εμμμ φίλε.. εγώ εν λευκωσία που είμαι ρέ φίλε.. εν ξέρω για λεμεσσό, δαμέ εν να μιλήσουν τα κοπέλια της λεμεσού για να σε βοηθήσουνandreas b525 έγραψε:beretta682 έγραψε:andreas b525 έγραψε:
μπορείς φιλε να μου πεις που μπορώ να βρω Legia? ποιος τις κάνει εισαγωγή και από που μπορώ να πάρω στην λεμεσό?
RC CARTRIDGES
- beretta682
- Full Member
Re: RC CARTRIDGES
Φιλικά,
Χρήστος
Χρήστος
-
- Full Member
andreas b525 έγραψε:να κάνω μια απορία αν μπορείτε να μου την λύσετε?
ποια είναι η διαφορα μεταξύ τις RC 4 CACCIA ΟRΟ “FIBRE” , RC 4 CACCIA SERIE ΟRΟ που έχουν Head: 20mm με την RC 32 CACCIA που έχει Head: 12mm και με αλλα φυσίγγια που έχουν Head: 16mm?
-
- Full Member
Ναι φιλε μου με κλειστα ματια!!!!!!!!KINIGOSS έγραψε:Φιλε ειναι αυτες?Bracco Italiano έγραψε:Αγαπητοι φιλοι σχετικα με τα φυσιγγια RC εγω χρησιμοποιω την RC 32 πρασινη σε ολα τα κυνηγια με αρκετα οπλα, παλια side by side και νεα over and under, τις εχω δοκιμασςε σε ολεσ τις καιρικες συνθηκεσ Κυπρου και εξωτερικου και εχω τα καλυτερα αποτελεσματα απο ποτε. Ειναι ενα απο τα πιο παλανσαρισμενα φυσιγγια που εχω δοκιμασει.
http://www.google.com.cy/imgres?q=rc+32 ... 29,r:0,s:0
-
- Full Member
Αντρέα πάνω στο θέμα του κάλυκα έγινε μια συζήτηση πριν μερικές εβδομάδες με τον Σάββα.
Βασικά ο πιο ψηλός μεταλλικός κάλυκας χρησιμοποιείται όταν τα γραμμάρια είναι περισσότερα και εξού και οι πιέσεις(συνήθως).
Προστατεύει το πλαστικό κυάθιο και αποτρέπει την σφήνωση του κάλυκα στην θαλάμη του όπλου.
Σίγουρα κάποιος θα γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες.
Βασικά ο πιο ψηλός μεταλλικός κάλυκας χρησιμοποιείται όταν τα γραμμάρια είναι περισσότερα και εξού και οι πιέσεις(συνήθως).
Προστατεύει το πλαστικό κυάθιο και αποτρέπει την σφήνωση του κάλυκα στην θαλάμη του όπλου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vti-chris την 05 Μαρ 2012, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
-
- Full Member
αν γνωρίζει κάποιος ας μας βοηθήσει!vti-chris έγραψε:Αντρέα πάνω στο θέμα του κάλυκα έγινε μια συζήτηση πριν μερικές εβδομάδες με τον Σάββα.
Βασικά ο ποιο ψηλός μεταλλικός κάλυκας χρησιμοποιείται όταν τα γραμμάρια είναι περισσότερα και εξού και οι πιέσεις(συνήθως).
- kanaris
- Full Member
εννοεις φιλε οτι απλα αλλαζεις νουμερο σκαγιου αναλογα με το θηραμα που θα κυνηγησεις και εισαι οκ;Bracco Italiano έγραψε:Αγαπητοι φιλοι σχετικα με τα φυσιγγια RC εγω χρησιμοποιω την RC 32 πρασινη σε ολα τα κυνηγια με αρκετα οπλα, παλια side by side και νεα over and under, τις εχω δοκιμασςε σε ολεσ τις καιρικες συνθηκεσ Κυπρου και εξωτερικου και εχω τα καλυτερα αποτελεσματα απο ποτε. Ειναι ενα απο τα πιο παλανσαρισμενα φυσιγγια που εχω δοκιμασει.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
Αριβως!!!!!!!! Ειναι πολυ σημαντικο καποιος να ανακαληψει ενα φυσιγγιο και να το χρησιμοποια σα ολα τα θηραματα χωρισ προβληματα. Απλα δοκιμαζεις, και εμενα καποιος αλλος μου τις συστησε και τις δοκιμασα με επιφυλαξη αλλαkanaris έγραψε:εννοεις φιλε οτι απλα αλλαζεις νουμερο σκαγιου αναλογα με το θηραμα που θα κυνηγησεις και εισαι οκ;Bracco Italiano έγραψε:Αγαπητοι φιλοι σχετικα με τα φυσιγγια RC εγω χρησιμοποιω την RC 32 πρασινη σε ολα τα κυνηγια με αρκετα οπλα, παλια side by side και νεα over and under, τις εχω δοκιμασςε σε ολεσ τις καιρικες συνθηκεσ Κυπρου και εξωτερικου και εχω τα καλυτερα αποτελεσματα απο ποτε. Ειναι ενα απο τα πιο παλανσαρισμενα φυσιγγια που εχω δοκιμασει.

-
ΤΟ RC32 ΤΟ ΚΥΝΗΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ.ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΞΗΡΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΣΕ ΥΓΡΑΣΙΕΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ,ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΜΕ.
- kanaris
- Full Member
την δοκιμασα στην τζικλα (την μπλε δηλαδη rc32 open) no12 πρωι στο ποφυσημα και σε ορισμενες βολες δεν πιστευα αυτα που εβλεπα: πουλια γρηγορα σε μεσαιες προς μακρινες αποστασεις να πεφτουν σεκκα χωρις αιμα. θα την δοκιμασω και στον περτικο την πρασινη οταν ερθει η ωραBracco Italiano έγραψε:Αριβως!!!!!!!! Ειναι πολυ σημαντικο καποιος να ανακαληψει ενα φυσιγγιο και να το χρησιμοποια σα ολα τα θηραματα χωρισ προβληματα. Απλα δοκιμαζεις, και εμενα καποιος αλλος μου τις συστησε και τις δοκιμασα με επιφυλαξη αλλαkanaris έγραψε:εννοεις φιλε οτι απλα αλλαζεις νουμερο σκαγιου αναλογα με το θηραμα που θα κυνηγησεις και εισαι οκ;Bracco Italiano έγραψε:Αγαπητοι φιλοι σχετικα με τα φυσιγγια RC εγω χρησιμοποιω την RC 32 πρασινη σε ολα τα κυνηγια με αρκετα οπλα, παλια side by side και νεα over and under, τις εχω δοκιμασςε σε ολεσ τις καιρικες συνθηκεσ Κυπρου και εξωτερικου και εχω τα καλυτερα αποτελεσματα απο ποτε. Ειναι ενα απο τα πιο παλανσαρισμενα φυσιγγια που εχω δοκιμασει.
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
-
- Full Member
Γνωρίζει κανείς τι πυρίτιδες υπάρχουν στα φυσίγγια της RC.
Υπάρχει κάποιο που να χρησιμοποιεί Tecna ή A0?
Υπάρχει κάποιο που να χρησιμοποιεί Tecna ή A0?
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"