ΚΥΝΗΓΟΙ - ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Hunter25
Full Member

Re: ΚΥΝΗΓΟΙ - ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Δημοσίευση από Hunter25 »

φιλoι μου σας χαιρετώ και καλός σας βρήκα
φιλε Canis μου έτυχε και εμενα μια περίπτωση με λαγό την πρώτη κυριακή τις φάσσας το απόγευμα , ενώ έψαχνα μια φάσσα που κτύπησα αρκετά μακριά από το πόστο μου ξαφνικά βλέπω τον κουμπάρο 15 μετρα μακριά μου να πηγαίνει σιγά σιγά για να μην τον δω , τον χάζευα για 1 λεπτό μέχρι που χάθηκε στο δασος , έτσι μεγάλο λαγό πρώτη φορα είδα
δυστυχώς όμως σε όσους είπα τι μου έτυχε ( 15 άτομα περίπου ) η απάντηση όλον ήταν .
μα εν τον έπαιξες ? είσαι πολλά παλαβός , έπρεπε να ήμουν εγώ τζιαμε και αλλα τέτοια
δεν μου είπεν ένας καλά έκαμες που δεν τον έπαιξες

αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα τις κυνηγετικής συνειδήσεις που έχουμε στο τόπο μας
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε μου στα 15-16 εδιαν μου ο ζιρις μου το οπλο να παιξω καμια ζικλα ζε επαιζαμε εναλαξ μεχρι να καλικοσι ενας μια ζικλα εκραταν το οπλο, 3-4 κυριακαες πριν τελιοση ο περτικος παντα ο πατερας μου παει μονο στες ζικλες ετσι ζε ζινι την χρονια επιεναμε που 3-4 εφτομαες πιο πρην σε συνκεκριμενο τοπο/ποστο και επαιζαμε ζικλες ως τον καιρο τους την 1η κυριακη που αρκεπσε η ζικλα παλε ημαστουν στο ιδιο ποστο μανω σε ενα λοφουι και απενατι στα 6-7 μετρα εξεκιναν ενα ξεροβουνι λαξια μεσα στη μεση, μια φασι παιζω μια ζικλα και πεφτι πανο στην μοναδικη παλουρα του απενατι βουνου αλασο χαρτουτσια και οπως γιριζω να δω την ζικλα που επεσε βλεπω τον παρεα να φκενει που την παλουρα χαλουπα χαλουπα σαν το αρνι τικι τοκο με το πασο του να φκει το βουνο, γιριζω και γω το οπλο μου αξιπα να τον παιξω ζε ετσι αξιπα πιανι τες κανες ο ζιρις μου ζε κουντα τες πανω στον ουρανο... ζε λαλι μου"αιστον γιε μου αμαν εγλιτοσε ως τωρα εν κριμα να τον παιξεις!!" εγω ημουν μωρο εν το εφορεν ο νους μου να τον αφικο, εγεμοσαν τα μαθκια μου οσπου τον εθορουν ζε επαενε παρπατιτος....
ο ζιρις μου παιζει 1 λαο καθε 3-4 χρονια και εχει αλους που μπορει να παιζουν 1 καθε εξορμιση και τουτο το πραμα εν θα το εκαμαν!
pampos
Full Member

Δημοσίευση από pampos »

Breda Pegaso έγραψε:τουτον ειναι κλασσικό και όχι μονο απο κρεατοσυλλέκτες.
Δηλαδή ερώτηση από γνωστούς ή συγγενείς που δεν έχουν σχέση με κυνήγι:

Ερ- Τι έπαιξες την κυριακή;;;;

Απ- 1 λαό!

Ερ- Μα μόνον;;;;
pampos
Full Member

Δημοσίευση από pampos »

pampos έγραψε:
Breda Pegaso έγραψε:τουτον ειναι κλασσικό και όχι μονο απο κρεατοσυλλέκτες.
Δηλαδή ερώτηση από γνωστούς ή συγγενείς που δεν έχουν σχέση με κυνήγι:

Ερ- Τι έπαιξες την κυριακή;;;;

Απ- 1 λαό!

Ερ- Μα μόνον;;;;
[/quote

φιλε μ ολοι αυτοι ειναι οι λεγομενοι κυνηγοι πρωτης κυριακης.....μετα εξαφανιζονται και κατσε εσι να κυνηγισις οτι σου αφησουν...
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

sotiris!129 έγραψε:φιλε μου στα 15-16 εδιαν μου ο ζιρις μου το οπλο να παιξω καμια ζικλα ζε επαιζαμε εναλαξ μεχρι να καλικοσι ενας μια ζικλα εκραταν το οπλο, 3-4 κυριακαες πριν τελιοση ο περτικος παντα ο πατερας μου παει μονο στες ζικλες ετσι ζε ζινι την χρονια επιεναμε που 3-4 εφτομαες πιο πρην σε συνκεκριμενο τοπο/ποστο και επαιζαμε ζικλες ως τον καιρο τους την 1η κυριακη που αρκεπσε η ζικλα παλε ημαστουν στο ιδιο ποστο μανω σε ενα λοφουι και απενατι στα 6-7 μετρα εξεκιναν ενα ξεροβουνι λαξια μεσα στη μεση, μια φασι παιζω μια ζικλα και πεφτι πανο στην μοναδικη παλουρα του απενατι βουνου αλασο χαρτουτσια και οπως γιριζω να δω την ζικλα που επεσε βλεπω τον παρεα να φκενει που την παλουρα χαλουπα χαλουπα σαν το αρνι τικι τοκο με το πασο του να φκει το βουνο, γιριζω και γω το οπλο μου αξιπα να τον παιξω ζε ετσι αξιπα πιανι τες κανες ο ζιρις μου ζε κουντα τες πανω στον ουρανο... ζε λαλι μου"αιστον γιε μου αμαν εγλιτοσε ως τωρα εν κριμα να τον παιξεις!!" εγω ημουν μωρο εν το εφορεν ο νους μου να τον αφικο, εγεμοσαν τα μαθκια μου οσπου τον εθορουν ζε επαενε παρπατιτος....
ο ζιρις μου παιζει 1 λαο καθε 3-4 χρονια και εχει αλους που μπορει να παιζουν 1 καθε εξορμιση και τουτο το πραμα εν θα το εκαμαν!
φιλε και εγω επαρανομεισα,αλλα ενειχα κανενα να μου "παρατζηλει" επειδη απο μονος μου εγινα κυνηγος,και ολα αυτα που ειδαν τα ματια μου εκαμαν με να συχχαθω το κυνηγη με τες παρανομιες που ειδα,εγω τι παρανομιαν εκαμα λεωστον εαυτο μου,που επειενα λιο μεσ την απαγορευμενη να πεξω καμια τζικλουα? η που εβαλαμεν κανενα μιτσι να καμει κανενα παντιμα το περβολι,σιγα το πραγμα....και οταν εφτασα σε μια ηλικια και ειπα απο μεσα μου ρε μα για ποιο λογο πρωτον να το ριψοκυνδεινευεις για 2,3 σκατοπουλια παραπανω τοτε εγινα ποιο νομοταγεις και απο αλλους που ταχα ηταν νομοταγης....καλυτερα να πιασω το 1/3 που πιανει καποιος και να το ευχαριστιθω παρα να παρανομω και να καμμω το μαγκα στον υπολοιπο κοσμο....και πιστεψε τε με ρε παιδεια ΝΑ ΠΕΞΕΙς ΕΝΑ ΠΕΡΔΙΚΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕς ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ 5 ΠΕΡΔΙΚΙΑ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΙ Η ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ...εγω ετσι το βλεπω,και ενα λαγο μετα που να βγαλουν τα ποδια σου λαδι απολαμβανεις το και εισα περηφανος για τον εαυτο σου οτν τον πιασεις,παρα να τον πιασεις ουλλη νυχτα και να τον κρεμμασεις την επομενη του κυνηγου και να καμαρωνεις.... που ειδα αρκετους να το καμουν τουτο( αχρηστη στην ζωη γενικως,σε ολους τους τομης)
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΛΑΘΡΟΘΗΡΙΑ / ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ / ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗ”