Jeep Cherokee
- Phinix
Jeep Cherokee
Χαιρετίζω τη παρέα,
κοπέλια έχει κανένας εμπειρία από τα Jeep, ειδικότερα τα Jeep Cherokee του 1999, το μοντέλο το 2.5 πετρέλαιο
Αν το έχει / είχε κάποιος από εσάς παρακαλώ αν είναι πείτε μου λλία υπέρ και λλία κατά
κοπέλια έχει κανένας εμπειρία από τα Jeep, ειδικότερα τα Jeep Cherokee του 1999, το μοντέλο το 2.5 πετρέλαιο
Αν το έχει / είχε κάποιος από εσάς παρακαλώ αν είναι πείτε μου λλία υπέρ και λλία κατά
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
-
- Full Member
Re: Jeep Cherokee
Φίλε καλησπέρα για ποιο σκοπό το αγόρασες ή σκέφτεσαι να το αγοράσεις? για εντός δρόμου ? για εκτός? τι σε ενδιαφέρει περισσότερο? 

-
- Full Member
ΦΙΛΕ ΠΑΡΕΤΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΟΥ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣPhinix έγραψε:Χαιρετίζω τη παρέα,

- AndreasDr
Φίλε συμφωνώ ΠΑΡΕΤΑ!!!! Έχει το ο παρέας και σύντροφος στο κυνήγι, εν του εμέιναν μαλιά...ούτε ριάλια
Δυσεύρετα και ακριβά εξαρτήματα! Επίεν 3-4 μηχανικούς και δέν αναλαμβάναν να το σάσουν!

Δυσεύρετα και ακριβά εξαρτήματα! Επίεν 3-4 μηχανικούς και δέν αναλαμβάναν να το σάσουν!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
- APOLLON_1
ΜΑΚΡΙΑ ΦΙΛΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΕΞΑΡΤΙΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΡΟΠΑ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΜΟΝΟ

EPANIEL POWER
Pajero turbo intercooler τα παλιά μοντέλα βρες φίλε αν το θες για κυνήγι
- APOLLON_1
ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΥΝΙΓΗ ΜΟΝΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΙΑΠΟΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΙΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΩΣ SUZUKI SAMURAI VITARA PANJERO DIPLOKAMPINA ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΠΕΣΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΙΘΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΣ
EPANIEL POWER
- demetris-demetriou
- Full Member
Είμαι κάτοχος Jeep Grand Cherokee 2005 εδω και 2 χρόνια και δεν αντιμετώπισα οποιονδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Όταν η αντιπροσωπεία ήταν στην Fairways ήθελα κάποιο εξάρτημα για τον air condition.
Λογικά έψαξα πρώτα σε έξω μηχανικούς για να κάμω την δουλλεία μου με πιο χαμηλό κόστος, πήγα σε ενα κατάστημα εξειδικευμένο στην Λευκωσία και μου είπε για να μου το φέρει χωρίς εφαρμογή θα στοίχιζε γύρω στα 250 ευρω. Τον ρώτησα καλά στην αντιπροσωπεία πόσο θα στοιχίσει και μου απάντησε περίπου τα διπλάσια !!!!!!!!!!!
Υπολόγιζα το συγκεκριμένο εξάρτημα να ΜΗΝ είναι τόσο ακριβό και είπα να ρωτήσω στην αντιπροσωπεία.
Πήγα και μου είπαν θα χρειάζονταν γύρω στις 4-5 εργάσιμες μέρες για να μου το φέρουν όσο και ο ιδιώτης. Όταν ρώτησα την τιμή μου είπαν 65 ευρώ συν Φ.Π.Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν γνωρίζω τώρα που άλλαξε η αντιπροσωπεία αλλά σίγουρα και οι ιδιώτες κόβουν ράβουν γιαυτό είναι καλύτερα να ψάχνουμε για οποιονδήποτε μάρκα αυτοκίνητου μιλούμε και μετά να βγάζουμε συμπεράσματα.
Πρόσφατα γνώρισα ενα εξειδικευμένο μηχανικό για αμερικάνικα αυτοκίνητα (jeep - hummer ) στα Ανάγια (ο οποιός φέρνει ο ίδιος οποιονδήποτε εξάρτημα χρειαστέις για αμερικάνικα αυτοκίνητα) το πήρα εκεί για ενα απλό service και έλεγχο και με χρέωσε 160 ευρώ.
Δεν νομίζω να είναι ακριβά τα εξαρτήματα και ότι δεν βρίσκεις απλά πρέπει να βρείς επιλογές όπως θα έκανα για οποιανδήποτε μάρκα αυτοκινήτου.
Λογικά έψαξα πρώτα σε έξω μηχανικούς για να κάμω την δουλλεία μου με πιο χαμηλό κόστος, πήγα σε ενα κατάστημα εξειδικευμένο στην Λευκωσία και μου είπε για να μου το φέρει χωρίς εφαρμογή θα στοίχιζε γύρω στα 250 ευρω. Τον ρώτησα καλά στην αντιπροσωπεία πόσο θα στοιχίσει και μου απάντησε περίπου τα διπλάσια !!!!!!!!!!!

Υπολόγιζα το συγκεκριμένο εξάρτημα να ΜΗΝ είναι τόσο ακριβό και είπα να ρωτήσω στην αντιπροσωπεία.
Πήγα και μου είπαν θα χρειάζονταν γύρω στις 4-5 εργάσιμες μέρες για να μου το φέρουν όσο και ο ιδιώτης. Όταν ρώτησα την τιμή μου είπαν 65 ευρώ συν Φ.Π.Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν γνωρίζω τώρα που άλλαξε η αντιπροσωπεία αλλά σίγουρα και οι ιδιώτες κόβουν ράβουν γιαυτό είναι καλύτερα να ψάχνουμε για οποιονδήποτε μάρκα αυτοκίνητου μιλούμε και μετά να βγάζουμε συμπεράσματα.
Πρόσφατα γνώρισα ενα εξειδικευμένο μηχανικό για αμερικάνικα αυτοκίνητα (jeep - hummer ) στα Ανάγια (ο οποιός φέρνει ο ίδιος οποιονδήποτε εξάρτημα χρειαστέις για αμερικάνικα αυτοκίνητα) το πήρα εκεί για ενα απλό service και έλεγχο και με χρέωσε 160 ευρώ.
Δεν νομίζω να είναι ακριβά τα εξαρτήματα και ότι δεν βρίσκεις απλά πρέπει να βρείς επιλογές όπως θα έκανα για οποιανδήποτε μάρκα αυτοκινήτου.
- AndreasDr
Φίλε εγώ είπα αυτά που ξέρω και που τραβά ο παρέας μου με το 25αρη προηγούμενο μοντέλλο.... και επίεν και στον μηχάνικο στα Ανάγυα (τον έστειλα εγώ).... και είπε του θέλει μέρες να έβρει εξαρτήματα, η τιμή του ήταν πάνω κάτω όπως του είπαν ακόμα 1-2 μηχανικοί. Απλά πιστεύκω εν ρίσκο να πιάσεις αυτοκίνητο ακριβής μάρκας και να είναι ήδη 10-12 χρονών....βασικά πιάνεις το στην ηλικία που ξεκινούν τα προβλήματα του...άρα και τα έξοδα...
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
-
- Full Member
Το θέμα είναι πολύ σφαιρικό και παράλληλα πολύ απλό
.... Tο συγκεκριμένο μοντέλο το το έχει ο θείος μου σύντροφος στο κυνήγι και συνοδοιπόρος σε κάθε εκτός δρόμου περιπέτεια... Με ένα ζευγάρι ελαστικά μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι οι ικανότητες τού στην εκτός δρόμου οδήγηση είναι τεράστιες .. Τώρα με το θέμα ανταλλακτικών και σέρβις υπάρχει μια πληθώρα επιλογών δόξα το Θεό. Πολύ καλοί μηχανικοί εξειδικευμένοι για Jeep είναι ένας στην βιομηχανική περιοχή Στροβόλου και ένας κάτω Παλλουριότισσα. Θέμα οικονομίας δεν τίθεται όσο βαρετό είναι το πόδι σου στο πεταλ ανάλογα βαρετό πρέπει να είναι και το πορτοφόλι σου.
Πλεονέκτημα ο μεγάλως αποθηκευτικός χώρος.. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες εξίσου καλές επιλογές για τον φίλο που ενδιαφέρετε αρκεί να μας ξεκαθαρίσει τι ακριβώς ζητά .