Κυνηγοσυνάντηση στη Λεμεσό

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Κυνηγοσυνάντηση στη Λεμεσό

Δημοσίευση από Laurona »

Ανθιμε μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ εν μπορω να το καμω τουτο ρε φιλε, τζιε πιστεψε μου εν θα ηταν να εσει τιμην, απλα εν θεμαν ποσοτητας.

η φαρμα εν οικογενειακη, εστω και αν εν εγω που την βουρω με τον παππου μου μονον.

Τα αρνια εν μετρημενα για να φκενουν οι αναγκες της οικογενειας και ειμαστε πολλοι Δοξασυ ο Θεος, οποταν εν μπορω ρε φιλε να πιασω παραπανω.

Εχει χρονια που εν κανονας τουτος και εν θελω να δημιουργησω προβληματα αν με καταλαβεις.
Εν ηξερω αν μπορεις να το καταλαβεις και μεν το παρεις στραβα, αλλα σε ετσι πραματα, κρατουμεν καποιους κανονες για να μεν εχω παραπονουμενους κανεναν μετα.

οι υπολοιποι συνησφερουν σε τροφες κλπ κια εγω κοπο, και σφαξιμο, εν μπορω να πιαννω παραπανω τους γιατι μετα εννα χω προβλημαν ρε φιλε.

Το αρνι πολλα ευχαριστως εννα τ ογορασω και εν θελω μπακιραν, και να καμω και την σουβλαν, αλλα εν μπορω να φερω που τα δικα μου, ελπιζω να μεν το παρει κανενας σας στραβα.. :(
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Laurona έγραψε:Ανθιμε μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ εν μπορω να το καμω τουτο ρε φιλε, τζιε πιστεψε μου εν θα ηταν να εσει τιμην, απλα εν θεμαν ποσοτητας.

η φαρμα εν οικογενειακη, εστω και αν εν εγω που την βουρω με τον παππου μου μονον.

Τα αρνια εν μετρημενα για να φκενουν οι αναγκες της οικογενειας και ειμαστε πολλοι Δοξασυ ο Θεος, οποταν εν μπορω ρε φιλε να πιασω παραπανω.

Εχει χρονια που εν κανονας τουτος και εν θελω να δημιουργησω προβληματα αν με καταλαβεις.
Εν ηξερω αν μπορεις να το καταλαβεις και μεν το παρεις στραβα, αλλα σε ετσι πραματα, κρατουμεν καποιους κανονες για να μεν εχω παραπονουμενους κανεναν μετα.

οι υπολοιποι συνησφερουν σε τροφες κλπ κια εγω κοπο, και σφαξιμο, εν μπορω να πιαννω παραπανω τους γιατι μετα εννα χω προβλημαν ρε φιλε.

Το αρνι πολλα ευχαριστως εννα τ ογορασω και εν θελω μπακιραν, και να καμω και την σουβλαν, αλλα εν μπορω να φερω που τα δικα μου, ελπιζω να μεν το παρει κανενας σας στραβα.. :(
Αδερφι τι λαλεις αν θα καμουμε σουβλα φερνει ο καθενας το μερίδιο του , ειτε το καλυτερρο να παμε να κατσουμε κάπου να μεν αγγαρευκεσαι συ.
Εν αστειο που καμνουμε φιλε, εν να σε βαλουμε να ψηνεις τζαι μεις να τσιεγκινεφκουμεν!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Σε αλλη συναντηση οταν τελειωσει το κυνηγι μπορουμε να παμε στο Τροοδος π.χ. που ειναι στη μεση Λευκωσιας-Λεμεσου-Παφου-Λαρνακας σε εναν εκδρομικο χωρο και να καμουμε τη σουβλα μας και να κοφκουμε και τις κουβεντες μας σαν ψηνεται!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Γιατρός

Δημοσίευση από Γιατρός »

είμαι μέσα για σούβλα να την κάμουμε εμείς
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αρκηεσαμεν ρε φιλε, εν η πιο καλη ιδεα αλλα αφου τουτη εν η τελευταια Κυριακη και εν σηκωσες, ουλλοι εχουμε οικγενειαν και εννα κατσουμεν μαζι της στο φαι.

Επρεπε να το κανονιζαμεν την Κυριακη που επερασεν, ασιλα ειμαστεν τελια βλακες που εν το εκοψεν ο νους μας.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Phinix

Δημοσίευση από Phinix »

κανονίστε καμιάν ταβέρνα μετά το κυνήγι
Λαοι, που ξεχνανε την ιστορια τους, είναι καταδικασμενοι να την ξαναζησουν
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

Θα ήταν ωραία να εκάμναμε ένα παγκύπριο σύνδεσμο καταπολέμησης κορακοειδών & μάσας (ΠΣΚΚΜ) τσιαι να γυρίζουμε την Κύπρο να κάμνουμε τσιαι το κέφι μας και μετά να τρώμε σε καμιά ταβέρνα ή να ψηνουμε εμείς
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Μέλιν οι Κοραζινοι :lol:

Send via Tapatalk
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

marinos.a έγραψε:Μέλιν οι Κοραζινοι :lol:
κάθε πράμα στο τσαιρό του τσιαι ο κολιός ολόχρονα. :D Οι παλιοί ετρώαν τα παλάζια τσιαι ήταν όντως μέλι ;)
I believe half of what I see and nothing of what I hear
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

ρε παιδια, η ερχομενη κυριακη δεν προσφερετε λογο κυνηγιου καρναβαλιου κτλ. το καλυτερο θα ειναι ενα απο τα επομενα σαβατοκυριακα. Τι θα κανουμε και τι προγραμμα θα ακολουθησουμε απο εμας εξαρτατε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”