Jeep Cherokee

Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: Jeep Cherokee

Δημοσίευση από πανικος »

φιλε μου ασχολουμαι με αγοραπωλησιες αυτοκινητων για 12 χρονια και εχω και προσωπικα αγορασει το συγκεκριμενο μοντελλο,ειναι πολυ προβληματικο αυτοκινητο με προβλημα στο καππακι της μηχανης σπαζει κρουζει τον τζουβα κτλ.πολλα ηλεκτρικα προβληματα και γενικα ειναι μια κακη επιλογη.προτιμα ιαπωνεζικο η διπλοκαμπινο τουοτα ισουζου σιεβρολετ ειναι αθανατα και πιο ευκολοπουλητα.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

καλήμερα κοπέλια

οι επιλογές είναι πολλές αλλά τα καλά μεταχειρισμένα πολλά λίγα

Vitara
Rav 4
Pajero 2 door
Prado 2 door
Jimmy
Terios
Terrano
Freelander

Έκαμα πάρα πολλή καιρό έρευνα για τα πιθανά μοντέλα που θα μπορούσα να αγοράσω

Υπάρχουν αρκετά στην αγορά, αλλά ΠΟΛΥ λίγα είναι περιποιημένα

Εγώ έχω προσωπικές και αρκετές εμπειρίες με τα Vitara, ο σύντροφος έκαψε 3 έως τώρα, έτσι και δεν κοντεύκω

το αυτοκίνητο το θέλω βασικά για τες εξορμήσεις μου για κυνήγι και ψάρεμα.

Να είναι αξιόπιστο, περιποιημένο, μηχανικά καλά

τα εξαρτήματα και γενικά τα μηχανικά με όλα τα αυτοκίνητα θα τα έχω, το μόνο που με ανησυχώ λίγο είναι η κατανάλωση, που δεν είναι και πολύ πολύ πολύ απαγορευτική
Fuel consumption (urban) 18.6 mpg
Fuel consumption (extra urban) 32.5 mpg
Fuel consumption (combined) 25.4 mpg
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
BECCACCIA
Full Member

Δημοσίευση από BECCACCIA »

πιασε ενα Prado να ησηχασης
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

εννεν πολλη η κυκλοφορια του?
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Εγώ είχα το Vitara το παλιό μοντέλλο για αρκετά χρόνια,16άρη injection μονού ψεκασμού, ειλικρινά ποτέ δέν μου έτυχε σοβαρό πρόβλημα και του έκοψα 200,000 χλμ. Η συντηρησή του και τα εξαρτηματά του ήταν χαμηλού κόστους και ήταν η πιό οικονομική μηχανή απο την σειρά του παλιού μοντέλλου. (16ρη καλπουλατέρ, 16ρη injection και 16ρη injection, μονού ψεκασμού). Δυστηχώς έπρεπε να το πουλήσω για να πιάσω διπλοκάμπινο :(
το καλό είχα το γυαλλί και επουλήθηκε σε αρκετά καλή τιμή.

Τωρά για το Troopper, έπιασε το ο ξάδερφος μου πριν 2 μήνες, 31 άλογα 2πορτο. Το μόνο αρνητικό που βρήκε ως τωρά είναι η ψηλή κατανάλωση, ειδικά όταν τραβά και την βάρκα....τραβά και λλίο τα μαλιά του :lol:
Αλλά είναι αυτόματο, ίσως το manual να είναι πιό οικονομικό....
Παντώς έτσι εποχές σηκώνει πολλή σκέψη η επιλογή αυτοκινήτου....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AndreasDr την 06 Μαρ 2012, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Μια καλη επιλογη ειναι το Suzuki Grand Vitara το παλιο μοντελο που δεν ειναι μονιμη τετρακινηση. Αξιοπιστο και δοκιμασμενο και πιο μεγαλο απο το jimny.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
n3ktar
Full Member

Δημοσίευση από n3ktar »

Phinix έγραψε:καλήμερα κοπέλια

οι επιλογές είναι πολλές αλλά τα καλά μεταχειρισμένα πολλά λίγα

Vitara
Rav 4
Pajero 2 door
Prado 2 door
Jimmy
Terios
Terrano
Freelander

Έκαμα πάρα πολλή καιρό έρευνα για τα πιθανά μοντέλα που θα μπορούσα να αγοράσω

Υπάρχουν αρκετά στην αγορά, αλλά ΠΟΛΥ λίγα είναι περιποιημένα

Εγώ έχω προσωπικές και αρκετές εμπειρίες με τα Vitara, ο σύντροφος έκαψε 3 έως τώρα, έτσι και δεν κοντεύκω

το αυτοκίνητο το θέλω βασικά για τες εξορμήσεις μου για κυνήγι και ψάρεμα.

Να είναι αξιόπιστο, περιποιημένο, μηχανικά καλά

τα εξαρτήματα και γενικά τα μηχανικά με όλα τα αυτοκίνητα θα τα έχω, το μόνο που με ανησυχώ λίγο είναι η κατανάλωση, που δεν είναι και πολύ πολύ πολύ απαγορευτική
Fuel consumption (urban) 18.6 mpg
Fuel consumption (extra urban) 32.5 mpg
Fuel consumption (combined) 25.4 mpg
Φιλε εκαμα κ εγω την ερευνα τουτη πριν το κυνηγι κ τελικα κατεληξα στο CR-V επειδη πετυχα μια πολλα καλη περιπτωση. Δεν γνωριζω ακριβως τισ αναγκες σου αλλα δεν χανεις τιποτε να το ψαξεις. Αν παεις ακομα σε μοντελλο
μετα του 2002 που ειναι και v-tech η μηχανη του εν ακομα καλυτερο γιατι εν πιο οικονομικο που το παλιο
που επιασα εγω. Θεωρω οτι πανω που 20 αλογα δεν αξιζει ετσι εποχη να πιασεις αυτοκινητο. η κυκλοφοριες
τους και η πεζινα τους εν θανατος!!
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

Δυστιχως ολα τα jeepakia τρονε πολλη πεζινα νμζ το πιο οικονομικο ειναι το jimny αλλα δεν μπορεις να του πατας μεσα στο higway ειναι βασανο αλλα στο χωματοδρομο απολαυση 35e κικλοφορια,μπορεις να το εχεις και ος δευτερο αυτοκηνιτο (φυσικα ετσι μερες παλε εν δυσκολο) μετα νμζ εν το grand vitara το παλιο που εν χειροκινητες οι βοηθιτηκες και βγεννουν.επισεις αν πετιχεις vitara 16ari injection αλλα εν παλια συνηθος ...
απο pajero το 25αρι σκεττο ειναι γαηδουρι και καπος οικονομικο αλλα πολλη κυκλοφορια ,το ιδιο και τα αλλα πετρελεοκηνιτα .jeep
για μενα ο μαστρος εν το διπλοκαμπινο ειται παλιο πριν να φκουν τα intercooler ειτε νεο hilux,mitsu,d max,navara
αλλα πουντα χρηματα? οτι επιααμεν επιααμεν πιον.
Άβαταρ μέλους
Giorgoscy
Full Member

Δημοσίευση από Giorgoscy »

κοπελια χαιρετω σας

Ορεα τα Jeep στυλατα καλες βοηθητικες ΑΛΛΑ ειναι καρκινοι,ειδικα τα DIESEL.Για πεζιναν εν το συζητω γιατι 40 αλογα εννεν δουλεια την σημερον ημερα.Τα εξαρτηματα τους ειναι δυσευρετα και αν χρειαστεις κατι που μπορεις να περιμενεις εχει καλος αλλα αν ειναι κατι επειγον ηντα χαπαρκα ???
Και το πιο ατραντακτο επιχειρημα σχετικα με το αν ειναι ευχαριστημενοι οι πρωην ιδιοκτητες τους ειναι οι τιμες μεταπωλησης.ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΜΑ σε αντιθεση με τα γιαπωνεζικα

Καλα αυτοκινητουθκια αν θελεις μεγαλον SUV ειναι τα prado (λιον ακριβα και δεν τα πουλουν τζινοι που τα εχουν) και τα pajero (υπαρχουν καλα περιποιημενα αλλα και γεριμα,καλον ελεγχον πριν το πιασεις), αν θελεις διπλοκαμπινια ισχυει το οτι "πληρωνεις παιρνεις".TOYOTA,MITSUBISHI,ISUZU,NISSAN.Το καθενα εχει τα συν του και τα πλην του.Προτιμα να ΜΗΝ πιασεις της Αγγλιας γιατι εκτος που αγιομενα ειναι και βαρυδουλεμενα.

Τωρα τουντα rav4 crv vitara εν καλουθκια αλλα εν μπορεις να παεις σε πολλα δυσκολους δρομους.Τα Jimny εν κλειστοφοβικα και εν θα τα σχολιασω !!!

Φιλικα σαν μηχανικος κοπελια.
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
Άβαταρ μέλους
Giorgoscy
Full Member

Δημοσίευση από Giorgoscy »

Phinix έγραψε:
Vitara
Rav 4
Pajero 2 door
Prado 2 door
Jimmy
Terios
Terrano
Freelander
φιλε πουτουτα τα αυτοκινητα που αναφερεις 2 γερατιζουν.Το Prado και το Pajero.Prado manual εγυρευκα πολλιν τζιαιρο και δεν υβρα.Τελικα επιασα εναν Pajeroυδιν 2.5 turbo !!! εφοητσιαζαν με ουλλοι για την καταναλωσην του αλλα ειμαι πολλα ευχαριστημενος.με νουσιμον οδηγημαν καμνει μου σταθερα 10L/100km.
Prado εχουν 3 φιλοι μου,πολλα ευχαριστημενοι με λλιν παραπανω καταναλωση.(περιπου 12-13L/100km)
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”