Κυνηγοσυνάντηση στη Λεμεσό

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Re: Κυνηγοσυνάντηση στη Λεμεσό

Δημοσίευση από Anthimos »

christosth έγραψε:
english setter έγραψε:έκατσε κανενού αλλου το φαει στο στομάχι οξά μονο εμενα ? :D έτσι παθαίνεις όταν είσαι νηστικός
και τρωεις όπως τον σχοιρο :D
Είπαμε ότι εμείς ενέχουμε στόμαχοι. Εσύ έχεις. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νομίζω ότι τα αποτελέσματα έδειξαν δίσκους 7 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αν εν για φαι που μιλουμε εν πιατελλες οχι δίσκοι 7....... που τους αλλους τους δισκους σημερα μειναμεν νηστιτζιοι!!!
Εν τζαι συ με την κυβικη που τρωεις όμως ρε Κρις :D
Εγω ψηφιζω φερμες στην αλλη συναντηση!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

επερασαμεν καλα. γνωρισαμε κοσμο που τοσο καιρο ηταν πισω που μια οθονη. καναμε τα καλιτζια μας. εγελασαμε να το ξανακανουμε στο μελλον.
ρε αξερκοτη βαλε το βιτεο που τα πρακτορικα γιαλια σου να δουμε τι λεει
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

Anthimos έγραψε:
christosth έγραψε:
english setter έγραψε:έκατσε κανενού αλλου το φαει στο στομάχι οξά μονο εμενα ? :D έτσι παθαίνεις όταν είσαι νηστικός
και τρωεις όπως τον σχοιρο :D
Είπαμε ότι εμείς ενέχουμε στόμαχοι. Εσύ έχεις. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Νομίζω ότι τα αποτελέσματα έδειξαν δίσκους 7 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αν εν για φαι που μιλουμε εν πιατελλες οχι δίσκοι 7....... που τους αλλους τους δισκους σημερα μειναμεν νηστιτζιοι!!!
Εν τζαι συ με την κυβικη που τρωεις όμως ρε Κρις :D
Εγω ψηφιζω φερμες στην αλλη συναντηση!!!
+1 ψηφος..ηδη εδηλωσα συμμετοχη
axerkwtis

BECCACCIA έγραψε:επερασαμεν καλα. γνωρισαμε κοσμο που τοσο καιρο ηταν πισω που μια οθονη. καναμε τα καλιτζια μας. εγελασαμε να το ξανακανουμε στο μελλον.
ετσι μουσουπεττης που εισαι οσα ενομιζα πως ετραβισα αλοπως εν τα επιασε..περιμενω κεινο το παιδι της σομαλιας που ηταν μαζι μου να βαλει τα βιντεο να δω κ γω..
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από christosth »

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 12:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
axerkwtis

christosth έγραψε:
axerkwtis έγραψε:
BECCACCIA έγραψε:επερασαμεν καλα. γνωρισαμε κοσμο που τοσο καιρο ηταν πισω που μια οθονη. καναμε τα καλιτζια μας. εγελασαμε να το ξανακανουμε στο μελλον.
ετσι μουσουπεττης που εισαι οσα ενομιζα πως ετραβισα αλοπως εν τα επιασε..περιμενω κεινο το παιδι της σομαλιας που ηταν μαζι μου να βαλει τα βιντεο να δω κ γω..
Θέλω να μου τον εβρετε γιατί όσα ετραβαν ο Μιχάλης εννεν φκαλλαν αλλά το δικό μου είναι που σου νεφκο που παις μανά μου. Τουλάχιστο εν καλή η ποιότητα τον γυαλιών

http://www.youtube.com/watch?v=3OWFSDyf ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=Wpi6-8Mu ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=xym4vtkz ... e=youtu.be
η απαντηση εν επειδη εν πολλοι οι μουσουπεττηες τελικα..επιασες τα κ που τοτε εν εφκαλαν σωστο βιντεο..εφκαλες το κανονικο κ δεν εξορτωσες ναν καλο...where you nefkw where you go...οσο για το ποστ π εκαμες περιμενω τον χρυσανθο να προσεξει τι εγραψες και να το σχολιασει..χρυσανθε το χχχ συνεχιζεται φαινεται..θελει να του τον εβρουμε λαλει καπου τον εχασε το παιδι :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

οι φωτογραφίες που σας ΄΄εβγαλα εν καλύτερες αλλά δευτέρα θα ανέβουν
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Ο λαός απαιτεί φωτογραφίες ρε αντμιν...

Η ημερίδα (διότι δεν ήταν μια απλή συνάντηση) ήταν τέλεια από όπου και να την δεις. Το σκοπευτηριο πολύ καλό, είχαμε την ησυχία μας, η παρέα σούπερ, πολλές κουβέντες για σιυλλους άρβυλα μερικούς λαούς χαρτουτσιες. Πολλούς σιηπεττους να σιουμαλισεις. Η περιοχή που πήγαμε για φαγητό ήταν σαν να και είμασταν στο εξωτερικό και το φαΐ πομπα. Ναι, έκατσε και εμένα πας το στομάχι μου αλλά σάν μεν έτρωα τρία πιάτα (τζαι θκυο Guinness)

Send via Tapatalk
Si vis pacem, para bellum
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

Πρέπει να δούμε σκεμπέδες πριν και μετά το φαί, καλλίτζια κτλ 8-)
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από christosth »

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”