ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Απάντηση
NIKOLAS
Full Member

Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Δημοσίευση από NIKOLAS »

stelios25 έγραψε:ρε παιδια ξερει κανενας αν το κοντακι του miroku mk70 sporting εν ισιο ι εχει ελαχιστη κλιση προς τα δεξιΑ?επιασατο πριν 2 χρονια

αποτι ξερω τα πιο πολλα εχουν λιγη κλιση προς τα δεξια ,απλα λενε οι μαγαζατορες οτι εν ισια γτ εν φενετε ξεγελα που εν λιγη η κλιση και ετσι πουλουν και στους αριστεροχειρες,φυσικα υπαρχουν και καπια κοντακια τελιως ισια ,πρπει να το δει ενας που σιγκοφκει ,μπορεις και μονος σου να το δεις φτανει να ξερεις τν τροπο η τους τροπους
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Δημοσίευση από stelios25 »

εμενα φενεται να εχει ελαχιστη κλιση στα δεξια και το προβλημα εινα οτι ειμαι αριστεροχειρες...αλα εν ξερω εχο και επιτυχιες ετσι οπως ειναι
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ,ΕΠΕΖΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΔΕΞΙ ΟΠΛΟ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΙΣΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΜΑΤΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΛΑΤΥΣ ΚΑΙ ΕΥΣΩΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΛΙΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΚΚΙ,
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΙΟ ΕΜΠΕΙΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ Η ΚΑΙ ΟΠΛΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΒΑΛΤΟΝ ΝΑ ΕΠΩΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ,ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΗΛ ΣΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ ΡΙΞΕ ΤΝΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΤΗΣ % ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1-2ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΟΠΛΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΜΠΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ 100% ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙΑ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ.ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ,ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑ KAI ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΒΟΛΗ ΦΤΕΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΚΙ
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

NIKOLAS έγραψε: ,ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΔΗΛ ΣΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ ΡΙΞΕ ΤΝΟΥΦΕΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΤΗΣ % ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟΙ
με την προυποθεση οτι δεν θα μουτσοκαμισης , οταν επωμισης πρεπει να κιταξης ΜΟΝΟ τον στοχο που εβαλες στον πινακα και με τα ΔΥΟ ματια ανοιχτα και να πατησης την σκανδαλη. μονο τοτε θα ξερης αν οι σιηπεθια σου παει εκει που κιταζης
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

παιδια ...πηγα σε οπλουργο σημερα ρωτησα και το φριξο ποθ καταλαβη ο ανθροπος....τελικα εταραξα το κοντακι οπος μου ειπε και ο φριξος με τη μηχανι του λαδιου..οντος το οπλο ερκετε που μονο του τωρα....εσυ φιλε νικολα τη οπλο εχεις αριστερο?
Άβαταρ μέλους
XS^PRESTIGE
Full Member

Δημοσίευση από XS^PRESTIGE »

Σε ποιον το διορθωσες;
The best there is
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

σε ενα οπλουργο το ονομα του ειναι δερβης....λακαταμια
Άβαταρ μέλους
stelios25
Full Member

Παιδια κανενας που εχει miroku mk70 sporting 18.5 να μας πει τι χαρτουτσιες παιζει για τσιχλα ?
Charinho
Full Member

Δημοσίευση από Charinho »

stelios25 έγραψε:Παιδια κανενας που εχει miroku mk70 sporting 18.5 να μας πει τι χαρτουτσιες παιζει για τσιχλα ?
ΦΙΛΕ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΣΙΧΛΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ Η VICTORY 32G TORDO ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΣΙΧΛΕΣ..............

EYXAΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

stelios25 έγραψε:Παιδια κανενας που εχει miroku mk70 sporting 18.5 να μας πει τι χαρτουτσιες παιζει για τσιχλα ?

φιλε στελιο εχο ενα φιλο εχει το ιδιο οπλο και πεζι τισ victory 32gr skeet kitrines.
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”