christosth έγραψε:Πσιτ Laurona προσεχε ακομα εν ειδες τιποτε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μ:
Πσιτ...ε κορμοστασια προσεχε και συ....εννε μονον ιη δικη σου ορεξη που ανοιει με το φαι

Αιστες απειλες στην πανταν - εν σου περνα το αγριο

christosth έγραψε:Πσιτ Laurona προσεχε ακομα εν ειδες τιποτε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μ:
ε τον δαμε τζιαι δετε τον και αν εχει αιπιν πε τε...christosth έγραψε:Αδε τε κορμοστασιά αδε τε στιλ. Δεν έχω λάθος .καλά ρε Αριστε μόνο εγώ ήμουν τα γεριμα. Ευτυχώς που μας ετραβισες πριν το φαί αλλιώς ελαλουσου εάν επετασουμουν το ποταμάκι…![]()
![]()
![]()
![]()
Πσιτ Laurona προσεχε ακομα εν ειδες τιποτε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μα οιλοι σας λαλείτε ότι εφα πολλά αλλά τζινος που εφαεν τα παραπάνω εν το λυκόσκυλο του english setter![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πανικο μου αλοπως εθκιαβασε το ποστ πως ειχε κ μπιρες η κουβεντα και ακκασε σε σαν παραπονο..εφερες μου 10 κιλα φαι γιατι εν μ εφερες κ μενα μπυρα guinessenglish setter έγραψε:τα ορτύκια μια χαρά είναι κοπέλια( thank you Aνθιμε ) εφιλεψαν τζάι με τους φασιανούς
![]()
όσο για το παλιολυκοσηιλοείπε μου τζάι το ευχαριστώ , το σάββατο εφαεν 10 κιλά ποφαγια τζάι την κυριακή ακκασεμε , ευτυχώς εφορουν γάντια
christosth έγραψε:Το λοιπόν κοπελιά. Για την νέα μας συνάντηση θα ήθελα να ακούσω απόψεις ως προς το θήραμα μέρα συμμέτοχες και τοποθεσία.
Εγώ πρωτινό να έχουμε ορτύκια εάν βρούμε (Ανθιμεεεεεεεεεεεεε) και για όσους θέλουν να βάλουμε και κανένα κουνελάκι .
Τούτο θα έχει και το κόστος του εκτός εάν θέλει ο καθένας να φέρει τα δικά του.
Και για να οργανωθούμε κάπως καλύτερα πρέπει να ξέρουμε τες συμμέτοχες λιον γρήγορα να μεν βουρουμεν τελευταία στιγμή και να μείνουμε και νηστικοί…….
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()