ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΣΚΎΛΑ GERMAN POINTER €2000
-
- Full Member
ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΣΚΎΛΑ GERMAN POINTER €2000
Πωλείται σκυλα GERMAN POINTER 4 χρονών, πολύ καλή στο κυνήγι του λαγού καθώς επίσης και στο φτερωτό. Σταθερή φέρμα και πολύ καλή επαναφορά. Έχει διακριθεί σε άγονες μορφολογίας με EXCELENT. Έχει και χαρτί αναπαραγωγής. Τιμή €2000 για γρήγορη πώληση. Δεκτή δοκιμή στο βουνό σε άγριο θήραμα. Τηλ.:99671831
Δεκτή και ανταλλαγή με αυτοκίνητο, όπλο κ.τ.λ
Δεκτή και ανταλλαγή με αυτοκίνητο, όπλο κ.τ.λ
-
- Full Member
- APOLLON_1
Re: ΠΩΛΕΊΤΑΙ ΣΚΎΛΑ GERMAN POINTER €2000
φιλε δυστιχως ειναι πολλη δυσκολα τα πραγματα τετια εποχη νομιζω για τους πιο πολλους απο εμας για να δωσουν 2000 για σκυλο ετσι πιστευω οτι θα δυσκολευτης πολλη να την πωλησεις
EPANIEL POWER
- AndreasDr
+1000stelios--- έγραψε:Υπολογισε τα λεφτα για να κανεις ενα σκυλο 4 χρονων να κινιγαει και να εχει αυτα τα χαρισματα και εκσερετος μορφολογικα και κσαναπεστο οτι εν πολλα!!!!!!!!!!!!!!δεν κσερω τον φιλο που πουλα το σκυλο αλα εν δυσκολο και θελει θυσιες!!!APOLLON_1 έγραψε:φιλε δυστιχως ειναι πολλη δυσκολα τα πραγματα τετια εποχη νομιζω για τους πιο πολλους απο εμας για να δωσουν 2000 για σκυλο ετσι πιστευω οτι θα δυσκολευτης πολλη να την πωλησεις
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- APOLLON_1
ρε παιδεια δεν ειπα οτι δεν ειναι καλος ο σκυλος ι οτι δεν αξιζει τα λεφτα του απλος εκεινο που λεω ειναι οτι δυσκολα στι σημερο εποχη διας 2000 αυτο ενοω μανι μανι επιατεμε μονοτερμα μακαρι ο φιλος να τον πωλησει
EPANIEL POWER
- Anthimos
- Moderator
Η αποψη μου ειναι οτι 2.000 για σκυλα τελιωμενη κυνηγετικα και με χαρτια και μορφολογικα εξαιρετη εν πολλα καλα.
Αμα λεμε και δεχόμαστε οτι ενα κουταβι καθαροαιμο με χαρτια ως 2 μηνων εν που 150 ως 400 ευρω τότε ενα σκυλι με 4 χρονια δουλεια εν ευκαιρία !!! Επειδη αν σκεφτουμε εξοδα ( τροφες, κτηνιατροι,) κοπους, πετρελεια για εκπαιδευτικα, εξοδα συμμετοχης σε αγωνες για να πιασει εξαιρετος, εγγραφη στον κυνολογικο συνδεσμο κτλ ο φιλος την δινει κόστος!!!
Αμα λεμε και δεχόμαστε οτι ενα κουταβι καθαροαιμο με χαρτια ως 2 μηνων εν που 150 ως 400 ευρω τότε ενα σκυλι με 4 χρονια δουλεια εν ευκαιρία !!! Επειδη αν σκεφτουμε εξοδα ( τροφες, κτηνιατροι,) κοπους, πετρελεια για εκπαιδευτικα, εξοδα συμμετοχης σε αγωνες για να πιασει εξαιρετος, εγγραφη στον κυνολογικο συνδεσμο κτλ ο φιλος την δινει κόστος!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- AndreasDr
Συμφωνώ με τον Άνθυμο!! Εν πολλά καλά που την διά ο παρέας!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
Πολλή καλά τα λέτε εν κάτω του κόστους ακόμη που την δίνω.
Ξέρω το ότι είναι δύσκολος καιρός και γι αυτό μόνο τόσα ζητώ...!
-
- Full Member
Πολλή καλά τα λέτε εν κάτω του κόστους ακόμη που την δίνω.
Εν επηδεί έκοψα μέσα και πουλώ την. Έχω άλλο 2 αρσενικούς. Αν παλάρει κανένας να έρθει κοντά.
Εν επηδεί έκοψα μέσα και πουλώ την. Έχω άλλο 2 αρσενικούς. Αν παλάρει κανένας να έρθει κοντά.