ΚΛΟΠΗ ΣΚΥΛΛΑΣ
-
- Full Member
ΚΛΟΠΗ ΣΚΥΛΛΑΣ
ΕΚΛΑΠΕΙ ΣΚΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΥΡΓΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ 5 ΕΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΛΕΣ.ΗΝΕ ΜΠΡΑΚ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΗΣ ΓΑΣΚΩΝΗΣ.ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΙΡΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ.ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΙΝΟΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛ 99654654 ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΜΑΥΡΟΥ.
- AndreasDr
Re: ΚΛΟΠΗ ΣΚΥΛΛΑΣ
Φίλε βάλε και καμιά φωτογραφία αν είναι εύκολο
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
Ελπίζω να βοηθήσει.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
- Full Member
H Σκύλλα βρέθηκε μετα απο 8 μήνες και απο πληροφορίες που εχω σπο το ατομο που μου την βρήκε ηταν στα κατεχόμενα (περιοχή Τρικώμου) Εχω και το ονομα που την πήρε στα καταχόμενα αλλα δεν μπορώ να κινηθώ εναντίον του,αν δεν έρθει ο τουρκοκύπριος να καταθέσει.
Το ευχάριστο είναι οτι βρήμα το σκύλλο μου και προσπαθώ τώρα να την επαναφέρω στην κατάσταση που ηταν πριν την κλοπή.
Το ευχάριστο είναι οτι βρήμα το σκύλλο μου και προσπαθώ τώρα να την επαναφέρω στην κατάσταση που ηταν πριν την κλοπή.
- πανικος
αυτο ειναι ευχαριστο φιλε αλλα πρεπει να μαθευτει ο κλεφτης να ξερει ο κοσμος να μην την παθει και αλλος.
αμαν θελεις να κινηθεις εναντιον του υπαρχει και αλλο μονοπατι εκτος της αστυνομιας
αμαν θελεις να κινηθεις εναντιον του υπαρχει και αλλο μονοπατι εκτος της αστυνομιας

μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....