ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΤΕΙΤΕ ΖΕΣΤΕΣ-ΖΕΣΤΕΣ
-
Re: ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΑΣΤΕΙΤΕ ΖΕΣΤΕΣ-ΖΕΣΤΕΣ
ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΝΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΛΕΜΕΣΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ.ΚΑΘΟΜΑΙ ΛΕΜΕΣΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΦΙΤΗΣ ΣΩΤΟ ΚΑΙ ΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΑΣ.sotiris!129 έγραψε:κ.Μιχαλη εν μετριος ο καφες μου ομως!
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ . ΕΣΙΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΠΙΛΕ
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
Οπα!LOUIS SETTER έγραψε:ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ . ΕΣΙΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΠΙΛΕ
οφείλω να ομολογήσω ότι ε ζήλεψα μονο που τις θορω .
Μακάρι να τις σύρεις ουλλες! Την αλλη Κυριακη κανονησμου πόστο τζιε θα ερτω.
Πουντες F2 36?
- cynergy
- Full Member
Ise spiti na erto i ise pano sta postaLOUIS SETTER έγραψε:ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ . ΕΣΙΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΠΙΛΕ
dont shoot fast...shoot good
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΕΙΜΑΙ ΠΟΣΤΟ ΦΙΛΕcynergy έγραψε:Ise spiti na erto i ise pano sta postaLOUIS SETTER έγραψε:ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ . ΕΣΙΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΠΙΛΕ
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
- LOUIS SETTER
- Full Member
F2 ΑΥΡΙΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΟΥchr34 έγραψε:Οπα!LOUIS SETTER έγραψε:ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ . ΕΣΙΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΠΙΛΕ
οφείλω να ομολογήσω ότι ε ζήλεψα μονο που τις θορω .
Μακάρι να τις σύρεις ουλλες! Την αλλη Κυριακη κανονησμου πόστο τζιε θα ερτω.
Πουντες F2 36?
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
ρε φιλε εγεμονε ζε ο παπους μου παλια ζε κομα εσει μπολικες χαρτουτσες αλλα πρεπει να κοψαν ...τελος παντον ειπε μου να μου δικι τα εξαρτιματα μολις φκαλω αδεια του σιπετου ..εν ευκολο να εβρο μπαρουτι,σκαγια,πιστονια,καψουλια ζε τελος παντον ουλα τα απαρετιτα που χριαζουντε για ενα φουσεκι ...χριαζουμε καποια αδεια ?
- LOUIS SETTER
- Full Member
ΒΓΑΛΕ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΦΙΛΕ. ΕΧΩ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩsotiris. έγραψε:ρε φιλε εγεμονε ζε ο παπους μου παλια ζε κομα εσει μπολικες χαρτουτσες αλλα πρεπει να κοψαν ...τελος παντον ειπε μου να μου δικι τα εξαρτιματα μολις φκαλω αδεια του σιπετου ..εν ευκολο να εβρο μπαρουτι,σκαγια,πιστονια,καψουλια ζε τελος παντον ουλα τα απαρετιτα που χριαζουντε για ενα φουσεκι ...χριαζουμε καποια αδεια ?
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
-
- Full Member
LOUIS SETTER έγραψε:ΒΓΑΛΕ ΑΔΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΦΙΛΕ. ΕΧΩ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩsotiris. έγραψε:ρε φιλε εγεμονε ζε ο παπους μου παλια ζε κομα εσει μπολικες χαρτουτσες αλλα πρεπει να κοψαν ...τελος παντον ειπε μου να μου δικι τα εξαρτιματα μολις φκαλω αδεια του σιπετου ..εν ευκολο να εβρο μπαρουτι,σκαγια,πιστονια,καψουλια ζε τελος παντον ουλα τα απαρετιτα που χριαζουντε για ενα φουσεκι ...χριαζουμε καποια αδεια ?