chrys έγραψε:κοπελια περιοχη του ποταμου στο ακακη μετα το αγαλμα του μακαριου δεξια που ειναι το γεφυρι εβαλαν πσατζιες επεθανε σημερα η σκυλλα μου

chrys έγραψε:κοπελια περιοχη του ποταμου στο ακακη μετα το αγαλμα του μακαριου δεξια που ειναι το γεφυρι εβαλαν πσατζιες επεθανε σημερα η σκυλλα μου
ναι πετρο εγω ημουν νασαστε καλα ........ μακαρη τζινος που το εβαλε να παει με χειροτερο τροπο ....... ακομη θωρω την μπροστα μου ...... ο θεος εννεν καμηλαρης'petros' έγραψε:ρε φιλε λυπαμαι για την απωλεια του σκυλου σου. ηταν μια μπρακουα και ειχες μπλε αυτοκινητο και ηρθες στο σουπερμαρκετ Α&Ο?chrys έγραψε:κοπελια περιοχη του ποταμου στο ακακη μετα το αγαλμα του μακαριου δεξια που ειναι το γεφυρι εβαλαν πσατζιες επεθανε σημερα η σκυλλα μου
Εαν ναι ημουν στη παρεα που βαλαμε την ενεση στο σκυλο μολις εφτασες εκει.
chrys έγραψε:ναι πετρο εγω ημουν νασαστε καλα ........ μακαρη τζινος που το εβαλε να παει με χειροτερο τροπο ....... ακομη θωρω την μπροστα μου ...... ο θεος εννεν καμηλαρης'petros' έγραψε:ρε φιλε λυπαμαι για την απωλεια του σκυλου σου. ηταν μια μπρακουα και ειχες μπλε αυτοκινητο και ηρθες στο σουπερμαρκετ Α&Ο?chrys έγραψε:κοπελια περιοχη του ποταμου στο ακακη μετα το αγαλμα του μακαριου δεξια που ειναι το γεφυρι εβαλαν πσατζιες επεθανε σημερα η σκυλλα μου
Εαν ναι ημουν στη παρεα που βαλαμε την ενεση στο σκυλο μολις εφτασες εκει.
ο ανηψιος του πανικου εν γαμπρος μου'petros' έγραψε:ρε φιλε λυπαμαι για την απωλεια του σκυλου σου. ηταν μια μπρακουα και ειχες μπλε αυτοκινητο και ηρθες στο σουπερμαρκετ Α&Ο?chrys έγραψε:ναι πετρο εγω ημουν νασαστε καλα ........ μακαρη τζινος που το εβαλε να παει με χειροτερο τροπο ....... ακομη θωρω την μπροστα μου ...... ο θεος εννεν καμηλαρης
πετρο κανονισε να σε γνωρισω δεν ηξερα οτι εισαι πελατης μου
καμεις παρεα με τον πανικο και τον ζαρτιλη φατσικος πρεπει να σε ξερω
chrys έγραψε: ναι πετρο εγω ημουν νασαστε καλα ........ μακαρη τζινος που το εβαλε να παει με χειροτερο τροπο ....... ακομη θωρω την μπροστα μου ...... ο θεος εννεν καμηλαρης