RC CARTRIDGES

vti-chris
Full Member

Re: RC CARTRIDGES

Δημοσίευση από vti-chris »

RC32 caccia τζίκλες
RC serie oro 35gr
RC serie oro fibre 35gr
Γενικά τα RC φαίνονται πολύ προσεγμένα φυσίγγια με σταθερή απόδοση.

Σε Browning όπλο.
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
beretta682
Full Member

Δημοσίευση από beretta682 »

vti-chris έγραψε:RC32 caccia τζίκλες
RC serie oro 35gr
RC serie oro fibre 35gr

Σε Browning όπλο.
τζαι νομίζω εν τζαι πιο γρήγορο φυσίγγιο... όπως επίσης και το RIO
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Φιλικά,
Χρήστος
andreas b525
Full Member

Δημοσίευση από andreas b525 »

beretta682 έγραψε:
andreas b525 έγραψε:εγώ δοκίμασα RC1 κάτι μπλε 33g και RC32 πράσινες 33gr δεν μου άρεσαν καθόλου!
αυτές που με ενθουσίασαν είναι η S4 33g 10 νούμερο πράσινες αλλα και η RC2 28g μπλε 8 νούμερο για τσίκλα αυτές!

και ψάχνω τώρα για λαγό και περδίκι αν έχετε κάτι καλώ να μου συστήσετε?
brownign B525 SPORTER PREMIUM GOLD
Έ φίλε ξέρω οτι εν πολλά καλές χαρτούτσιες οι Legia τις οποίες φτιάχνει η Browning... μάλλον εν να κάτσουν πας το όπλο σου... Έχω τες δοκιμασμένες εγώ τζαι εν καλές. Όσο για τες Rc αν επρόσεξες είμαστεν 3-4 που είπαμεν οτι μας αρέσαν τζε ούλλοι επαίξαμεν τες με όπλο BERETTA που μάλλον σημαίνει ότι εταιρκασαν...
μπορείς φιλε να μου πεις που μπορώ να βρω Legia? ποιος τις κάνει εισαγωγή και από που μπορώ να πάρω στην λεμεσό?
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

Φιλε η rc wite paper πρασινη χαρτινη καμνει καλα για την περδικα και η rc oro μια μαυρη νμζ 35 γρ
και τα legia εν καλα αλλα πολλες φορες τα πολλα ειδη φυσιγιων μονο σγχιση φερνουν και ασε που ειναι ακριβα συνηθως
εγω θα ελεγα να δοκιμασεις για τη σφικτη καννη το victory 35 νο 5 και για πρωτη βολη αν εν κοντα που παιζεις olympia scatter 31 η victory concorde 31 αν ειναι λιγο πιο μακρινες οι βολες
με αυτα τα φυσιγκια ειχα πολλες επιτυχιες και εγω και φιλοι μου με browning-miroku-beretta
και παντα εχω μαζι μου και ενα κουτι 28γρ 7,5 νο σκοπευτικα απλα ετσι για καμια αναποδια ,αυτα...
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Την Victory 36gr τάππα την έχει δοκιμάσει κανείς??
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

το έχω δοκιμάσει εγώ και το βρήκα πάρα πολύ καλό.

του χρόνου θα βγαίνω με victory 35gr άσπρη και 36gr felt wad πράσινη.

κατά τα αλλά ας μην ξεφεύγουμε αλλο απο το θεμα του τίτλου
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

vti-chris έγραψε:RC32 caccia τζίκλες
RC serie oro 35gr
RC serie oro fibre 35gr

Σε Browning όπλο.

σε beretta 687 δοκιμασα πολλες rcοχι γιατι ειχα καποιο προβλημα αλλα γιατι ηθελα να δω ολη τη σειρα τι λεει . η αισθηση που μου αφησαν ειναι οτι σε στον περτικο μου φανηκαν λιγο αδυνατες και θελει λιγο ψαξιμο τι μου κανει αλλα στην τζικλα σχεδον ο,τι δοκιμασα με εξεπληξε. μπορει να φταιει οτι εδω και χρονια στον περτικο παιζω nsi σε ο,τι οπλο και να κυνηγω οι οποίες θεωρω οτι ειναι πολυ καλες. αυριο να σας πω και τι ακριβως δοκιμασα
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Bracco Italiano
Full Member

Δημοσίευση από Bracco Italiano »

Αγαπητοι φιλοι σχετικα με τα φυσιγγια RC εγω χρησιμοποιω την RC 32 πρασινη σε ολα τα κυνηγια με αρκετα οπλα, παλια side by side και νεα over and under, τις εχω δοκιμασςε σε ολεσ τις καιρικες συνθηκεσ Κυπρου και εξωτερικου και εχω τα καλυτερα αποτελεσματα απο ποτε. Ειναι ενα απο τα πιο παλανσαρισμενα φυσιγγια που εχω δοκιμασει.
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

Bracco Italiano έγραψε:Αγαπητοι φιλοι σχετικα με τα φυσιγγια RC εγω χρησιμοποιω την RC 32 πρασινη σε ολα τα κυνηγια με αρκετα οπλα, παλια side by side και νεα over and under, τις εχω δοκιμασςε σε ολεσ τις καιρικες συνθηκεσ Κυπρου και εξωτερικου και εχω τα καλυτερα αποτελεσματα απο ποτε. Ειναι ενα απο τα πιο παλανσαρισμενα φυσιγγια που εχω δοκιμασει.
Φιλε ειναι αυτες?
http://www.google.com.cy/imgres?q=rc+32 ... 29,r:0,s:0
andreas b525
Full Member

Δημοσίευση από andreas b525 »

να κάνω μια απορία αν μπορείτε να μου την λύσετε?
ποια είναι η διαφορα μεταξύ τις RC 4 CACCIA ΟRΟ “FIBRE” , RC 4 CACCIA SERIE ΟRΟ που έχουν Head: 20mm με την RC 32 CACCIA που έχει Head: 12mm και με αλλα φυσίγγια που έχουν Head: 16mm?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”