Κυνηγοσυνάντηση στη Λεμεσό

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Κυνηγοσυνάντηση στη Λεμεσό

Δημοσίευση από admin »

κοπέλια το λοιπόν εκάμαμε συνάντηση Λευκωσία τωρά εν η σειρά της Λεμεσού, άτε να μεν παραπονιέτε και ο φίλος ultra εν τσεν ανάγκη να εν για πιστολίδη η κατάσταση αν θέλετε παμε κάπου να κάμουμε σούβλα η αν βαρκέστε να πάμε να κάτσουμε να φάμε.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: Κυνηγοσυνάντηση στη Λεμεσό

Δημοσίευση από marinos.a »

Laurona έγραψε:Προτεινω το σκοπευτηριο Αρμενοχωρι παντως :)

Ενι ξερω εαν εν καλο, μιαν φοραν επιαν πριν 5-6 χρονια αλλα μετα αν βαρκιεστε να καμουμε σουβλουν παμε στο παρκο των Φοινιακαρκων ,αναλαμβανω εγω τον ενθρωπο που το εσιει, τζιε περνουμε πομπα :)

Αλλα η αληθκεια προτιμω να παμε για σουβλαν εξω :lol:
Φτάνει να εχει και μπουμ μπουμ
Si vis pacem, para bellum
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

marinos.a έγραψε:
Laurona έγραψε:Προτεινω το σκοπευτηριο Αρμενοχωρι παντως :)

Ενι ξερω εαν εν καλο, μιαν φοραν επιαν πριν 5-6 χρονια αλλα μετα αν βαρκιεστε να καμουμε σουβλουν παμε στο παρκο των Φοινιακαρκων ,αναλαμβανω εγω τον ενθρωπο που το εσιει, τζιε περνουμε πομπα :)

Αλλα η αληθκεια προτιμω να παμε για σουβλαν εξω :lol:
Φτάνει να εχει και μπουμ μπουμ
Να παμε να καμουμε μπου μπουμ ωσπου να ψησει ο Χρυσανθος την σούβλα... :D .
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εντζιε εχω προβλημαν :lol:

Ετσι τζι αλλιως παντα εγω ειμαι στο ψημαν :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Laurona έγραψε:Εντζιε εχω προβλημαν :lol:

Ετσι τζι αλλιως παντα εγω ειμαι στο ψημαν :lol:

Φιλε οι μοναδικοι που παραδεχουμε στη σουβλα μετα τους Κερυνιωτες εν οι Παφιτες :D
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Φιλουιν μου εν ηξερω κανενου εκτος που την δικη μου :lol:

Καμνει 2 ωρες να ψηθει, και αν αφρισει πριν την 1 ωρα και καρτο θεωρω οτι ενε πετυχημενη η σουβλα.

Απαραιτητο να εχει βακλουαν το αρνιν :lol:

Αμμα την καμνω σπιτιν, παντα με ξυλα και οχι καρβουνα, και αμμα εν για λιους, μπαινει εναλλαξ κρεας - πατατα.

Εν μου καμεν κανενας παραπονον παντως :lol:

Ριγανη 5 λεπτα πριν να ξεβει. και εαντο επιθυμουν οι φιλοξενουμενοι :)

τωρα εσυ εαν δεν θελεις μεν φαεις αλλα ηντα ξερω, εν εμας που εν θα αφηκεις να φαμεν :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Και μιλουμε παντα με ριφουδιν! η ασιλα η σουβλα!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ατε δεχομαι ως το αρνι. Οι που τζιαμε τζιαι κατω! :)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ρε φιλε να σου πω την αληθκιαν εγω εν τρω το ριφιν, μονο που την φαρμα του συγαμπρου τρω που εν σπιθκιασιμον.

Παντα εν με δικα μου αρνια που καμνω σουβλαν τζιε ειμαι νακκον ιδιοτροπος.

Πιστεψε μου το δικο σου εν γνησιον τζιε παντα μελιν, το γορασιμιον ενε ποττε το ιδιον, αλλα τωρα που τα λλιαναμεν γοραζω τζιε εγω αρκετες φορες.

που την γενναν, αναθρεμαν σφαξιμο τζιε ψημαν ουλλα που το σιεριν μου.Μπορει να εν για τουτον πιο γλυτζιν :lol:

τζιε να σας πω τσιε εναν μυστικον.

Αμμα σας λαλουν αρνουιν - ριφιν γαλακτος, να μεν πιστευκετε!!

Εν εσει πιον ετσι πραμαν!! Ο λογος ειναι επειδη εν συμφερει να σφαζετε ετσι μιτσιν ουτε να μινισκει να τρωει γαλαν που την μανα τοσον τζιερον.

Τζιε το καλυτερο αρνι - ριφιν για σφαξιμο, για εμεναν ειναι τσινο που φκαλει σφαμενο, καθαρισμενο 14-18 κιλα το πολλυν.Πιο μεγαλον η πιο μιτσιν για εμεναν χανει που την γευσην.

Αμμα σας πω ποσο γοραζει ο κασαπις το ζωντανο, τζιε ποσα το πουλει μετα το κιλο εννα χ ασετε το φως σας.Πιαννει το μουκτιν τζιε πουλλα το χρυσαφιν.
Εμεις τωρα διατηρουμεν ελαχιστα. μονο για δικην μας καταναλωση αυστηρα.

ουτε συμφερει, ουτε τζιε αξιζει να τα διας στο παζαριν, μονον για σενα τζιε για το κεφι σου.

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Laurona έγραψε:Ρε φιλε να σου πω την αληθκιαν εγω εν τρω το ριφιν, μονο που την φαρμα του συγαμπρου τρω που εν σπιθκιασιμον.

Παντα εν με δικα μου αρνια που καμνω σουβλαν τζιε ειμαι νακκον ιδιοτροπος.

Πιστεψε μου το δικο σου εν γνησιον τζιε παντα μελιν, το γορασιμιον ενε ποττε το ιδιον, αλλα τωρα που τα λλιαναμεν γοραζω τζιε εγω αρκετες φορες.

που την γενναν, αναθρεμαν σφαξιμο τζιε ψημαν ουλλα που το σιεριν μου.Μπορει να εν για τουτον πιο γλυτζιν :lol:

τζιε να σας πω τσιε εναν μυστικον.

Αμμα σας λαλουν αρνουιν - ριφιν γαλακτος, να μεν πιστευκετε!!

Εν εσει πιον ετσι πραμαν!! Ο λογος ειναι επειδη εν συμφερει να σφαζετε ετσι μιτσιν ουτε να μινισκει να τρωει γαλαν που την μανα τοσον τζιερον.

Τζιε το καλυτερο αρνι - ριφιν για σφαξιμο, για εμεναν ειναι τσινο που φκαλει σφαμενο, καθαρισμενο 14-18 κιλα το πολλυν.Πιο μεγαλον η πιο μιτσιν για εμεναν χανει που την γευσην.

Αμμα σας πω ποσο γοραζει ο κασαπις το ζωντανο, τζιε ποσα το πουλει μετα το κιλο εννα χ ασετε το φως σας.Πιαννει το μουκτιν τζιε πουλλα το χρυσαφιν.
Εμεις τωρα διατηρουμεν ελαχιστα. μονο για δικην μας καταναλωση αυστηρα.

ουτε συμφερει, ουτε τζιε αξιζει να τα διας στο παζαριν, μονον για σενα τζιε για το κεφι σου.

Ατε ρε Χρυσανθε κοψε τιμη του Αριστου καλο , λοαρκασε ενα ριφι θελω γω τζαι ενα ο Μαρίνος για να χορτασουμε που τζαμε τζαι τζει οτι σου πουν . Τιμη οσα μας πεις πιερωννουμε ετσι μερακλης που εισαι χαλαλι σου!!! :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”