δισκολευοντε. εγω ειμαι μονο με φερμα δεν μπορω τους ιχνιλατες για διαφορουν λογους.
ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΠΑΝΙΕΛ?ΠΑΝΕ 7 KAI 9 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΑΝΙΕΛ ... ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΓΤ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ...
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΙΝΙΓΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΜΑΡΙ ΜΕΣ ΤΙΝ ΚΟΥΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟΥΣ ΓΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΜΑΡΙ ΣΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ. ΦΕΤΟΣ ΜΟΥ ΦΕΡΜΑΡΕ 3 ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΛΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΥΣ 2 Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΙΓΕ ΑΠΕΧΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΙΤΑΝ ΠΙΣΟ ΤΟΥ Ο ΣΚΙΛΟΣ. ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΑΝ ΤΟΝ ΜΑΘΙΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΙ ΑΠΛΟΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΤΕΡΟΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΙΟ ΔΙΠΟΤΕ ΕΔΑΦΟΣ
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

παιδια κανενασ ποθ εχει miroku mk70 sporting να μας πει φυσσιγια για τσιχλα ?
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

APOLLON_1 έγραψε:ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΙΝΙΓΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΜΑΡΙ ΜΕΣ ΤΙΝ ΚΟΥΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟΥΣ ΓΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΜΑΡΙ ΣΤΑ 30 ΜΕΤΡΑ. ΦΕΤΟΣ ΜΟΥ ΦΕΡΜΑΡΕ 3 ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΛΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΥΣ 2 Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΙΓΕ ΑΠΕΧΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΙΤΑΝ ΠΙΣΟ ΤΟΥ Ο ΣΚΙΛΟΣ. ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΑΝ ΤΟΝ ΜΑΘΙΣ ΣΤΟ ΛΑΓΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΙ ΑΠΛΟΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΤΕΡΟΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΙΟ ΔΙΠΟΤΕ ΕΔΑΦΟΣ
φιλε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΛΑ ΣΙΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΕΡΝΙ ΤΕΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ :)
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”