Κυνηγοσυνάντηση στη Λεμεσό

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Κυνηγοσυνάντηση στη Λεμεσό

Δημοσίευση από Laurona »

christosth έγραψε:
w1.JPG
Πσιτ Laurona προσεχε ακομα εν ειδες τιποτε. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Μ:

Πσιτ...ε κορμοστασια προσεχε και συ....εννε μονον ιη δικη σου ορεξη που ανοιει με το φαι :twisted: :twisted: :twisted:

Αιστες απειλες στην πανταν - εν σου περνα το αγριο :twisted: και δετε τη εν να καμουμεν για την συναντηση φερμας :D
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

christosth έγραψε:
w1.JPG
Αδε τε κορμοστασιά αδε τε στιλ. Δεν έχω λάθος .καλά ρε Αριστε μόνο εγώ ήμουν τα γεριμα. Ευτυχώς που μας ετραβισες πριν το φαί αλλιώς ελαλουσου εάν επετασουμουν το ποταμάκι… :lol: :lol: :lol: :lol:

Πσιτ Laurona προσεχε ακομα εν ειδες τιποτε. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Μα οιλοι σας λαλείτε ότι εφα πολλά αλλά τζινος που εφαεν τα παραπάνω εν το λυκόσκυλο του english setter :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
ε τον δαμε τζιαι δετε τον και αν εχει αιπιν πε τε...
το τοπππ πιο ειναι?ατε ρε τελειωνετε να παμε να φαμε..ρε επιασες τηλεγωνο ναν ετοιμα..?αμαν εξεκινησετε να πεινατε ηταν επικινδυνο..εν καλα που λαλει ο λακκος(παρατσουκλι του χρηστου) τα πιο πολλα εν ο λυκοσχιηλλος που τα εφαε..ρε πανικο τα ορτυκια επιαν σπιτι καλα?τουτο εν το μαθαμε οξα επιαν οφτα? :D για την συναντηση με φερμασ εβαλα συμμετοχη περιμενω ενημερωση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

τΟΥΤΟΝ ΕΛΕΙΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΙΠΙΝ :)

Ο ανθρωπος εν λεβεντια :)

Αιστα αστεια ρε Πανικκο επηαν σπιτι τα πουλια οξα στο καλαθο? :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

english setter έγραψε:τα ορτύκια μια χαρά είναι κοπέλια :lol: ( thank you Aνθιμε ) εφιλεψαν τζάι με τους φασιανούς :D
όσο για το παλιολυκοσηιλο :D είπε μου τζάι το ευχαριστώ , το σάββατο εφαεν 10 κιλά ποφαγια τζάι την κυριακή ακκασεμε , ευτυχώς εφορουν γάντια :D
Πανικο μου αλοπως εθκιαβασε το ποστ πως ειχε κ μπιρες η κουβεντα και ακκασε σε σαν παραπονο..εφερες μου 10 κιλα φαι γιατι εν μ εφερες κ μενα μπυρα guiness
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Πολλά καλά να θωρείς κόσμο να περνά καλά
ειδικά στις μέρες μας
εζήλεψα ειδικά με τα καλλίτζια στους δίσκους :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από christosth »

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 12:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

christosth έγραψε:Το λοιπόν κοπελιά. Για την νέα μας συνάντηση θα ήθελα να ακούσω απόψεις ως προς το θήραμα μέρα συμμέτοχες και τοποθεσία.
Εγώ πρωτινό να έχουμε ορτύκια εάν βρούμε (Ανθιμεεεεεεεεεεεεε) και για όσους θέλουν να βάλουμε και κανένα κουνελάκι .
Τούτο θα έχει και το κόστος του εκτός εάν θέλει ο καθένας να φέρει τα δικά του.
Και για να οργανωθούμε κάπως καλύτερα πρέπει να ξέρουμε τες συμμέτοχες λιον γρήγορα να μεν βουρουμεν τελευταία στιγμή και να μείνουμε και νηστικοί…….
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

φερτε και σαντουιτς μαζι σας ρε να μεν πεινασετε!!!
Εγω εν να φερω παστελακια :D
Να το κανοισουμε συντομα επειδη τα ορτυκια που εμεινα του Πετριδη ηταν πολλα λια!!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

εγω ειμαι μεσα επειδει και τις προηγουμενες φορες δεν καταφερα να ερτω αλλα τωρα ειμαι μεσα
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”